Buburuzele de 2009 asteapta iepurasul~*13*~

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele mele
multumesc de urari tuturor, nu va nominalizez ca nu ma tin balamalele......is cam varza
plodu nu stiu ce are...ii curge nitel nasucul dar e restul de la raceala....am vz insa zilele trecute cand radea, la masea in spate ft inflamat....vad a s-a si stricat nitel la burtica, nici nu vrea sa manance, nici lapte nu vrea, schelalaie ca un catel toata ziua, sta agatat de mine ca o maimuta, nic nu-i place nic nu-i bun, de asta nici nu am apucat sa descarc foto pana acu....in fine, sper sa treaca mai repede....oricum il tin mai mult afara, chit ca tot la mine in brate vrea sar sa se agate de mine
va pupacesc si noapte linistita

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaa....
haideti la ,perfuzabila cu nes ,ceai fructat,trabuce si vougue

Moamaaaa ce as mai fi dormit,dar a sunat un client la 8:02 in puii mei si nici nu mai etin cum am sarit din pat si eu si nato.Of course ca s-a trezit si fi-mea dincolo si deja isi stransese pernutele si plusurile si cerea sa ne ducem sa o luam la noi in pat ,care imediat cum a ajuns langa tasu a inceput "apte,apte "(lapte)...si u bea mult,50-70 ml,dar e cerera pietei si e musai sa ma conformez.

cusrca ce va mai chinuie dintisorii mai mama,sigur nu papa si are scaun moale din cauza lor ca la fel am patit si eu cu Miru,e suprafata mai mare la maseluta si pana sparge gingia ca sa-si faca aparitia e cu cantec.Si maseluta combinata cu oleca de nasuc infundat e cea mai mare belea.pup ginericul miorlait sa iasa maseloasele mai repede si sa scapati si de raceala
alynta super meseriasa activitatea la gradi.Sa ne imartasesti si noua ca sa vedem cum sa mai procedam cu kindericii astia mici care ne manca sufletul uneori.Baietii ce fac?Mariuca?
mady sa inteleg ca ai pus biciul ud pe LENE si i-ai dat papucii.. Nu mai spune fata de rusi ca sunt nesimtiti de-a binelea uneori si strica planul de viol al sotului programat cu 2 luni inainte.Fata,nu da cu firma in cap,incurajeaza-ma si tu cu gradinita asta ca cu cat se apropie termenul,cu atat imi creste ditamai ghetarul in spate ...Ce mail,gmailul se incarca mai greu?ca la mine ziceai ca trebuie sa dau la pedale ca sa percuteze o comanda

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!

azi mergem la nunta,bre !

nu mai stiu ce sa mai scriu, dar revin mai pe seara...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Am citit dar nici nu mi astiu ce vroiam sa va zic. Ieri am scormonit dulapurile, am scos mai la indemana hainele de vara, nu fara nervi, ca asta vara eram chiar supla fata de cum sunt acum. Azi (dar pe seara, ca e Sarbatoare) sa pregatesc hainele pentru botezul de duminica, ca maine avem de tras si o fuga la tara, la socri.
Am asa o stare ... parca am multa treaba si nu am chef de nimic.

Ieri am implinit 4 ani de casnicie. Sotul m-a surprins cu un buchet de lalele grozav. Chiar nu ma asteptam, imi mai aduce flori, dar nu la ocazii speciale. Cadouri nu ne-am facut, ca tot am avut nevoie amandoi ba de una, ba de alta ... asa ca ajunge cu cheltuielile.

Mady, fainut plovarul barbatesc, dar nu ma bag peste tine.

Alynta, e super ce povestesti tu despre gradinita.

Cris, se rezolva ea si treaba cu gradi. Eu chiar nu am mari emotii I-am luat niste hainute de 18-24 de luni si inca is marisoare, asa o slabatura de fata am! Ca sa nu mai zic ca poarta acum o pereche de blugi pentru 12-18 luni si is largi.

Va pup si ma duc la joaca!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatza fetele
Nu stiu ce bai am dar azi n-am mai putut dormi, m-am trezit la 9 si gata nu am mai putut inchide un ochi, defapt m-a si durut un ciot de masea dar am luat un ketonal si am ametit-o...nu mai am ce face cu ea decat sa o scot mi-a zis nasa[alcoo], iar dc ma supara asta am sa fac
Ema off sanatate multa, sa-i treaca febra repede la pici...am vazut pozicile ce scump e ca de obicei si ce mare s-a facut si parca s-a mai ingrasat de and e in Romanica, e un dulce ca si ma-sa
Picky da a trecut repede timpul, parca numai ieri, alaltaieri eram cu bebe mic in brate si acum iata am fecior mare si trebuie sa ma intorc la servici, intr-un fel abia astept dar deja ma ia cu emotii in ceea ce-l priveste pe el. Printesele tale ce mai fac? Ce mai zice Teti de Anna?
LauraOana incepeti gradi? ce baiat mare ai, sper sa ii placa si sa nu planga dupa mami
Picky ciudata treaba cu ON-ul, nu-mi place, doamne fereste sa fie vre-un bandaj sau cevasa ne tii la curent daca mai exista si daca se descopera ce este...parca o vad pe Stefi cum ii spune sa taca Annei sa-ti traiasca printesele si sa fie sanatoase mereu
Cris cum stati cu zmeii? stii ca si pe mine ma bate gandul sa ma bag la aspirator ca deja nu mai pot nici eu din cauza alergiei dar stiti ca mi-e frica?, oare sa-i zic la Rares sa ma tina cu forta?
Alynta cum a fost la curs?
Mady parca ma vad si pe mine distrusa, cred ca dc l-as lasa la gradi n-ar plange, dar o sa se obisnuiasca el si cu soacra mea...mie imi mergea si ieri mailul, raspund si eu dupa lupte seculare, dar bine ca am raspuns nu?
Alyntasuper si eu as vrea un asemenea curs la noi....
Ema offf sper sa se faca repede si sa-i dea maseluta sa nu-l mai chinuie
Mady azi la nunta? vinerea? nu ma speria ca de acuma pot sa merg vineri, sambata si duminica una dupa alta ...eu sambata viitoare merg la nunta si duminica la un botez la 100 km de Oradea sunt tare nu?
Serialbastre multi ani inainte cu bucurie si sanatate si numai impliniri, asa da sot
Va las si eu caci imediat imi trezesc si eu piticul mancam si plecam afara, savuram de ultimele zile pline petrecute impreuna, caci de luni gata
Va

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

AMR 2 zile si ma intorc la lucru

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Mady stii tu eu sunt blonda nu? dar oricum m-am speriat ca de acuma inainte voi putea juca 3 zile non stop....pe ce post e?

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

AMR 2 zile si ma intorc la lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

la alegere... cred ca pe 75 % din posturi, daca le includem si pe cele sportive si de muzica. daca nu le includem... pe 95 %

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

SALUTARE dragelor!
Ieri la curs am povestit despre pedepse. Acestea trebuie sa fie rare. Daca sunt frecvente isi pierd rolul "terapeutic". Ni s-a puncatat la fiecare curs sa ne laudam copii de vate ori fac orice lucru bun. Le sporeste increderea in ei. Am obs asta la David aplicandu-o mai des. Ca metode de educare sunt urmatoarele :
Aprecierea-ii stimuleaza pe copii
-le ofera celor mici o imagine pozitiva fata de ei insisi
- se explica copilului de ce e laudat
Acordarea atentiei-influenteaza comportamanetul copilului
-se poate acorda intr-o maniera pozitiva iar aceasta va influenta coportamentul pozitiv al copilului
A spune "nu" si a intezice- trebuie fixate limite verbal(limite intre un comportament acceptabil si unul inacceptabil)
Ignorarea-unele comportamente ale copilul pot fi ignorate, altele nu
-trebuie ignorate comportamentele nedorite ale copilului
Izolarea-sunt "reguli de joc"-punerea la colt pentru 5 minute, sa nu discute, sa se considere incidentul terminat odata cu terminareqa pedepsei -exista riscuri daca copilul e pus la colt intr-o incapere unde el se poate distra
Pedepsirea-daca copiilor li se ia ceva ce le face placere(jocul) acestia cosidera o ca fiind o pedeapsa

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Astea au fost punctate la curs. Am avut si material video. Au fost si biletele cu situatii problema si noi le-am comentat. Am avut si joculete distractive. Dar cel mai important e ca am impartasit experiente din viata copiilor nostri, ne-am apropiat de ceilalti parinti si de d-nele educatoare.

Baietii sunt energici ca de obicei. Incercam cu Matei un nou mod de abordare: discutam cu el, ii explicam daca nu face ceva bine, am inceput sa-l pedepsim. Il consideram tot mic, dar brusc ne-am dat seama ca a crescut si peste 2 sapt face 2 ani! Maria e plangacioasa, mofturoasa. Cred ca de la dintii neiesiti i se trage. Ma cauta cu privirea, plange cand nu-s. Am poze,dar acum nu gasesc cablul de descarcare!
Sotul a fost chemat la 2 interviuri azi. A mai fost zilele astea la unul si asteptam raspuns. ma bucur ca macar il baga cineva in seama!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput