Mamici si copii din Arges
Raspunsuri - Pagina 17
ralu80 spune:
Stiu ca nu plecati definitiv...cateva zile sunt bune pentru schimbam impresii, pareri(sotului mai ales).
Lui C. nu are cine sa-i dea concediu, ca e propriul lui sef. A intervenit o problema de sanatate(dar nu a lui sau a noastra) si s-ar putea sa fie nevoit sa ramana la firma...oricum, un lucru e clar, va urma o perioada extrem de incarcata pentru el...dar important e sa se rezolve cu bine acea problema, ca de restul vedem noi.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
mirela0521 spune:
neatza!!!!!! sunt bucuroasa astazi. a iesit soarele... copii au fost ieri plecati la mama, asa ca am putut sa fac mancare, sa spal si sa strang rufe, jucarii si toate cele, iar aseara cand i-am adus nu au vrut sa doarma acasa si s-au dus la soacra sa doarma. plus de asta mai sunt cateva zile si intru in concediu :D
sa aveti o zi frumoasa!
Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)
ank999 spune:
Bravo Mirela! Asa zile sper sa mai ai.
Ralu sper sa se rezolve cu concediul,dar si cu problema de sanatate
Erica e pe ospen, asa a zis medicul de fam si m-am conformat, asata este, se simte bine, deci sa se imbolnaveasca nici nu se pune problema.
Mirela mare dreptate ai cu concediul. Ce bune ar fi 2-3 zile...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
deja ma crizez... ma asteapta niste cheltuieli nepravazute si imi strica tot concediul!!!!!!! tocmai ce am aflat ca fata nasei se casatoreste la inceputul lunii viitoare, adik pana in salariu!!!!!!! si nici nu ma anunta daca nu o sunam eu, ca cica mai era timp, ne suna in saptamana casatoriei... iar eu am banii numarati fix pe fix. abia am pt concediu si pt plata biletului la felix din august. habar nu am cu ce bani o sa mergem la casatoria ei, habar nu am ce o sa mai mancam restul lunii! offfffffffffff mai bine nu o sunam si plecam si eu linistita in concediu. acum voi fi stresata sa nu fac cheltuieli fara rost ca nu ne ajungem cu banii.
ralu80 spune:
Trage aer in piept, calmeaza-te..daca trebuie, bani pana la urma se gasesc.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Neata fetele si un mare de la mine.
Mirela Ralu are dreptate. Mie mai imi trebuie vreo 15000 si vad eu ce fac
Sunt franta...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
asa este fetelor, aveti dreptate! insa daca nu mi-as face griji si nu as fi prapastioasa, nu as mai fi EU!!
de bine de rau suntem fericiti, suntem sanatosi asa ca vom trece cu bine peste toate :)
anca spor la facut bani pt toate planurile casei. erica cum mai este?
rares are 3 bubite. cred ca l-a muscat un tantar sau paianjen ceva, nu stiu ce. ieri i-au aparut, dupa ce a dormit noaptea la soacra mea. una dupa ureche, alta la manuta si alta la picior. faza este ca il mananca si se tot scarpina. i-am dat cu fenistil gel si sper sa ii treaca.
tanima_i2002 spune:
salutare fetelor.
Sunteti tare harnicute la scris.
Anca spor la amenajari.
mirela, deci care va sa zica vara asta te distrezi de minune, plimbari prin strainataturi, la bai si...chef si voie buna la nunti. deci nu peste mult timp o sa luati cina in familie la restaurant ( ).
Ralu, am citit ca inca o alaptezi pe mezina. felicitari. eu ti-as indica sa nu o intarci pana nu va intoarceti de la mare ca tare bine este sa nu stai cu grija lapticului pe acolo. de intarcat poti sa raresti mesele la inceput, sa ramai cu cea/cele la care ea tine cel mai mult si sa ii dai canuta su biberon cu laptici de cate ori ea accepta. nu intarca brusc si nu o forta, iar daca ea obisnuieste sa adoarma la tzitzi, pune pe sot sa o culce.
Pupici tuturor.
mirela0521 spune:
tanima geniala idee! sa stii ca nu ma gandisem la nunta din perspectiva unei cine la restaurant. chiar asa si este, nu? cam scumpa totusi, dar este o iesire cu sotul la restaurant pana la urma. voi ce mai faceti? rares, miruna ce prostiute mai practica in ultimul timp? tu esti bine? ti-ai rezolvat problemele pe care le aveai?
eu sunt rupta de spate si de maini. am aspirat ieri toata casa, am sters praful, am tras de capanele, am ridicat covoare... nu mai pot acum. m-am fortat prea tare si acum trag ponoasele!
ank999 spune:
Neata fetele.
Mirela de ce atata munca? Te pregatesti pt maine?
La multi ani de doua ori! Sa fi sanatoasa si fericita, sa nu mai ai parte de probleme si sa-ti ideplinesti toate dorintele.
Un mare de la noi si sa ai petrecere frumoasa maine!
Cat despre prapastioasa lasa ca sunt eu prima
Tamina multumesc. Voi cum sunteti?
Sorana la voi care mai e treaba?
Maya fetita din reclama de la Tedy Care e Ana? Am vazut in fuga reclama si asa parea.