Mamici si copii din Arges
Raspunsuri - Pagina 15
ank999 spune:
Mai da ventilatoare de baie pe unde se gasesc? Trebuie electrician pt el, nu?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
lorellay spune:
anca ai mp
Mama..am inteles eu bine..manopera dublu fata de materiale?Da ce-ti face de banii astia?
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Sorana trimis pm.
Manopera: scos+ pus gresie si faianta, daramat diverse chestii de ipsos de pe la lustre si din jurul tavanului, indreptat niste stalpi, amorsa vreo 3 maini de gled+lavabila si niste rigips prin niste locuri. Ma rog peretii din camere cam de la 0.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
sorana eu sunt pe HR, deci habar nu am de contab. sorry!
anca la total casa gasesti ventilator de baie. alte chestii de baie pe la argintex sunt mai ieftine! daca G se pricepe cat de cat nu cred ca iti trebuie electrician neaparat. depinde...
al meu sot este destul de priceput la o groaza de chestii. nu il laud, dar chiar stie sa faca multe chestii in casa (comparativ cu cumnatul meu care nici un bec nu il schimba): stie sa puna si sa repare prize, sa monteze fasunguri de becuri, aplice, lustre, sa foloseasca bordmasina si sa dea diverse gauri in pereti, de ex el a montat corpurile de la ikea inclusiv le-a suspendat in pereti, mobila din living de la mansarda cumparata de la practiker a montat-o de la cap la coada, a montat patul de fier fortaj de la noi din camera, a pus galeriile pt draperie si perdea, pune robineti la baie si bucatarie, se pricepe cam la orice. nu neaparat ca stie sa le faca dinainte, dar isi baga nasul in ele si este imposibil sa nu le dea de cap pana la urma.
Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)
mirela0521 spune:
eu am platit anul trecut 65 mil pt manopera de la mandarda si a inclus asa: pt pus parchet pe 85mp, gresie si faianta pe 15mp, au pus wc, bideu, cabina de dus pe colt si o chiuveta, peretii i-au facut pe toti din rygips, inclusiv tavanul pe care l-au mai "taiat" din inaltime si l-au izolat cu folie nu stiu de care, apoi spuna din aia de mare, dupa care vata de sticla si rygips si apoi totul dat cu lavabila de 2 ori, au montat 3 usi cu tot cu toc, au tras tevile de pexal pt incalzirea centrala (nu am montat calorifere inca) si au facut un stalp imbracat in lemn/lambriu si unul tras cu glet.
mie mi s-a parut rezonabil pt cat au muncit! au fost 2 baieti si au muncit vreo 2 luni jumate
ralu80 spune:
Mirela, aveti pat din fier forjat in camera?..nebunaticilor. Ce-ti mai fac puii?
Anca, gata, incepe nebunia, dar sa vezi ce frumos va fi dupa.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
mirela0521 spune:
da ralu, dar nu te gandi la nebunii! l-am luat de la jsk cand s-a deschis magazinul. mi-a placut pt ca era altceva decat avusasem pana atunci unde mai pui ca era si destul de ieftin (am dat 400lei fara saltea). intre imp s-au urcat copii cu picioarele pe bara din fata sa faca echilibristica ca la circ si au strambat-o. asta este! pana la urma este un pat, nu este vre-un tv si daca ma supar pe el il arunc si cumpar altul.
copii sunt la camin, sunt bine, nu sunt raciti. lui beki i-au ramas ceva muci de la pasti, dar nu fac probleme. lui beki nu i-am mai dat antibiotic din ian de cand am fost cu ea la urgente, iar lui rares de anul trecut, nu mai stiu de cand.
rares a descoperit jocurile pe calc si esye ff incantat de cateva zile. i-a descarcat sotul vre-o 89 de jocuri micute si de cand vine de la gradi abia asteapta sa urce sus sa se joace. a lasat desenele animate pe planul 2 pt jocuri. si cuburile, preferatele lui din care face tot felul de avioane, vapoate, rachete si alte constructii ff mari si f ingenioase si se asigura ac totul este construit simetric din punct de vedere coloralistic.
rebeca este tot cu bebelusii ei, cu margele, agrafe, clame si toate cele pe care mi le pune mie in cap pt ca ea are 3 fire deocamdata si cu cartile ei de colorat si penarul de creioane pe care le lasa imprastiate in toata casa. si beneinteles cu garderoba sa se schimbe de 3 ori pe zi! m-a innebunit la capitolul asta. daca m-ati vedea pe mine cat de sport si de comun sunt imbracata ati zice ca nu e fata mea. avem discutii zilnic pe tema asta.
voi ce mai faceti? ai intarcat-o?
lorellay spune:
Pai ma laud si eu....noi impreuna punem parchet, montam mobila.In casa..adica apartament 4 camere am renovat tot mai putin baia mare.Baia mica a facut-o al meu sot toata...inafara de instalatia sanitara.
Pus usi, parchet, gresie, faianta, montat mobila, fcut diverse polite, suporti, izolat...tot.
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ralu80 spune:
Asa sunt si ale mele cu toate papusile si creioanele insirate prin toata casa, spre disperarea maica-mii, care cred ca va da chef cand plecam de la ea. Erica e pasionala de papusi, cu cat mai multe cu atat mai bine, niciodata nu sunt de ajuns, iar Riana care nu prea avea treaba cu ele, acu se pare ca are si se cearta amandoua pe ele. Riana e pasionata de scris si mai nou citit, sper sa o tina.
Nu am intarcat-o dar am termen pana pe 20 iunie, ca pe 27 iunie plecam la mare si nu vreau sa fac toples pe acolo...oricum, nu stiu cum sa procedez cu ea, cred ca pana la urma fug de acasa si o las cu ai mei.
Aveti cumva idee cum se face cu somajul? Adica se calculeaza si perioada de concediu crestere copil?
Acu spune ce-ti fac puii, aia cu pene......
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
mirela0521 spune:
ralu unde te duci la mare? cu bilet sau pe cont propriu? vreau detalii... mi se pare destul de devreme pt litorulul romanesc perioada aceea. sper sa ai vreme frumoasa oricum. cat despre intarcat nu stiu ce sfaturi sa iti dau pt ca eu nu am alaptat decat 10 saptam pe rares si 2 pe rebeca. din motive medicale nu s-a mai putut.
pui mei cresc. nu prea ma ocup de el. l-am lasat pe scrul meu. sa isi faca ocupatie ca este si asa in somaj.
sorana sa iti traiasca sotul harnic! e bine ca te pricepi si tu. eu una doar sunt cu sustinerea morala si incurajarile de pe margine. mai tin si eu de cate ceva cand este nevoie, ii mai dau la cate un cui, o surubelnita, un patent cand este nevoie. in rest ajutor prea mare la mestereala nu prea are in mine.