Mamici si copii din Arges

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ce vreme de rahat!!! a plouat de a rupt toata noaptea si vad ca in continuare mai dau cativa stropi. offffffffff
rebeca mi-a facut niste talente astazi.... cred ca trebuie sa dau militaria jos din pod cu ea pt ca de ce incercam toti sa ne purtam cu manusi cu ea (ca o stim de frica cand are nervi si greu o mai impaci), sa nu cumva sa o "calcam pe bataturi" pe printesa, si ea de fapt este o scorpie!!! ea d'aia nu apreciaza favoritismele pe care i le facem toti si cauta motive de urlete din cele mai mici si neinsemnate lucruri! nu sunt de acord ca "bataia e rupta din rai", dar serios fetelor ca uneori mai merita copiii astia si o corectie fizica!!! prea au fite si talente fara rost. cel putin ai mei!!!!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela tu vorbesti? Nu sti cum sunt fiemea si nepotu' Si mie imi sare tandara si ii dau cate una la fund sau tip da nu are nici un efect, mai mult strange din dinti si continua, eventual imi iau si eu una. Daca o ignor, ii iau jucariile, sau ii arat clar ca sunt suparata se mai gandeste.
Da ce ploua....
Pe Erica am dus-o azi prima oara dupa Paste la gradi. II mai curge un pic nasul, dar asta este. In afara faptului ca s-a trezit greu a fost ok.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

i s-o fi facut dor de gradi ericai de nu a comentat nimic, cine stie...

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Cred ca ii era prea somn. Mi-a zis mama ca la gradi a bocit ca bb

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

ce zicei fetelor de soarele asta frumos? cred ca in sfarsit s-a indreptat vremea!
am fost ieri cu beki la dentist. a cezut cand era mica si si-a ciobit un dinte din fata si incepuse sa i se faca carie. nu i-a pus plomba pt ca a zis ca nu are rost sa umble f mult la dintisor. doar i l-a curatat si i-a pus o pasta cu calciu acolo, care este posibil sa cada, asa ca va trebui sa mai mergem sa o mai refacem. are si rares 2 carii mici la 2 maselute si va trebui sa mergem si cu el cand vom avea timp. rares chiar a fost curajos, el s-a asezat primul pe scaun si ii zice dr-lui "sa stii ca eu am toti dintii cariati!"
beki la inceput nu prea a vrut sa deschida gura dar pana la urma a colaborat. au plecat cu tot felul de manusi si masti si "paie" (din alea pt aspirat) de acolo. in concluzie le-a placut.
dupa-amiaza ne-am planificat un drum la buc si ne intoarcem maine seara.
voi ce faceti in weekend?

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Mai Mirela curajosi copii ai. A mea e tare fricoasa si miloasa. In week-end ...nimic...cumparaturi, poate plimbat prin cartier, poate il trimit pe G la munca la apartament sa dea jos ce e prin debarale, inclusiv usile...habar nu am , da sunt cam lipsita de chef
a...si curatenie si mancare.
Sper totusi sa nu mai ploua.
Va doresc un super week-end

Mergi la inceput

FETELE VA DORESC WEEK-END PLACUT.

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATA SI POFTITI LA O CAFEA. mARE AMORTELA PE AICI, DA LAS CA SE FACE CALD

Mergi la inceput

anca pe o asa vreme nici de net nu mai are lumea chef.
noi am fost la buc dar nu am ajuns pe unde ne-am propus, s-au schimbat planurile si am mers pe la niste verisori si am ramas acolo sa dormim. la sora-mea am fost doar in trecere cat sa o vedem 1h jumate'. nici la ikea nu am mai ajuns. nici in alte magazine.
ieri am fost pe la niste prieteni la o pizza. am o prietena care este experta in facut pizza. ii iese mai buna decat orice pizza de la bonita sau din alta parte. suuuuuuuuuuper delicioasa!!!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

hello..hello...
eu mor de somn.Aseara am mesterit pana tarziu un colier de mireasa si tot nu a iesit nimic decat dezastru pe masa din bucatarie.
Suntem singuri singurei vreo 2 saptamani..dus strumfii la ai mei sambata!
Mirela unde ai fost cu copii la dentist?Eu am fost cu Codrin aici in centru la Ionescu parca se numeste si mi-a luat 70 lei o plombita mica mica...si tot il doare.
Anka voi unde stati na renovati?

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput