Un copil care nu mananca, mai nimic

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Luisea, am incercat acuma cateva luni sa ii scot laptele, ooooo a plans o luna noapte de noapte,de nu mai reuseam sa ne adunam, tati nu mai ajungea la servici, Andreas la gradi, :-D , mai incerc faza asta cand ma simt mai puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Uff ufff dar daca incerci sa-i inlocuiesti laptele cu altceva? un ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Am incercat tot tot tot, cu apa, ceai, suzi, el e mai incapatanat, nu prea il pacalesti.
Astept sa creasca mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Pe mine nu ma stresau parintii. Din clasa 2-a mananc numai 2 mese pe zi (dimineata si seara), iar de la 16 ani numai o masa pe zi. Deocamdata sunt sanatoasa. Concluzia la care am ajuns e ca e posibil sa am un tranzit intestinal destul de "lenes" iar in perioada in care mancarea sta in surplus in organism, mancarea e descompusa la maxim si e extras tot ce se poate extrage. Bineinteles explicandu-i asta doctorului, m-a luat peste picior, insa nu a putut sa imi explice de ce nu imi cere organismul mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muso

Foarte bune sfaturi si utile.
Aseara a venit bunica-sa: ti-am adus o ciocolataaaaa(dupa ce ii spusesem de dimineata ca s-a incheiat cu dulciurile, hmmm, ce oameni) mi s-a urcat tot sangele in cap, am crezut ca fac un atac cerebral(n-a fost sa fie)
N-a mai primit nici un dulce si n-a fost asa mare tragedie, a mancat fructe, banana, mar si portocala, ceea ce inainte nu se intampla sa manance atatea intr-o seara.
Probabil ca sevrajul adunat de peste zi si-a spus cuvantul .
Ca sa nu existe prb ca va consuma cumva peste zi astazi dulciuri, date de cine stie cine, asta noapte le-am mancat pe toate.
De dimineata am avut o surpriza: in timp ce l-am lasat la bucatarie sa manance paine cu branzica, l-am gasit cu cutia de zahar in fata, isi baga degetul in gura apoi in zahar si astfel manca zahar, deci am ascuns si zaharul; ma intreb ce idei ii mai vin.
Oricum deocamdata rezista, in schimb ne pune conditii ca mananca mancarea decat daca ii promitem ca ii cumparam dulciuri, nu ne-am lasat santajati si i-am zis ca e alegerea lui daca vrea sau nu sa manance, dulciuri oricum n-o sa mai primeasca.

Foarte bine i-ai spune bunicii ca apreciezi daca in loc de ciocolata ii aduce fructe.

noi la prinz mancam doar un singur fel de mancare. eu nu mananc paine mai de loc.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Sa mai zic si eu de teroristul meu mare?care la 5 ani si 7 luni are maxim 15 kile si 1 m inaltime?L-am controlat si rascontrolat,ca daca ii mai cer pediatrului sa ne mai trimita undeva,cred ca ma trimite pe mine diirect la psihiatru .E energic cat 10,doarme bine,asta e ritmul lui,astea sunt cerintele organismului lui.
Mijlocia e ok,mananca bine si tot nu e dodoloi,e numai bine,doar atat cat ca e migniona,seamana cu tati care a fost si el mai bondoc pana la o anumita varzta
pitica o ia pe urmele fratiorului,ca deh,e blonda si ea...daca nu as avea tzatza sa ma tzocane zi/noapte,cred ca nu ar avea nici alea 9 kile pe care le are.si tot asa,pediatrul mi-a zios sa o las in pace sa nu ma mai stresez cu mancarea.
Baietelul,la gradinita mai mananca ca e influenta colegilor,dar acasa am zile intregi,in week--enduri cand traieste cu aer...nu ii e foame indiferent cate ore au trecut de la ciuguleala precedenta,dar daca cumva i se face fomica,cere el singur-odata noaptea pe la 1 jujmate s-a trezit ca ii e foame,s-a apucat de cotrobait in frigider de a trebuit sa se trezeasca tati sa ii dea sa manance.Deci,stie ce e aia foame,nu rabda daca o simte...ce sa ii fac?

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Poftiti la shoping....

Mergi la inceput