Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Roli,
ce agenda incarcata are Marc! :-) Ca zici de excursie: l-ai lasa si pe Andrei singur cu clasa in excrusie de juma de zi? Face gradinita gazei la un wild park (animale salbatice) pe 19 mai si inca nu am reusit sa ma decid daca sa il las sau nu? Ce ziceti?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ceska, pe Andrei nu l-as lasa in conditiile actuale (gradinita de stat, multi copii...). De altfel, excursia nu se adreseaza grupelor mici.
Dar, pe Marc l-am lasat in tabara de 5 zile la munte cand era la particulara si avea 2.9 ani. Insa era cu totul altceva, au fost vreo 7-8 educatoare, ingrijitoare, directoarea, la vreo 15 copii, au plecat cu bucatar, cu olite de noapte, jucarii.
Aici, la stat n-au personal suficient si sunt foarte multi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Roli - sa-ti traiasca finuta!

Ref la excursii - eu am lasat-o pe Ana in cateva excursii de o zi facute cu gradinita (de stat), in care s-a simtit foarte bine si n-au avut nici un incident.
In vara asta intentionez sa le las pe ambele in tabere de zi...n-au mai fost, dar sper sa fie ok.

Pup!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

uff cu raceala asta, imi vine sa ma spanzur efectiv .. am fost la dr cu astea mici .. normal ca anna e varza, cu gatul inflamat, cu muci din aia verzi si urati, cu o tuse care aproape n-o lasa sa respire, subfebrila .. i-a dat antibiotic, plus rinathiol, ceva picaturi de nas, ketof ... eva vad ca se tine mai bine .. mucii si tusea sunt pe trecut, ei i-a dat stodal ..

in seara asta, dupa ce am venit de la dr, a tusit anna vreo ora jumate in continuu .. saraca abia mai respira, normal ca-i venea si sa verse .. dupa ce a baut niste lapte, a si reusit .. pe de o parte, poate e mai bine asa caci a eliminat si flegma, insa, eu fac cu capul!!!!!!!!!!!

sunt satula de muci si tuse .... cand oare s-or termina? dc nu exista un sirop miraculos de tuse de la care sa-i treaca in cateva zile?????

noapte buna ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Elle, un tratament pentru cresterea imunitatii le-ai dat?
Noua, dupa ce Ana a facut trei otite una dupa alta (ma rog...eu suspectez aceeasi otita prost tratata), ni s-a recomandat Luivac. Am inceput sa-l dau si am de gand sa fac curele exact cum mi s-a recomadat. Intre curele cu Luivac o sa-i dau imunostimulatoare naturale.
Poate merita macar sa intrebi medicul.
Pup fetele!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Sunt din nou nasica. Azi s-a nascut finuta, grasa si frumoasa

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Sa-ti traiasca finuta si sa fie sanatoasa! Felicitari!

Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Roli,
ce agenda incarcata are Marc! :-) Ca zici de excursie: l-ai lasa si pe Andrei singur cu clasa in excrusie de juma de zi? Face gradinita gazei la un wild park (animale salbatice) pe 19 mai si inca nu am reusit sa ma decid daca sa il las sau nu? Ce ziceti?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Eu si acum am emotii cand mai pleaca Luca in excursie. Cu toate astea l-am lasat de fiecare data sa mearga impreuna cu colegii, chit ca era gradi de stat sau privata. Insa numai excursii de o zi. Inca nu mi-am gasit curajul necesar de a-l lasa in tabara.

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Update referitor la noi....

Asteptam formularele necesare pentru a face analizele medicale pentru viza si speram ca in septembrie sa putem zbura catre noua casa.
Intre timp avem aceleasi preocupari ca si pana acum: noi cu joburile, copiii cu gradi si scoala!
Ca si picanterie si apropos de excursii, Luca a fost in excursie la Brasov saptamana trecuta si in timp ce era pe drumul de intoarcere spre casa ma suna de pe telefonul unei colege: "Mami, azi in excursie am sarutat o fata!" Saptamana asta s-au despartit cica! Amor la 8 ani!

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Ceska - eu zic Go for it!Nu limita distractia copilului...se simt atat de bine in colectivitate si sunt atat de cuminti cand nu sunt cu noi - mamele...eu as lasa-o pe Stef.

Alinush - ce ma bucur sa te "aud"...Doamne ajuta , mai aveti putin si ajungeti la noua casuta...va doresc sa fie totul cum va doriti si va asteptati!

Cool Luca si amorul lui de 8 anisori

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor,

jelimoni la multi ani fericiti! este foarte sportiv robert, felicitari!

alinact si sasha se uda noaptea, am zis ca o sa cumpar pemapers nr 6 sau chiar 7 sa ii pun noaptea, poate asa nu mai iese pipi din pampi.
Noi avem 4 masele ce erup de cca o luna aproape simultan, asa ca ne trezim noaptea, stiu cum e, dar macar nu mai intru in depresii pt ca de data asta (spre deosebire de prima data-adica primul copil) acum STIU ca vor inceta la un moment dat trezirile, odata ce va creste. Rabdare si nervi tari!(ceea ce imi urez si mie, hihi)

elle pai atunci te astept in herastrau! sanatate multa fetelor, sa stii ca am scos si eu de la naftalina iar nebulizatorul si au trecut mai usor racelile.

grati felicitari ozanei si lui dudu pt reusitele lor!

alina ce putin mai aveti!

elle eu i-am dat lui m ilan aproape zilnic zeama de la o lamaie amestecata cu doua lingurite de miere. si zilnic mananca un mar verde (preferatul lui). si sar cu aerosoli cu acc cand tuseste- de la tine inspiratie hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

alinact si sasha se uda noaptea, am zis ca o sa cumpar pemapers nr 6 sau chiar 7 sa ii pun noaptea, poate asa nu mai iese pipi din pampi.
Noi avem 4 masele ce erup de cca o luna aproape simultan, asa ca ne trezim noaptea, stiu cum e, dar macar nu mai intru in depresii pt ca de data asta (spre deosebire de prima data-adica primul copil) acum STIU ca vor inceta la un moment dat trezirile, odata ce va creste. Rabdare si nervi tari!(ceea ce imi urez si mie, hihi)

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

Si eu voi incepe cu nr 6, Libero, dupa ce termin Puffies nr 5..nu ca nu s-ar uda cu nr 6 daca ar bea multe lichide ci pt ca nr 5 mi se pare mic.
Libero nr 6 ii pun Ioanei la somn, si-am facut proba si ii sunt buni si Justinei.
Exista si nr 7?
La Ioana n-am stiut cand i-au iesit maselele, insa nu iesit toate odata..poate de asta.
In schimb la dinti s-a trezit, si se calma cu suzeta.
Justina cu bibe se calmeaza.
De doua nopti nu m baut mult noaptea, sugea un pic si-adormea.
Ii las bibe in patut uneori il gaseste, alteori maraie si i-l dau.
Multumesc la fel!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput