Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

oramona, si mie mi-a spus pediatra sa-i dau copanele ca e mai buna carnea decat cea de la piept.
Mariuk, multumim pentru cafea.
Ana, capul sus si tinem pumnii sa fie totul bine
Adelina, sper sa-ti treaca durerea, pot sa spun ca si eu ma confrut cu aceeasi problema, dar la mine se explica prin faptul ca gogoshica nu suge si eu cu pompa "stresez" sanul si nici nu iese tot.
Noi ieri ne-am plimbat vreo 6 ore - prin Mamamia, prin parc - era la lummmmeeee...cand am ajuns acasa am picat toti
Voi le-ati dat pere la bebei? Chiar au un puternic efect laxativ? Ma gandeam ca dupa ce ii dau mar, sa-i pun si cate o lingurita de para, poate iese si el mai usor afara. Dar m-a pus pe ganduri faptul ca in revista Mamica de azi scrie ca se da dupa 1 an.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

DOINA, eu i-am dat para, dar nu pot spune daca a avut sau nu efect laxativ, deoarece de cand e diversificat, Vlad face kk de 3-4 ori pe zi, rar doar de 2 ori.
A, sa ma laud si eu: si Vlad face kk la olita dimineata, asta de cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata!!!! multumim de cafea!!!
noi ieri am fost pe afara si ne-am intalnit cu Juliee si am facut poze

azi d.a merg la eco sa vad ce am la san ca nu m-a lasat durerea!
Doina, parerea mea e sa nu te iei atat de mult dupa ce scrie prin reviste si alte surse legat de diversificare, inebunesti cate pareri sunt! eventual daca ar da si o explicatie de ce nu sunt bune anumite alimente pana la varsta de 1 an, da, ok, dar asa...eu chiar nu vad de ce nu ar fi buna para! eu ii dau! dar eu ii dau si usturoi, asa ca nu sunt un exemplu, dar eu fac mai mult cum simt! daca ar fi doar o parere asa se face si toti medicii sa fie de acord, as face si eu asa, dar..se prea bat cap in cap parerile, asa ca tot instinctul de mama ne indruma!

Ana, cum te mai simti?

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

bravooooo Vladut!!!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

NEATZA !
Multumim de cafea , acum o savurez . Bebelina s-a trezit la 7 si abia acum a adormit .
DOINA eu ii dau para , chiar i-am dat para cu piersica si rezultatul nu a fost multumitor . Si a mea face kk putin si tare . azi vreau sa-i introduc branza ..., ma rog , o vedea cea fi cu domnul kk
Vazut poze bebelini , frumosi amandoi !

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

super poze. doua mamici fericite cu doi ingerasi superbi.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

ADELINA, am vazut pozele...super! Iar Darius are un zambet frumoooos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Multumesc pentru raspunsuri
Adelina, am vazut pozele...2 bebei frumosi foc
Mariuk, felicitari lui Vladut, e baiat mare

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
Am vazut poze frumoase cu doi puisori in parc

Azi am program administrativ, vin si ai mei sa ma ajute, curatenie prin casa si prin afara, mancare, calcat, Bia e acasa ca e vacanta....uh, o zi lunga, sanatosi sa fim.
Va urez o zi minunata, poate intru mai tarziu cand ma mai linistesc.

PS..si eu am un san mai mare si unul mai mic, vizibil...nu mai sunt umflati decat rar, cand nu alaptez mai mult timp.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
Doina
Adelina ma simt bine,mersi!! Am vazut si pozele! Doi ingerasi superbi doua mamici frumoase si fericite!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput