Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Andreea, wow, ce as vrea si eu sa doarma Anca macar 6 ore legate...Eu i-am dat paine, are deja 2 dintisori, iar eu fac painea in casa, la masina de paine, deci stiu ce pun in ea (uneori pun si vreo 3 masri de LP,iese mai dulce). Felicitari Elenys pentru mersul de-a busilea !

Mariuk, lasa ca o sa aiba si ea nevoie candva, dar dupa cum te cunosc, tu nu ai sa poti sa o refuzi. Asa sunt si eu, las de la mine.

Bravo Maia ! Ce de tinute elegante ! Imi place si caciulita alba cu rosu.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Nu mai stiu cine a venit cu ideea de schimbat lingurita, dar ii multumesc ! A functionat acum la noi, la pranz. Eu vedeam ca o tot lovesc a dintisorii de jos si probabil si la gingii sus, asa ca am luat o lingurita de-a noastra de desert (e mai plata si un pic mai mare decat o lingurita obisnuita) si am avut si spor. A mancat Anca 250 ml piure facut din jumatate de avocado crud, un cartof mediu, un sfert de morcov si o bucatica de pulpita de pui fiarta, toate date la blender.

Lora, ai avut dreptate : avocado cu coaja mata e mai bun decat cel cu coaja lucioasa. Multumesc !

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

offf, va laudati cu copii mancaciosi.Al meu nu mai vrea sa pape nimic in afara de LM, asa ca sunt cu nervii la pamant, ma mai zapaceste si el

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Ancamak nu dispera...nici al meu nu mananca...azi a luat cateva lingurite de fructe...si avem deja o luna de cand ne diversificam...mergem tare greu...dar nu ma impacientez...asa am patit si cu Andreea dar pe parcurs si-a revenit..
Si incearca sa te relaxezi, Andrei simte ca esti suparata si ii transmiti si lui starea ta

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Nici al meu n-a mancat mare lucru, dimineata fructele cu branza NU asa ca am bagat branza in piureul de la pranz...a luat cateva lingurite si a inceput sa planga..of... Macar bine ca mananca asta mare...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Al meu azi a mancat jumatate din portia de mar, banana si biscuite, nu a mai vrut si ca sa imi explice mai clar ca nu trebuie sa ii mai dau, mi-a dat peste mana de am varsat pe jos tot ce mai era in canita. Sa il vad acum la 3 ce face la piure.
Voiam sa va mai spun ca azi ii dau pentru a treia oara napi. Sunt fff gustosi si buni pentru copii din cate stiu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Felicitari iepurasilor si viitorilor iepurasi si noi suntem maraiti dar nu cred ca de la dintisori pentru ca nu vad nimic in gurita lui, cred ca vrea atentia mea totala pentru ca daca fac ceva si nu il bag in seama incepe sa planga.
Legat de mancare si eu credeam ca mananca mult, dar ieri mi-am luat cantar si am constatat ca el manca 90 gr de supa crema si eu ziceam 130. Nu stiu daca este bine avand in vedere ca avem 2 saptamani de diversificare. De luni vreau sa introduc si masa de fructe.
Legat de accidentele din bucatarie, bine ca a fost doar atat. Eu am o fobie, cand fac curatenie, legat de urcatul pe scaun, de spalat geamurile...asa ca mare grija.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

A mea a mancat ieri jumate de mar, dar azi i-am pus si niste suc de portocala in el si nu la vrut sub nici un chip. Parca a inceput sa pape ceva mai bine legumele, dar nu deschide ea gurita, trebuie sa ma stramb eu in toate felurile sa o deschida. Papa cam jumate de canita de aia de la Doncafe, cum a mai spus si Mari odata. Cred ca pt doua sapt de diversificare e ok, sau nu?

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

A mea a mancat ieri jumate de mar, dar azi i-am pus si niste suc de portocala in el si nu la vrut sub nici un chip. Parca a inceput sa pape ceva mai bine legumele, dar nu deschide ea gurita, trebuie sa ma stramb eu in toate felurile sa o deschida. Papa cam jumate de canita de aia de la Doncafe, cum a mai spus si Mari odata. Cred ca pt doua sapt de diversificare e ok, sau nu?

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

E foarte bine!!! Cana aia plina-plina are 240ml.
Vlad a mancat 200ml supa-crema. Acum doarme si ma bag si eu in pat putin, poate reusesc sa fur o jumatate de ora de somn, altfel pic prin casa de oboseala.
A, si maine imi vine adevaratul ajutor sa il ia pe Vlad la plimbare: soacra-mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Nu mai stiu cine a venit cu ideea de schimbat lingurita, dar ii multumesc ! A functionat acum la noi, la pranz. Eu vedeam ca o tot lovesc a dintisorii de jos si probabil si la gingii sus, asa ca am luat o lingurita de-a noastra de desert (e mai plata si un pic mai mare decat o lingurita obisnuita) si am avut si spor. A mancat Anca 250 ml piure facut din jumatate de avocado crud, un cartof mediu, un sfert de morcov si o bucatica de pulpita de pui fiarta, toate date la blender.

Lora, ai avut dreptate : avocado cu coaja mata e mai bun decat cel cu coaja lucioasa. Multumesc !

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Eu am fost...da si eu ii dau cu alta tot plata,de plastic, noroc ca am luat mai multe modele de lingurite.
Azi am vrut sa-i dau iar cu ea si cand ma apropiam cu lingurita incepea sa planga,deci clar o loveam cred.
Azi a mancat foarte bine fata de cum manca, fructe cu branza (prima zi de branza) - 110 ml si piure de legume cu carnita ~120 ml (eu am borcanele din alea de la Avent cu capacel pentru pastrat lapte sau mancare, foarte bune sunt, si din ele ii dau sa vad cat mananca).Bine si azi a fost cu plasul de rigoare, la ambele mese dar macar a mancat bine, noi avem 1 luna de diversificare si ma gandesc ca daca asa o sa o tina, cred ca ma gasiti la nebuni in curand. Nu e masa la care sa nu planga, cand ii dau cu lingurita, noroc ca ma tin pe pozitie tare, ca la inceput mai cedam cand vedeam ca plange.

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput