Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna dimineata

SARBATORITILOR DE AZI,IERI SI ALATAIERI

Paula cu intariere mamei tale

Floricelelor

Racusor si eu sunt la fel ca tine...de sarbatori primesc totul de la mama

Cris off cat te inteleg....si eu aseara m/am pus pe plans asta dupa ce s/a trezit de vreo cateva ori plang...cred ca e de la dinti dar eu nu mai pot..vreau si eu sa dorm o noapte intreaga

Catalina cum spunea si Paula poti incerca cu Milzucher de la Humana pt constipatie...pe noi nu ne/a ajutat prea mult...s/a reglat de la sine...acum face 1 data pe zi sau la 2 zile..

Am vazut pozele cu Rody si Cris si delfinasii...f.frumoase

Fug sa ne pregatim de mers la biserica s/o impartasesc...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza si de la noi
Vladut cel scump si cu strungareata
Priscilla Serayah
Victor Petru
sa cresteti mari, si sanatosi
si mamicilor cu nume de floare

Si noi fugim la impartasit una bucata copil.
Va pupam

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani floricelelor din delfinariu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Diana Eva -eu am terminat Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti - Specializare Psihologie nu m-as incumeta sa experimentez in relatiile cu propriul copil teoriile altora -nu zic ca nu serve sa te documentezi dar parerea mea este ca aceasta relatie/experienta este unicamente individuala si nu se poate quantifica .
Eu ca mama si psiholog in acelasi timp declar ca de cand am ramas insarcinata si pana acum nu m-am documentat in legatura cu nimic -nu inseamna ca nu m-a interesat -am citit ca orice femeie reviste tip 9 luni, despre gravidanza , despre copii , dar asta nu inseamna ca am asorbit ca , sa pot spune asa foarte multe informatii utile care m-au ajutat in tot acest parcurs.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata si de la noi FELICITAM SI NOI SARBATORITII CU NUME DE FLORI

Avem o dimineata frumoasa dar din pacate stam in casa -ne pregatim de mutat . Am ales cam prost momentul dar nu intotdeauna depinde numai de noi .
Saptamana viitoare avem program de voie asa ca mai asteptam un pic . La biserica noi nu prea mergem -este doar un catolica langa noi si eu nu vreau -nu ma simt bine , nu stiu cum sa ma explic dar parca nu este locul meu .Cand eram acasa mergeam la Manastirea aceea micuta de la Izvor -cele care sunteti din Bucuresti poate o cunoasteti-Mihai Voda-imi placea foarte mult -imi faceam drum de 2 ori pa saptamana .
O Zi frumoasa va dorim!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata delfinariu

LA MULTI ANI FLORICELELOR DIN DELFINARIU DAR SI SOTILOR FLORI

azi e ziua sotului, soacra-mii dar noi nu am pregatit nimic, nu mai avem putere si pentru asta :( poate mergem la nasi in vizita azi. bine, ei tot cu copil mic, asa ca nu e pentru distractie

O zi minunata va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

CRIS te inteleg perfect, eu mi-am pierdut rabdarea cand vine vorba de somnul lui Andrei inainte nu era asa o problema noaptea, cel putin, ca il mufam si in 2 minute dormea multumit, si el si mami. acum se lasa cu urlete cand ma vede ca ii fac lp, daca il pacalesc cu ceai sta o ora treaz pana cand ii dau lp , ziua , dar si spre dimineata, daca nu e liniste perfecta cand e semi-adormito da pe urlete, si nu ii place nici in brate, nici in pat, nici sub pat, de imi vine sa il las acolo sa urle pana isi da seama ce doreste.

oricum mi-am propus ca ziua cand mai face din astea sa il pun pe jos / pe pat sa urle cat vrea si cand se dumireste daca vrea sa se culce sau sa se joace, atunci stau de vorba cu el. efectiv nu mai pot

acum de cand cu cina se trezeste direct la 2.10 sa pape lp. am zis ca incerc sa renunt sau sa il mut spre dimineata, asa ca pana la 3 am tot stat sa ii dau ceai, sa il plimb, sa il legan..pana la urma a adormit, in 3 minute era treaz, era 3 noaptea, i-am dat lp si a dormit pana la 6. cand iar show jumate de ora (pentru ca a indraznit tati sa mearga la baie) si apoi am dormit si noi pana la 7.30.

nu stiu cum sa il dezobisnuiesc sa manance noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetelor azi noapte am crezut ca mor,a cazut fata din pat,din patul mare ca de la 7 luni jumate de cand a fost bolnava n-a mai vrut sa doarma in patut.
Pe la 5 dimineata aud o bufnitura prima data a dat de calorifer si apoi a cazut pe parchet a inceput sa urle iar pana pe la 6 n-am lasat-o sa mai doarma ca mi-a fost frica;e vesela , a mancat nu este cu nimic diferita de alte zile,cam cat timp ar trebui sa-i supraveghez comportamentul?
Presimteam ca o sa mi se intample asta ca se misca foarte mult in somn,azi noapte inainte de cazatura am luat-o de 2 ori de pe muchia patului si desi am perne puse pe laterala patului a reusit cumva sa sara peste ele,acum ma gandesc ca poate e mai bine sa-i pune pernele jos si daca e sa se repete sa cada pe ceva moale nu?
Eu de obicei am somnul foarte usor,aud tot dar nu pot sa-mi explic de ce nu am simtit-o si de data asta ca se misca,ca de obicei....offff

Off am uitat sa felicit aniversatii de azi:La multi ani tuturor florilor
Va multumim pt urarile de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata si la multi ani! vad ca in bucuresti a iesit soarele, pare frumos afara.

diana, m-am distrat de raspunsurile tale scurte si la obiect. prima data nu m-am prins la ce te referi, uitasem ca te-am intrebat :))
racusor, eu primesc de la maicamea, bunicamea, soacramea si soacramea mancare

a dormit mara aseara de a rupt. de la 8 la 8 dimineatza s-a trezit la 6 si a mancat. la 10 ii picau ochii asa ca ne-am intins amandoua pe canapea si in 10 minute dormea

cristina, eu nu cred ca numai solarul e de vina
puiutz, ma bucur ca ai reusit sa il culci mai devreme pe raducu. poate nu isi consuma toata energia. acum cu covoare, se destrabaleaza si el

catalina, cum e anastasia?

atat de tare trantesc vecinii mei de sus chestii, ca se aude prin monitorul marei

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

LA MULTI ANI DELFINASILOR SARBATORITI AZI!

LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR CE-SI SERBEAZA AZI ZIUA DE ONOMASTICA! SA TRAITI CU NUMELE SI SA FITI SANATOASE!

CRISPRO, probabil mai iese o maseluta?
Nu stiu daca se te sfatuiesc sa-l legeni pe picioare, sa nu se invete si dupa sa-l adormi numai asa
R al meu in 3 minute e adormit pe picioare, v-am spus ca nu l-am mai adormit de aproape 2 luni si zilele astea l-am pus ca nu mai vroia sa adorma la san.

Pe mine ma doare tare de tot sanul stang si e cam tare...mi s-a infundat un canal, iar cand il pun pe R la el ma doare de-mi vine sa ma urc pe pereti...si totusi durerea persista

Tati s-a dus cu R la ferma, sa vada animalele ca tare ii plac iar eu fac o ciorba crap si crap prajit, cu cartofi natur, cu mamaliga si usturoi...mai tarziu plecam si la fratele meu la un gratar de scrumbie

Va pup si distractie placuta!

Mergi la inceput