Mamici inimoase de Constanta* * *148* * *
Raspunsuri - Pagina 20
pisoi_aluna spune:
Hai sa zic ADEVARAT A INVIAT! ca trebuie s ao zica cineva si pe asta
Vladis, tortul nu se arata pentru ca nu esti pe facebook probabil, n-am avut unde sa il postez in alta parte si nici timp, l-am pus direct de pe telefon.
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Liciteaza pt. Bibi -cercei; cercei
Liciteaza pentru David - cercei
LA BAZAR
Ontica Camelia spune:
Adevarat a inviat! / Hristos a inviat!!
Sper ca sunteti bine dupa prima zi de sarbatoare, eu va las / pentru digestie.
Georgi si nu numai La multi ani! Sa traiti cu numele!Din cate stiu, cand pica sarbatoarea in saptamana mare, se serbeaza (si...) a II a zi de Paste.
Noi ieri am fost gazde , azi suntem musafiri .
Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi, bucurii si nuami realizari!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
lulu77 spune:
Hristos a Inviat!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Fiquelle spune:
Hristos a inviat! Ne-am intors cu bine, a fost super! Pun poze maine, acum am inca de despachetat.
tuturor.
bettyk spune:
Hristos a Inviat!
Ne-am adunat si noi pe acasa si de aine gata cu pauza.......
Pe langa asta,doar ce am aflat(ne-au anuntat din pripa) ca sambata copilul are concurs la Sala Sporturilor. asa ca bagam antrenamente.
Pupici tuturor si o seara buna!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">DOMNISOARA MEA!
roxanaz spune:
Adevarat a inviat!
ce faceti doamnelor? gata, inapoi la munca? si eu la fel.. a prins teribil de bine ziua asta in plus
Georgi, la multi ani fericiti!
Alina, lma pentru George!
o saptamana frumoasa va doresc dragelor!
simonapro spune:
Hristos a inviat!
Eu n-am avut internet acasa de cateva zile, macar din punctul asta de vedere ma bucur ca sunt la munca.
Noi am petrecut frumos, am fost in prima zi la tara si a fost asa de bine, m-am reintalnit cu rude care nu le vazusem de ceva timp si ieri la gratar cu nasii lui Lucian si pe la socra-mea, pe la fratele meu si uite asa n-am reusit deloc sa ne odihnim si de azi o noua saptamana de munca
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
pisoi_aluna spune:
Neatza si Hristos a Inviat, iar!
Bine ca a venit in sfarsit primavara, desi ne apropiem cu pasi repezi de vara...nici nu stiu cand a trecut timpul, si mai avem putin si vine si botezul...si sper sa se incalzeasca in continuare vremea, sa nu-mi inghete copchilul in biserica
P.S. - nu e prea devreme sa-l las pe bebe in maneca scurta, nu? E cald de mori in casa si mai devreme plangea, am vazut ca e caldut si un pic transpirat la spate asa ca i-am scos bluzita cu maneca lunga si l-am lasat in body cu maneca scurta si pantalonasi...
Nici afara nu mai stiu cum sa-l imbrac, ba e rece, ba e cald, ba se pune vantul...are termometru de confort termic la carucior si arata si 30 si ceva de grade cand se incalzeste...
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Liciteaza pt. Bibi -cercei; cercei
Liciteaza pentru David - cercei
LA BAZAR