Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(131)
Raspunsuri - Pagina 24
bettyR spune:
La multi ani! Patrick! ce zi faina ti-ai ales ...
La multi ani! tuturor copiilor.
Sanatate celor bolnaviori! Vai ca eu nici nu ma mai gandesc ca Andreea s-ar putea imbolnavi tare, sa faca febra sau ceva mai grav. Numai de 2 ori in 4 ani a facut febra, si o data a fost rubeola...cred ca suntem norocosi ...
In schimb suntem intr-o perioada critica cu plans ca nu mai vrea la gradi, azi a venit si lovita la un piciorus si nu imi spune ce s=a intamplat, imi vine sa mor, imi spune ca nu vrea sa spuna si gata, sa nu o intreb...trebuie sa sun maine la gradi si o mai tin 2 zile acasa poate isi mai revine.
Ioana13 spune:
LA multi ani Manu!!!
LA multi ani tuturor copiilor mari si mici!!!
La multi ani sanatosi capsuneilor din zona !!!
Multumim de urari! Ieri am sarbatorit, a primit Patrick muulte cadouri si frumoase, a avut tortul dorit si a fost atit de cuminte si de implicat in tot ce s-a intimplat... ca de ar fi ziua lui in fiecare luna mi-e ca ar trai mult prea intens si nu ar face bine la inima![]()
alynta27 spune:
Buna! Multumesc!
Ieri am ras cu un ochi si cu altul am plans. Matei s-a simtit tare bine! La Farmacia Donna era mare distractie: le dadea copiilor baloane, bombonele. Desenau pe asfalt, erau pictati, era muzica. Plus ca aveau multe mingi de joaca. Al meu chiuia de fericire si alerga. Apoi am fost la scoala sa o luam pe fata vecinei. Acolo era o formatie si dadeau spectacol pt copii. M-a fugarit o ora non-stop printre danasatori pe un teren de fotbal
. Era super incantat. Seara ne-am dus la David. Are branula pt antibiotic. A plans sa vina acasa. I-am explicat ca trebuie sa se faca sanatos si a inteles. Azi e dr lui de garda. Reia sotul discutia sa-l lase acasa si sa-l ducem la tratament. Cica se poata dar sa vrea medcul.
Madi multa sanatate!
Ioana sa va traiasca baiatul!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
vas spune:
CEAU.
Ella iti eram datoare cu un raspuns. Relax and tone functioaneaza dar doar ca tonifiere, in rest bag eu abdomene serios. Parca la celulita mai vad ceva remedieri, acum eu sincer nu prea am avur asa ca putina cata era parca s/a dus. Oricum nimic nu se compara cu mersul o ora la sala.
Fetelor fata mea pleaca la mare fara mine, eu nu reusesc sa ma obisnuiesc cu idea, nu a plecat niciodata de langa mine mai mult de trei zile, iar acum o iau ai mei cu ei la mare.
Liviana, poate va vedeti pe plaja la Eforie. Sigur va trebui tu sa o recunosti pe ea...![]()
![]()
. Daca va intalniti sa faceti si o poza va rog.
Alynta, imi pare rau de puiul bolnav, de altfel si de ceilalti cu viroze, ...multa sanatate. Noi stam bine deocamdata, sper sa nu ne apuce.
Ma duc ca plange piciul.....off...as mai fi scris ceva..va pup!!!!!!
Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2
lbelciug spune:
Multumim pt urari, eu zic ca a fost f frumoasa petrecerea lui Bogdan, Arcadia poate confirma! ![]()
O sa pun si poze sapt viitoare.
Vas, cu placere, cand merge Eliza la mare si unde? Noi vom sta in zona Acapulco pe plaja. Bravo tie ca faci abdomene!
alynta27, hai ca o sa va faceti voi bine, capu' sus!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
DidiAlex spune:
salutare,
va multzumim mult de urari..noi am petrecut de ziua lui David frumos..
de ziua lui am avut io concediu si l-am dus la gradi prajiturele sa petreaca cu edu lui draga..si-a facut coroana..si ieri a avut invitati 4 copii care si i-a dorit el, 2 fetite ptene, tot l cerea lui si pretenul lu R, si David a vrut-o neaparat si pe sora acestuia, ..deci 10 copii din care 7 fetize.
a fost prima petrecere organisata dupa cum a vrut David. fara parintzi de la 10-14. si pt mine a fost mult mai simplu.
Azi Robert va dormi la gradinita, o sa il iau maine dimineatza :)
pe 31 am primit si raspunsul negativ ca R nu va primi loc la hortul de la scoala..imi venea sa sparg capu la cineva..ca il refusasem pe cel dn gradinitza..acu ne intoarcem in gradinita..noroc ca directoarea e batrana si are experieta cu mame ca mine :)
dianalaura spune:
La multi ani Manu!
La multi ani Riana!
Ma bucur ca s-au petrecut frumos capsuneii...adevarul ca acum deja sunt marisori, pricep mai bine ce e si cum cu aniversarile!
Eu inca nu l-am operat pe Stefan, am fost si l-a vazut doctorul, dar cum tuseste si are muci galbeni, mi-a dat tratament si miercuri dimineata il sun pe dr sa vedem. Si daca Stefan e ok pana atunci ne cheama pe joia sau vinerea viitoare la operatie.
diana
11+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
Al_Ma spune:
Noi ne pregateam sa mergem maine la munte cu finii, am facut si rezervari si cand am ajuns acasa am gasit-o pe Mara cu temp 38,7. Am fost la Medlife (apropo, de la 1 iunie, majoritatea pediatrilor din Medlife Grivita s-au mutat la noul spital de pediatrie Medlife din Aviatiei; la Grivita nu era decat Giosanu, asa ca ne-am dus in Aviatiei si am intrat la Marcu) si diagnosticul este amigdalita pultacee. Deja ii urcase temp la 39,1 cat am stat pana sa o consulte, apoi a facut frison si 39,5 si am acceptat sa-i puna Novocalmin, desi pana atunci il refuzasem. Acasa a facut 40,4, i-am facut impachetari, i-am mai dat Paracetamol sirop. Acum astept sa vad daca ii mai creste. Nu o doare in gat, a durut-o doar un pic burta dupa-amiaza, dar cred ca au fost gaze, ca i-am facut ecografie si nu are nimic la abdomen, dar se vedeau gaze multe. Pt amigdalita mi-a dat Cedax. Asa ca nu numai cei care sunt in colectivitate au probleme
bettyR spune:
Al_ma, sanatate Marei! Dar cum sa faci amigdalita vara? Nu are streptococ?
Didi, ce interesant sa doarma la gradi, cu ce ocazie? Sigur ai mai scris,dar nu mai tin minte. Am dormit cu fetele pana la 9, asa ceva nu s-a intamplat niciodata, dar aseara la 10:30 am intrat in casa de afara si le-am culcat la 11:30.
se bat!
Al_Ma spune:
Ma indoiesc sincer ca are amigdalita pultacee, nu are probleme la inghitit, nu o doare nimic. Ieri a durut-o burta inainte de a face temperatura si cred ca e mai degraba o enterocolita sau indigestie. Banuiesc asta dupa cum ii miroase scaunul si mai ales ca azi deja a facut foarte moale. Ieri a mancat ciorba radauteana, avea ceva usturoi si nu cred ca i-a priit. Sau scaunul moale o fi de la antitermice si antibiotic, nu stiu. Ma oftic ca nu am pus-o aseara pe dr sa recomande o antibiograma inainte de a-i da antibiotic si ca nu i-a luat exudat. Acum antibiograma nu mai e relevanta, i-am dat deja Cedax. Nu stiu daca ii mai pot lua exudat, daca mai e relevant. Nu stiu in ce dr sa mai am incredere, Marcu nu-mi inspira foarte multa (de fapt, mai deloc), dar a fost singura alternativa disponbila. Stanciu nu raspundea la telefon.