Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(131)
Raspunsuri - Pagina 22
dianalaura spune:
La multi ani Irinusha!
Liv, ma pricep ca trebuie sa ma pricep...oricum am mai rarit-o cu torturile (din cauza de criza
) s-au mai rarit aniversarile la care mergeam cu un tort cadou ![]()
vai fetelor, asa m-au luat niste emotii...am vorbit mai devreme la Cluj cu ORL-istul la care vreau sa il operez pe Stefan de polipi...am fost programata pentru consult la clinica de abia pe 16 iunie - ceea e ce enorm de tarziu, pana atunci risc sa mai raceasca de 2 ori Stefan). Am gasit nr. lui de mobil, am vb, si mi-a zis sa ii fac analizele aici la Zalau, si joi (pe 2) sa merg la Cluj, cu copilul nemancat, nebaut, gata de operatie. Si daca analizele sunt ok si dupa consult zice ca e ok, se poate opera, mi-l si rezolva atunci pe loc. Si acum eu stau pe ghimpi, mai ales ca am mai trecut cu Stefan prin operatie de hidrocel de la 5 luni...pana nu-l trezeste si anestezie si o sa vad ca e bine nu cred sa ma calmez.
diana
10+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
Ioana13 spune:
DianaLaura, esti speriata, e normal, dar hai sa te incurajez. Patrick acolo a fost operat dar de dr Mihut(la Clinoca ORL pe Motilor), mie mi s-au parut f profesionisti, fiecare stia ce sa faca. A stat P in operatie cam 20 de minute cu dus/intors in sala de operatie cu tot. Si lui P i-au micsorat si amigdalele. Durere dupa operatie a fost, dar mai mult din cauza amigdalelor. cei numai cu polipi erau mult mai bine.
Si sa nu te sperii ca va avea o voce mai ciudata. VA trece cu timpul.
Succes!
dianalaura spune:
Merci Ioana. Is constienta ca e spre binele lui, si de aceea l-am si programat mai repede. Sper doar sa ii iasa analizele bune si sa il poata opera in aceeasi zi, sa scapam. Mi-e frica doar pentru ca mai tuseste, dar nu pentru ca ar fi racit, ci dimineata dupa ce toata noaptea respira cu gura deschisa, si stand la orizontala, i se mai aduna secretii. Sau daca plange si se agita, nu poate respira si tuseste, se ineaca. Si nu stiu daca va putea sa il opereze asa. Plus ca am ramas marcata de operatia trecuta, cand era cat pe ce sa il pierd. Prima oara mi-a zis sa nu fie mancat cu 4 ore inainte (avea 5 luni), ca laptele matern se absoarbe in 4 ore. Eu l-am lasat nemancat 5 ore, dar la anestezie cand sa il intubeze a vomitat, nu isi golise stomacul. Asa ca ne-a amanat operatia pe a doua zi, si a fost tratat ca si un adult, fara mancare de seara, iar de la 12 noaptea l-au trecut pe perfuzii. Va dati seama ce aproape am fost sa il pierd? Daca apucau sa il intubeze.... 

In fine, de data asta e mare, mananca seara si doar atat. Mi-a zis sa fie si nebaut. Aveti idee cu cat timp inainte? Pentru ca noaptea cateodata cand se trezeste la baie cere si apa.
diana
10+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
Madi spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Si Ana are polipi, si noi tot cu poteca la ORL suntem (Chiqui). Unii doctori au spus ca ar tb operata, altii ca mai putem astepta. Mie mi-e destul de teama de operatie, in special de anestezie. In plus, mai este si cazul finutei noastre careia i-au fost scosi polipii (chiar de Ursuleanu) si dupa cate luni, la un control ORL la Panduri i-au spus ca are polipi.
Daca insa va continua cu otitele trebuie sa o operez, mai ales ca Anei ii afecteaza si auzul. Dar tot mi-e groaza si nu stiu unde sa o fac.
Liviana stiu ca tb imunizata, tocmai asta e problema, ca de cand a inceput gradinita am discutat cu "n" doctori, am incercat mai multe tratamente de imunizare - de la Septilin, la Isoprinosine, dar fara succes vizibil. Luni ma voi duce cu ea si la un homeopat, sa incerc si asa...desi am mai avut si in domeniul acesta o incercare nereusita.
Am fost avertizata ca primul an la gradinita e unul greu dar nu ma asteptam chiar la asa ceva.
ella_74 spune:
intru si eu ca de obicei noaptea...
Liv, La multi ani pentru Bogdanel; am fi venit cu siguranta dar sunt consemnata la Oraselul Mami pana miercuri.
Alina, criteriile pentru gradi la noi au fost: sa fie aproape de casa, sa fie sub 10 copii in grupa (acum sunt 11) , sa faca multe activitati; dincolo de criteriile astea, dupa prima experienta esuata cu gradinita, acum 2 ani, concluzionez ca cel mai important este relatia care se leaga intre copil si educatoare, ca pana la urma el se rupe de parinti/ bona, adica persoane cu care era obisnuit si ajunge sa-si petreaca ore bune din zi cu un strain; deci chimia conteaza in primul rand.
Mica, m-am gandit la voi; bine ca Maya s-a obisnuit cu fusul; eu recunosc ca am fost data peste cap atat de rau incat, de la faptul ca trebuia sa stau treaza cand aici as fi dormit, am ajuns sa iau aspacardin si extraveral ca sa nu cad.
Asteptam poze.
Multumim si pentru gandurile bune.
e bine, la urgenta i-au pus diagnostic inceput de otita; am incercat cu nurofen si picaturi de urechi dar deja a doua zi facuse febra si urla de durere, asa ca am trecut la antibiotic. S-a simtit bine dupa prima doza de antibiotic.
Mada, are 4 saptamani de gradi si tot atatea viroze; toate duse pe picioare fiindca e vaccinat, dar noi l-am tinut acasa de fiecare data ca sa nu dea si la altii.
Cred ca pur si simplu nu avem ce face si procesul asta de imunizare naturala la unii e mai urat.
Vas,
la tine functioneaza relax&tone? aparatul asta e pentru persoane cu ceva ambitie si de fapt mi-am dat seama ca nu orice lucru poti sa-l faci acasa.
Eu am incercat recent CeluM6 , dar n-am facut decat 3 sedinte pana acum si rezultate se vad dupa mult mai multe sedinte.
dianalaura spune:
La multi ani Andrei Cristian, Nicole Amber, Rares 

Liv, la multi ani pentru Bogdanel si petrecere frumoasa azi!
Stefan iar tuseste si are muci galbeni. Asa ca joi nu cred ca ne vom opera. O sa il duc sa il vada doctorul, poate ne interneaza cateva zile sa il puna pe picioare si abia dupa sa il opereze. Eu sincer nu mai pot. Deja are 6 luni in care a fost bolnav...cu exceptia a 2-3 zile de bine, dupa cate o cura de antibiotic. A fost si la camin, si acasa..si tot la fel. Din aprilie tot incerc sa il pun pe picioare, sa fie macar o saptamana bine si sa il pot opera de polipi..dar nu am reusit sa nu aiba nimic mai mult de 3 zile. I-am facut si eu tratament cu Luivac, pentru imunizare...dar fara rezultat.
diana
10+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Buburuza
Poze
Madi spune:
Dianalaura eu te inteleg perfect. Cand sa zici "hop" o iei iar de la capat. Eu si de la serviciu am lipsit in perioada de cand a inceput Ana gradinita cat n-am lipsit de cand m-am angajat.
dianalaura spune:
La multi ani Eden!
Bogdi, iti mai zic si azi la multi ani fericiti, sa cresti mare si sa o asculti pe mami

Madi, multumesc de sustinere, stiu ca e greu, si e nasol ca am vazut mai multe mamici confruntandu-se cu aceste probleme ale copiilor. Sunt nimicuri pe langa problemele altor copii, cum sunt Sonia..dar totusi ne doare sa ii vedem cum se chinuie zilnic.
Depre mine, am vazut ca imi da si mie tarcoale ceva raceala, dar am bagat rapid niste oscillo, sa vedem daca o tine.
Fetelor, imi trimiteti si mie pe PM parola la venus2007 si la contul de mail? Am tot incercat sa imi amintesc, da nu reusesc. Voiam sa schimb capitolul..dar nu imi amintesc orice-as face.
diana
10+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Buburuza
Poze

18+