Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(131)
Raspunsuri - Pagina 19
miniuta spune:
buna, fetelor, si multumim mult de urarile facute ieri. la randul meu vreau sa spun LA MULTI ANI! tuturor capsuneilor care s-au sarbatorit deja sau care se mai sarbatoresc zilele urmatoare, si un mare LA MULTI ANI! anei, care se sarbatoreste chiar azi, si unul la fel de mare lui matei!
david e bine, am sarbatorit ieri asa, in familia mica numai. nasii lui sunt plecati si m-am gandit ca el oricum nu se distreaza daca pun mese si altele de genul. asa ca ne-am trezit si si-a primit cadourile negociate, iar dupa micul dejun ne-am dus intr-un parc de distractii (playmobil), unde s-a distrat copios. am venit apoi acasa si si-a mancat "pastele preferate" dupa care si-a cules cadoul de la oma si de la vecini, si asa a trecut ziua.
maine mergem la controlul de patru ani, sunt curioasa cum se desfasoara, l-am programat special la noua dimineata ca sa fie david odihnit, pentru ca am inteles ca este destul de complex.
el merge in continuare la gradinita, dar daca ar trebui sa aleaga intre a merge acolo si a sta acasa, inca ar prefera sa stea acasa. stie insa ca eu merg la servici si ca nu are de ales (aici il mint, pentru ca inca nu mi-am gasit de lucru). a avut o faza in care mi-a mancat nervii, cu niste crize cam ca cele de la doi ani, plangea o ora dimineata si una seara pentru chestii pe care nu le putea primi, de genul sa-l duca tati la gradinita pentru ca pe el il dor picioarele, sau mai stiu eu ce nazbatii. l-am lasat sa planga, am incercat sa raman calma dar zau, mi s-au parut mai greu de suportat decat cele de la doi ani, pentru ca atunci inca nu putea vorbi si spune ce vrea, sau nu putea intelege asa multe ca acum. in fine, am ramas pe pozitii (sotul venise cu ideea "geniala" sa-i dam o pauza de gradi) asa ca acum merge iar fara plansete.
e cam prea putin sociabil pentru gustul meu, timid, se fereste de conflicte, daca se joaca cu un copil si ala ii ia jucaria din mana, indiferent ca e (mult) mai mic decat el, cedeaza, nu ii place sa insiste. duminica viitoare e serbare mare la gradinita si abia astept sa-l vad cum se desfasoara cu copiii, daca interactioneaza cu ei. inca nu are prieteni, nu primeste invitatii si nu am invitat decat doi copii acasa. mai astept, sper ca va fi mai bine.
in rest e sanatos si voios, si noi pe langa el. de la mijlocul lui aprilie timp de o luna au fost aici parintii mei, cu care s-a incapatanat sa nu vorbeasca romaneste. sper sfarsit cand incepuse sa-si dea drumul au plecat ei. acum, pentru ca vreau sa inceapa totusi sa vorbeasca o sa mergem noi trei saptamani in romania, sper ca impactul sa fie mai mare si sa functioneze. chiar ma gandeam ca nu sunteti niciuna din brasov, sa ne vedem (parca numai angelabv, dar ea e in canada).
an@, nu am apucat sa te felicit cu ocazia nasterii, dar ma bucur ca sunteti sanatosi, sper ca ati sarbatorit frumos azi surioara cea mare. astept si eu ca si ella poze cu dragutica
cea mica, pentru ca parola de pe contul comun nu mi-o amintesc neam.
madaiulia spune:
Ana! Petrecere frumoasa alaturi de surioara ta!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Ioana13 spune:
La multi ani Ana!!!
La multi ani David!!!
La multi ani Andreea de Betty!!!
Miniuta, asta cu timiditatea si ne-impunerea in fata altora o avem si noi. Mi-a zis o psiholoaga, care l-a vazut in interactiunea cu un prieten de-al lui, prieten care el era sub observatie, ca e anxios. Cind am citit despre anxietate la copii nu m-am lamurit, pt ca nu se potriveste nimic cu ce are Patrick.
Da, nu e primul care se avinta in joaca, mai mult ii priveste pe ceilalti, la gradinita i-au trebuit multe saptamini sa fie mai comunicativ cu educatoarea si copii (comunica, dar strictul necesar). Acum spre finalul anului scolar
au avut lectie deschisa, era tot cu miinile pe sus, el voia sa rapsunda la toate/// a sarit dintr-o extrema in alta.
Am tras eu singura concluzia ca ii trebuie sa cunoasca f bine mediul si sa ii placa, ca sa fie in forma.
chiquitita spune:
La multi ani cu intarziere Ana! Sa fii fericita si sanatoasa impreuna cu surioara ta! 

dianalaura, vezi ca totul e bine! Si eu as zice ca e fetita, dupa bataile inimii.
Mami de Livia (8 iunie 2007) si
18+ 
vas spune:
poze cu noi
https://picasaweb.google.com/andreeabutan/30042011?authkey=Gv1sRgCJjvnUs5rksQE#
Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 http://picasaweb.google.com/andreeabutan/ItaliaCONCEDIUUUUUUUUUUUUUU#" target="_blank">poze2
Al_Ma spune:
Multumesc pentru urari, fetelor! Sa fiti si voi sanatoase si sa va bucurati de princhindei!
Carmen, felicitari pentru a doua realizare! Nu mai stiu daca am scris deja, dar nu mai strica o data. ![]()
dianalaura spune:
N-am mai intrat. Imi cer scuze si zic La multi ani cu intarziere pentru Ana
si pentru Matei.
Si pentru azi La multi ani
pentru Rafael, Nicolae,Stefan 
Si la multi ani penttru mamicile Mimi_dumy si Bebica
Depre noi..tin sa ma mandresc cu puiul meu...e deja barbatel...ieri noapte a fost prima in care a dormit toata noaptea, singur in camera lui, fara sa se trezeasca. Si asta-noapte a repetat isprava. S-a trezit dimineata si a venit la noi in dormitor la 6.29, in conditiiile in care ne trezim dimineata la 6.30. Deci nici de ceas despteptator nu mai avem nevoie!
Cat despre comportament, si Stefanul meu din cate am vazut eu e mai retras, mai timid (asa e si taticul), dar pe de alta parte are si momente in care e violent, vrea sa se impuna..si in parc daca e si i se pune pata pe vreun copil, se uita urat la el, maraie amenintator, chiar loveste..chiar daca copilul respectiv e mai mare. Sper sa ii treaca toate chestiile astea cand va veni bb2, si va fi nevoit sa imparta lucrurile cu ea/el.
Mininuta, Stefan e chiar invers..cand am zis ca e ziua lui si vin musafiri...primul lucru a fost sa ma zoreasca, sa pun masa in sufragerie...abia asteapta un motiv sa sarbatorim ceva, sa punem masa mare in sufragerie ![]()
diana
10+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
dianalaura spune:
Vas, foarte frumoase pozele. Si filmuletul
. Abia astept sa pun si eu in aplicare peste un an o baita asa cu amandoi ![]()
diana
10+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
vas spune:
Miniuta, Ioana, la noi e invers. Eliza e sef de grup oriunde merge, eu incerc sa o temperez cat pot dar cred ca tine de atitudine. Ea da ordine si la cei de 7 ani ce si cum sa se joace, si culmea ca o asculta. Seamana cu mine in partea asta ca si eu sunt in general sef de trib, eu organizez tot, eu pun la punct detalii la orice si cred ca ma copiaza. Pe de o parte ma bucur dar uneori mi/e mila de copiii ceilalati. Parca imi pare de pe acum increzuta si cu nasul pe sus. Ii tot explic ca oamenii sunt egali....bla bla....dar observa ca unii sunt mai timizi si atunci profita.
Dialog in parc pe leagan, unde mai era un baita de vreo 8 ani.
Eliza: Cum te cheama? pe mine Eliza.
copilul......pauza.
Eliza : te/am intrebat cum te cheama?
copilul nimic.
Eliza: tu oare nu auzi sau nu stii vorbesti??????....... cred ca nu totusi nu ai limba in gura ca de auzit auzi.
bietul copil a spus printre dinti cum il cheama si dus a fost. Cand s/a vazut el luat la rost de piciulina de fiica/mea.
Acum fiecare cu felul lui,. si sunt convinsa ca nu/i vom schimba noi prea mult.
Diana, e foarte frumoasa experienta in 4, bineinteles cu nervii si oboseala de rigoare dar e frumos. ![]()
Bietul copil a soptit
Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2