A. optimiste>20ani(673) Felicitari mada86 !!!
Raspunsuri - Pagina 7
mada86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Mada daca sunt gemeni nu te intrista, gandeste-te cate fete ar vrea bebici si se chinuie ani de zile. Daca ai fi asteptat mult sarcina te-ai fi bucurat ca sunt gemeni. Bucura-te, sunt o binecuvantare. ![]() Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Asa este Katy. M-am speriat pe moment dar mi-a trecut. Nepoteii mei sunt mari acum, au 3 ani jumatate si ii iubesc ca pe ochii din cap!
Nu conteaza daca e un bebe sau doi...sanatosi sa fie!
Katy82 spune:
Eu l-as anunta, normal. E si munca lui acolo!![]()
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
lilimara spune:
Eiiiiiii hai nu te intrista acum...E de 10 ori mai bine ca sunt gemeni...oboseala noptilor nedormite o ai doar o data la fel si tooooooaaaaate celelalte.,.o singura nastere
si tot asa.

Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
Matzaila_81 spune:
Mada, in primul rand nu te panica daca sunt gemeni sau nu, asteapta sa ti se confirme asta. Il al doilea rand nu te gandi de pe acum la cat ar fi de greu. Da, va fi dificil, de doua ori mai dificil pentru tine dar ai avea parte si de doua ori mai multe bucurii.
Concentreaza-te pe partile bune.
mada86 spune:
Nu m-am intristat ci doar m-am panicat pe moment. Dar mi-a trecut! ![]()
Ma gandeam ca poate nu ma descurc.
Intr-adevar am citit pe net despre faptul ca daca esti insarcinata cu gemeni testele de sarcina ies pozitive mult mai repede decat ar trebui. 

mada86 spune:
Cand ar trebui sa merg la control? Ma gandesc ca acum e foarte micuta sarcina si merg degeaba nu?
lilimara spune:
Parerea mea e ca mai bine astepti sa faci 6 saptamani,atunci se vede cel mai bine totul.
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
luiza77 spune:
Mada86 Felicitari, sarcina usoara si bebic sanatos !!!

31+ cu
Matei
AMR 8 saptamani pana la marea intalnire.
Ela82 spune:
Buna fetelor!
Felicitari Mada 86, sa ai o sarcina usoara si un bebel grasunel si sanatos!

In ultima vreme am fost tare ocupata si nu am reusit sa mai intru pe site, prin urmare daca mai exista vesti bune in capitolele trecute, sorry
, va zic felicitari cu intarziere.
Astazi mama mea s-a operat de fibrom uterin si multumesc lui D-zeu ca operatia a decurs bine si acum asteptam sa treaca timpul si sa iasa de la reanimare (acesta este motivul pentru care nu am mai intrat pe site).
Eu o sa imi vad samburelul sambata dimineata, la h 8, sper ca totul sa fie bine si sa ii auzim si inimioara. Sambata ar avea exact 6 saptamani. Suntem tare emotionati si eu si tati 

Lori, Moni, Mihaela, Sarah 

Si tuturor 

de molipsire.
Cu ajutorul lui DD sunt
5+
ela's baby