A. optimiste>20ani(673) Felicitari mada86 !!!
Raspunsuri - Pagina 12
mada86 spune:
Da Camcris. Este meritul lui.
Diseara iesim fiecare separat: eu cu fetele din grupul nostru si el cu baietii. Ce o sa iasa....o sa fie ca o bomba pentru toti ![]()
Abia astept! 
Mihaelafalt spune:
Matzaila bine ai venit la noi sa dea DD sa treci repede la odisee, si sa nu fie nevoie de analize, bani cheltuiti si mult stres.
Gaby imi pare rau pentru starea ta, incearca in primul rand sa nu mai mananci inghetata si fa ceai de coji de ceapa cu 3-4 nuci crapate si puse in apa la fiert, e o minune cum te lasa.
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada86 Ma simt ciudat...nu imi este rau ci doar am o senzatie pe care n-am mai simtit-o niciodata. Nici nu stiu cum s-o descriu. Au inceput sa ma doara sanii in schimb...pe laterale. Sotul... Nu-i venea sa creada ca s-a prins din prima. M-a pupat de m-a sufocat Cred ca inca nu realizeaza pe deplin. Dimineata ma pupa pe burtica ![]() |
hahahhha
Criminal barbata-tau

lucianamoga spune:
Moni sigur va iesi bine totul 
Mada super tare sotul tau.Iti dai seama ce mandru e de el
!Felicitari si pentru el !
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
draguta spune:
neata fetele
mada86 felicitari, sarcina usoara si la termen cu
sau 
sanatosi

ce frumos, ai reusit din prima incercare

Matzaila_81 spune:
Mada, multumim ca imparti cu noi momentele tale de bucurie. In felul asta suntem si noi fericite alaturi de tine si pline de speranta. Adevarul e ca atat cat am citit, cand reuseste una dintre noi e ca si cum am fi reusit toate.
Noi incercam de aproape sase luni. Eu nu am ramas niciodata gravida pana acum, bine, am si fost foarte atenti. In rest am citit aici pe forum ca daca in perioada fertila te zbantui in fiecare zi, e posibil ca sotul sa ajunga sa traga cu gloante oarbe. De luna viitoare nu mai abuzez asa de el.
Luna asta a fost diferite durerea de ovare pe langa ca fruntea mea arata ca a unei tinere adolescente si este pentru prima oara in viata cand mi se intampla asta.
O sa radeti de mine dar mi-am luat un test de sarcina desi teoretic nu ar fi nici sapte zile de la conceptie si am fost atat de dezamagita cand a vazut ca e negativ..... Nu ca ar fi avut cum sa fie altfel.
Rabdarea nu a fost niciodata o calitatea a mea.
madabout2003 spune:
Buna dimineta!
Mai e cafeluta?
Mada abia astept sa ne spui daca sunt gemanasi sau nu?
Apropo de reactiile barbatilor la vestea ca vine bb. Ii zic lui al meu ce bine ca am ramas, ca a fost destul de repede ca se spune ca esti ff norocoasa daca ramai in primele 3 luni. El de colo: norocos, ce norocos, ai uitat de sprintul din z17-z28 every day "program artistic" asta nu e noroc e chestiune de antrenament ![]()
...bine ca pot ei sa o ia mai usor...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
4+