Buna ziua Cris! Sunt o mamica din Republica Moldova. Va urmaresc de ceva timt pe forum, dar nu reusesc sa va scriu. Am incercat sa iau legatura cu Mariaa si Laura, dar nu am reusit. Am un baietel de 7 anisori, care are niste pete pe picioare. Dupa un an de analize, medici...etc, nu am nici un rezultat, toti spun ca ar fi o urticarie cronica. Un singur medic mi-a zis sa fac analizile pentru Borelia. Daca poti sa ma ajuti, scriemi pe e-mail nata.dobrovolschi@yahoo.com sau direct pe blog.Te rog pina la pamint. Nu mai am la cine apela. Vad ca medicii nu prea stiu multe la noi despre boala. Mersi anticipat!!!
Am facut analizele posibile la noi in tara, daca va fi cazul, le voi afisa in continuare...
Ce analize a facut baietelul?
Eu te-as sfatui sa-i faci Western Blot IgG si IgM pentru Borelia.
Noi le-am facut la Bucuresti si la Budapesta, nu stiu unde le-ati putea face mai aproape de voi.In functie de rezultate mai vorbim.Tratamentul este antibiotic si de lunga durata.Dupa Paste eu merg cu fetita la Bucuresti pentru control.Daca doresti mai multe amanunte despre laboratorul unde facem noi analizele sa-mi spui.
Vezi ca mai exista un subiect deschis la Clinica virtuala, intra sa vorbim acolo.
Sanatate!