Pufii isi iubesc mamicile! (15)
Raspunsuri - Pagina 5
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micki_mica Aaaa, Sorina, nu pe tati de Kiti il serbam. Ci pe Kiti, ca e de fapt Florin-Cristian. Dar multumim de urari si pt tati. Mai prin iunie dau de baut pt el |

...am nimerit ca Ieremia,,cu oistea..La Multi Ani, Kiti cel frumos!
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa neatza ne-am intors si noi de la dr...nu mai tuseste dar secretiile tot in gat sunt asa ca mai continuam 2 zile AB, i-am aratat si funduletul care acum era considerabil mai putin rosu ca aseara..mi-a zis ca probabil e de la un pipi mai acid sau de la kk dupa AB dar ca nu e alergie la AB..totusi daca mai face iar kk cu miros aiurea si se inroseste iar sa opresc de tot AB...in rest..e spre bine... ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
Probabil din cauza gatutului nu prea inghite multe, dar daca il hidratezi f bine, pipi nu ai e acid, iese mai alcalin. Probabil ca accuma el prin pipi/kk elimina si destul de multe toxine de la medicamente, daca te tii cu apa dupa el si bea multa apa ar trebui sa fie mai "diluate" si mai "blande" pipi si kk sa nu-l mai irite la fundulet.
Sanatate

de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
merci. acum am intrat, acum plec. am vb cu pediatra, febra nu scade, am trimis sotul acasa sa ia copilul si mergem la alexandrescu la dna doc zamfir, orl. dimineata avea secretii in urechi mai mult ca de obicei. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
BF multa bafta la ORL si multa sanatate!

de
Yannis
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa neatza ne-am intors si noi de la dr...nu mai tuseste dar secretiile tot in gat sunt asa ca mai continuam 2 zile AB, i-am aratat si funduletul care acum era considerabil mai putin rosu ca aseara..mi-a zis ca probabil e de la un pipi mai acid sau de la kk dupa AB dar ca nu e alergie la AB..totusi daca mai face iar kk cu miros aiurea si se inroseste iar sa opresc de tot AB...in rest..e spre bine... ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
Sper sa scapati curand! Bravo ca e mai bine!

Cristi NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/88-set-fifty-yellow.html" target="_blank">Set Fifty Yellow
Magazinul meu
micki_mica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
![]() ![]() ...am nimerit ca Ieremia,,cu oistea..La Multi Ani, Kiti cel frumos! Sorina, mami de Diana si Iris |
Ei na!

Fii pe pace! Ca orice roman neaos, cautam si noi motive de petrecere! Bine ca nu are mai multe prenume, si de sfinti, ca le serbam pe toate!
El e...Floricica noastra de Craciun.
Cristi NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/88-set-fifty-yellow.html" target="_blank">Set Fifty Yellow
Magazinul meu
alexutzzza spune:

va multumesc din suflet pentru urari, nici nu mai spal, nici nu mai calc 

la cate mi-ati urat ar trebui sa se impacheteze singure! 

Sterilizat....
Eu i-am sterilizat biberoane pana pe la 6 luni cand a inceput sa arunce jucarii pe jos si apoi nu aveam incotro ca eram fie in aeroport ori mai rau, in avion in minutele alea de decolare/aterizare si treb sa stai nemiscat in centuri si eventual nici copilu sa nu urle asa ca....daca jucaria de pe jos il facea sa nu urla il lasam sa o bage in gura si deci...atata timp cat baga in gura jucarii cazute in avion sau centurile din avion (unde D-zeu stie cati si cate natii pun mana pe ele 

) ce rost avea sa ma mai stresez io cu sterilizatu....Aveam mereu gel d-ala antibacterian la mine dar ala in mod normal treb sa il aplici sa il lasi apoi sa evapore ca daca baga copilu in gura imediat, mai rau se intoxica cu chimicale care ii dauneaza mai mult decat niste bacteriute mici...parerea mea.
La noi a fost si un caz mai aparte , zic eu...adica avand in vedere vanzoleala pe avioane (Yannis la 14 luni are 14 zboruri la activ 

adik 7dus-intors, deci 14 calatorii) am zis ca e mai bine sa se obisnuiasca cu bacteriile ptr ca in aeroport si mai ales in avion (mediu inchis cu multi oameni si multe bacterii la un loc intr-o cusca) copilu e extra-mega expus la virusi si bacterii si am zis ca daca nu e obisnuit sist lui imunitar zi de zi cu expunerea la bacterii apoi soto il scot bolnav si il duc la spital direct dupa fiecare calatorie. Eu sunt exemplu de tinut sub clopot de sticla si stiu cat de repede ma imbolnaveam la fiecare cea mai mica iesire din cotidian sau din mediul clopotului de sticla (care iesiri sunt inevitabile si cu cat sunt mai tarziu cu atat tragi mai mult , corpul nefiind obisnuit cu atatea bacterii/microbi)
Dar fiecare e liber sa faca ce vrea 
de
Yannis
Loredana71 spune:
Da,mai,asa e,Sorina e cu tricicleta,scuze...Deci sa stapaneasca sanatoasa tricicleta,Sorina!Ruxita,tu m-ai derutat
Mai dureaza nitel pana va invat,fetelor...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() va multumesc din suflet pentru urari, nici nu mai spal, nici nu mai calc ![]() ![]() la cate mi-ati urat ar trebui sa se impacheteze singure! ![]() ![]() ![]() Sterilizat.... Eu i-am sterilizat biberoane pana pe la 6 luni cand a inceput sa arunce jucarii pe jos si apoi nu aveam incotro ca eram fie in aeroport ori mai rau, in avion in minutele alea de decolare/aterizare si treb sa stai nemiscat in centuri si eventual nici copilu sa nu urle asa ca....daca jucaria de pe jos il facea sa nu urla il lasam sa o bage in gura si deci...atata timp cat baga in gura jucarii cazute in avion sau centurile din avion (unde D-zeu stie cati si cate natii pun mana pe ele ![]() ![]() ) ce rost avea sa ma mai stresez io cu sterilizatu....Aveam mereu gel d-ala antibacterian la mine dar ala in mod normal treb sa il aplici sa il lasi apoi sa evapore ca daca baga copilu in gura imediat, mai rau se intoxica cu chimicale care ii dauneaza mai mult decat niste bacteriute mici...parerea mea.La noi a fost si un caz mai aparte , zic eu...adica avand in vedere vanzoleala pe avioane (Yannis la 14 luni are 14 zboruri la activ ![]() ![]() adik 7dus-intors, deci 14 calatorii) am zis ca e mai bine sa se obisnuiasca cu bacteriile ptr ca in aeroport si mai ales in avion (mediu inchis cu multi oameni si multe bacterii la un loc intr-o cusca) copilu e extra-mega expus la virusi si bacterii si am zis ca daca nu e obisnuit sist lui imunitar zi de zi cu expunerea la bacterii apoi soto il scot bolnav si il duc la spital direct dupa fiecare calatorie. Eu sunt exemplu de tinut sub clopot de sticla si stiu cat de repede ma imbolnaveam la fiecare cea mai mica iesire din cotidian sau din mediul clopotului de sticla (care iesiri sunt inevitabile si cu cat sunt mai tarziu cu atat tragi mai mult , corpul nefiind obisnuit cu atatea bacterii/microbi)Dar fiecare e liber sa faca ce vrea ![]() de Yannis |
mama mea se indigna tot timpul de copii vecinei care... erau murdari de dimineata pana seara, se jucau pe-afara, in nisip... zicea ea ca probabil le face baie o data pe saptamana... ca erau sumar imbracati, desculti mai ales... si! nu prea i-a vazut tusind sau cu muci la nas... se vede de la o posta "crescut la tzara" sau la "oras"... la tzara copii sunt mai vigurosi, mai indesati, mai robusti, la oras mai ales fetele sunt mai inalte, mai slabute (ai putea spune sfrijite)...
conteaza educatia din familie, tinut sub clopot, dezinfectat la fiecare pas sau ... dar la oras se pare ca avem modelul tiganilor...
acum nu cred ca mizeria si conditiile insalubre fortifica sistemul imunitar, un echilibru insa e vital... nici prea-prea, nici foarte-foarte...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui Loredana71 Da,mai,asa e,Sorina e cu tricicleta,scuze...Deci sa stapaneasca sanatoasa tricicleta,Sorina!Ruxita,tu m-ai derutat |
sorry, mi-am dat seama ca te-am derutat si am intervenit la mesajul tau... cu cateva zile in urma ziceam ca tricicletele nu mi se par solide, ca mi-ar fi frica sa ies cu asa ceva pe strada, ca daca-mi se ridica copilul si pleaca in timp ce eu traversez o cale ferata...
... din ce vad tricicleta sorinei e dotata cu sisteme de siguranta, are si bara si centura... super tare...--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
E spre bine daca nu mai tuseste... super.

Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David

, dar speram sa petrecem timp frumos acolo!