Pufii isi iubesc mamicile! (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Mi-am pus copila la semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, doamnelor!
Va servesc cu o cafelutza calda .

Noi am avut o noapte normala cu 2 treziri de papa. Ieri a fost tare frumos si la noi, si am reusit sa executam o plimbare de vreo 2 ore. Cam lunga, dupa parerea princesitei, pe care o apucase somnul la final...si, cum nu stie ca poate adormi in carutz...s-a scartzait pana s-a vazut in brate, unde a adormit instantaneu....Asa ca am stat o jumatate de ora pe o banca in fata blocului, sa-si faca somnul, apoi am intrat in casa.

Bea...superb tortul, si cred ca si buuunnn!..Sorry de starea ta nashpa, si de maraiala si nervii Ivanelului....pe aceeasi strada mergem si noi....sper ca e doar de la masele, si ca are un final...
Nyny...sa va fie de bine gratarul, si plimbarea! Ce bine ca a inceput David sa pape bucatzele!
Ana...felicitari pentru somnul bun al puiului, si spor la shmotru, si la tuns, sa ai!
Ale1212xa...sa va fie de bine plimbarile de ieri!
Loredana......sorry de treaba cu asigurarile...si in limba romana cred ca textele asiguratorilor sunt cam..."abracadabrante". Vazut princesita Lara cea cretzolina..tare scumpa e! M-am amuzat azi-noapte, cand am citit de "cookie", si de dansurile ei "dezlantuite"...parca o si vedeam, cred ca e mortala! Sa ai o.."duminica" frumoasa, astazi!
Cu olitza....nici noi nu am inceput training-ul, nici macar nu avem una, inca. Tot catre 2 ani intentionez sa incep,(Simply...) cand o sa observ ca pampers-ul de noapte e mai uscat. O sa cumparam o olitza, si o sa o tin prin preajma ei, sa-i explic ce si cum stau treburile...prin vara-toamna. Apoi...mai vedem. Se spune despre controlul sfincterelor, din ce am citit si eu, ca apare in jurul varstei de 2 ani(mai devreme la fetite, si mai tarziu la baietei), si ca bebe este apt sa-si inceapa training-ul la olitza atunci cand poate urca singur, fara ajutor, o scara de zidar.

O saptamana frumoasa si usoara, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi...

sarumana de cofe , sorina, ca de obicei...delicioasa

sa va fie de bine plimbarica...se da ea la brazda, usor , usor..

ana......il intarcasi? ( ieri am vz o mamica in parc alaptand...ma apucase o jaleeeeeeee)...sper la treburi...si f bine ca incepi shmotrul cu tine...vreau si euuuuuuuuuu

lore....ai o printesa superba...sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea...

nyny...la cat mai multe bucatele...zici tu acolo...gratarel...mmmmm

bea felicitari pt tort( n-am indraznit sa-l privesc....imi pare rau de ivan ....io zic ca e doar o perioada...

fetili cine mai alapteaza? mire....miki...si?

noi am fost ieri dupaamiaza in IOR...doamne, n-aveai sa arunci un ac...plin de lume, plin...o , doamne si de bunatati...la care familia mea...n-a rezistat...in concluzie am av un we in care am bagat toate porcariile...

jiji e f activ..o ia la sanatoasa...peste tot...desi inca nu merge f bine...inca sunt zic io linistita deoarece n-are apucaturi care sa ma crize. nu urla aiurea, nu face urat cand i se ia vreo jucarie....nupocneste...e pasnic, zic io..cel putin momentan( de l-ar tine )

eu sunt suparata oarecum ca nu voi avea timp de shmotru asa cum mi-as fidorit...nici de mine....nici de nik....sapt e scurta...prb vineri plec la ai mei in moldova...si zboara timpul....

am amintiti asa frumoase din copilarie in sapt asta....mergeam la denie...sa ma intalnesc cu alti copii....apoi aprindeam plexic..la intoarcere...intotdeauna mama cocea vinerea pasca si cozonac si tot timpul eu am fost degustatorul...sa vad daca sunt ok....( edsi se poastea...dar cik doar gustam)....la noi inca se respecta multe dintre traditii...

dar acum uite ce agitati suntem...nici nu reusim sa ne bucuram de tot ce avem...

s-a trezoit

pup

o sapt superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Ia sa ma bag si eu la o cafea.Sorina

Ana ce super ca doarme bine Stefan. sa va iasa usor maselutele. Spor la shmotru...
Loredana ai o fetitza tare frumoasa. am prajiturica dansatoare
Sorina sa va fie de bine plimbareala si somnicul in aer liber
Dece mi-ai adus aminte si mie de copilarie. Mi-am propus sa pastrez o parte din obiceiuri. Sper sa reusesc sa duc si eu copiii la denii saptamana asta, sa-i impartasesc... noi sa tinem post...

Ma duc sa hranesc copiii si pe la 10.30 ies cu ei in parc. Nu e foarte cald, s-au anuntat 17 grade. Bine ca nu mai ploua.

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata!

Sorina, ms de cafeluta! Merge de minune! Multumesc de cinste si sa iti traisca floricica Iris!

Multumesc de urari Loredana, Sorina, Danasor, Ale1212xa, Nyny, Simplicity, Miremia, Bea, Ana_g!

Simpli sper sa scaati repede de probleme!

Loredana71 intrebai de olita. Noi pe la 2 ani vom achizitiona una. Inca nu are control asupra sfincterelor si de mobila in plus nu mi-e dor. Mai incolo la olita. Sper ca ati scapat de bubite. micuta dansatoare.

Miremia ce titulatura draguta! Acum o vad si eu .

Bea ioi ce tort! Sper ca ati petrecut frumos! Sa iti traisca finuta!

Ruxita la noi nu e cu lovit. Asa ca imi pare rau. O fi o etapa. La noi nu a ajuns.

Ana, felicitari pt intarcat! Spor la treburi!

Simply, ai PM.

Noi am avut o zi de duminica plina si frumoasa. Dupa ce au plecat musafirii, am strans pe jumatate si am iesit in parc. Mi-a placut tare mult ziua de ieri!
Azi revin la normal, la obiceiurile si jocurile noastre obisnuite.

Va pup si sa aveti un inceput de sapt vesel!

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/89-mac-rosu.html" target="_blank">Mac rosu si www.lucrumanual.tk/brose/91-mac-alb.html" target="_blank">Mac alb

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Dece mie mi-a zis tipa de la masaj ca daca o intarc pe Mara, sa ma duc la ea sa-mi faca nu stiu ce impachetari sa ma faca supla pana la vara.

Mai este si colon helpu care am inteles ca este eficient, in tinerete mai slabeam si cu ceai verde, masajul anticelulitic, cam astea mi-au venit in minte.

Ruxita sorry de situatie neplacuta cauzata de intarzierea indemnizatiei. Si iarasi zic ca nu-i corect, prin posta a venit pe data de 8, in unele conturi a intrat deja.

BF
ma bucur ca Dani e vioi, si eu m-am gandit la roseola cand ai spus de febra + eruptie. sa scapati repede, repede.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mire, am facut eu la impachetari de nu am mai putut....transpiram o gramada si nu slabeam nici un gram.
Tot dieta si masajul sunt sfinte.
Acum mi-am luat 8 sedinte de Vacuum. Am fost la prima. Mi-a placut. Sper sa aibe vreun efect.

cu cupon de reducere? sau pret intreg? sa-mi zici te rog daca are efect vizibil asupra celulitei...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Cu cupon de reducere de pe fashiondays. E 180 lei pe 8 sedinte, in mod normal 1 sedinta e pe la 60-70lei - cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Hai sa spun si eu buna seara,ziua buna sau cum vreti!
Astazi am umblat pe drumuri,am fost la magazinul bio sa iau legume ca vreau sa incep o cura cu sucuri de legume la recomandarea unei bune prietene,am mai fost sa ii iau Larei ce ii mai trebuia,servetele,niste cereale,iaurturi,maruntisuri din astea,si am ajuns seara tarziu acasa...Lara vorbeste toata ziua,nu pot sa reproduc ce spune,dar ii turuie gura fara oprire,ma face sa rad cand o aud....Foloseste mult literele b,g,d,asta inteleg,si in rest cuvintele ei obisnuite:mama,tata,papa...Rade toata ziua si cum aude pe cineva pe strada ca rade,rade si ea cu gura pana la urechi...Le topeste pe toate batranicile pe strada

Voi ati inceput cu olita?Eu i-am cumparat-o de cateva luni,dar nu am facut inca nimic,o are pe aici si se mai joaca cu ea...Cand incepeti trainingul?

Ruxita,imi pare tare rau de necazuri cu banutii...Stiu ce povestesti,am avut si eu perioade din astea cand eram in Romania,si tare nedrept mi se pare,dar,na...asta e viata...Sper sa va ajute Dumnezeu sa gasiti o solutie ca sa nu va mai necajiti asa...

Micki,,m-am bagat deja la felia de tort,si urez sa va traiasca bobocelul,sa fie sanatos si norocos!

In rest,as mai avea ceva de scris,sincer,m-am tot gandit daca sa zic sau nu,si am decis sa zic,ca,na,asa e normal,sa spunem ce avem de spus...Zic dinainte ca nu vreau doamne fereste sa fac pe desteapta sau sa dau lectii pe care nu sunt capabila sa le dau...Insa vreau doar sa impartasesc din ceea ce am invatat eu aici,ca eram si eu tot asa invatata cu sistemul romanesc,in care toata lumea e medic si toata lumea se trateaza singura...Sa vin la subiect:cred ca va faceti mult prea multe probleme cu sanatatea pruncisorilor nostri...Sa nu se inteleaga acum ca las copilul de izbeliste si nu ma preocup deloc de sanatatea lui,insa de aici pana la a face analize copilului fara sa mi le ceara un medic,adica sa iau sange copilului doar pentru ca are febra mi se pare putin exagerat...Cred ca va faceti rau singure...Aici in Germania nu te baga nimeni in seama sa recolteze sange sau urina sau sa faca teste pe care nici un medic nu le-a cerut,nu poti sa iei medicamente pentru copii de varsta alor nostri din farmacie decat cu reteta..Pe mine m-au trimis acasa de la spital,unde am mers de urgenta cu Lara cu 40,2 de grade...M-au trimis acasa si mi-au spus sa ii pun comprese din cand in cand si paracetamol alternat cu nurofen,si atat...Aici exista si un termen care se numeste febra de 3 zile,deci in decurs de 3 zile,nu te baga nimeni in seama,ci ti se spune clar,copiii sugari fac febra,fara motive anume,fara a fi bolnavi...Aici raceala sau viroza sunt considerate stari normale,trecatoare si care nu se trateaza cu nimic!Nu se trateaza decat febra cu antitermice si nasul cu picaturi,ca sa poata dormi noaptea,nu ca s-ar intampla altceva cu mucisorii...Am mai avut o gripa din aceea la stomac,a fost iarasi febra,vomitat,diaree,vomita tot ceea ce manca...Mi-a dat doctorul ei un supozitor Vomex,dar doar unul,si mi-a spus asa:daca vomita,inseamna ca nu vrea sa manance,nu?nu-i mai dati daca nu vrea,doar apa,multa apa...Si s-a facut intotdeauna bine,si duce si boala pe picioare fara nici un fel de problema,doar atunci cand avea febra mare statea doar lipita de mine mititica...Si nu a fost niciodata bolnava mai mult de 3 zile,adica bolnava serios zic...

Fetelor,sa nu va suparati pe mine,va rog,eu chiar cred ca poate ajuta pe cineva ceea ce am scris,ca pana la urma avem acelasi tel toate,sa crestem copii sanatosi si puternici!

Sa ma iertati daca am suparat pe cineva,nu am avut aceasta intentie,nu m-am referit la nimeni in particular...

Sa aveti o duminica minunata!

Nu se supara nimeni, bine ca scrii.
E bine sa ne impartasim experientele, gandurile si ...sistemele din alte tari.
De aia suntem aici, sa zicem prin ce trecem si sa mai si invatam una de la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ziua buna,fetelor!Va multumesc frumos!

Astazi zi superba,o dau pe Lara in primire tatei si eu ma ocup de curatenieAs vrea sa pun si floricelele in balcon,sa ne gaseasca Pastele infloriti!

A baut pitica mea astazi dimineata suc de morcov,sfecla rosie si mar...

Cu olita,stiam si eu ca la 18 luni incep sa isi controleze sfincterele,dar ma gandeam ca ar trebui sa incepem sa ne obisnuim cu ea,macar,sa mai stea ca pe scaun asa...Deocamdata se urca pe ea,e cu capac,ca sa ajunga la niste chestii care o intereseaza pe eaDar in rest,nu cred ca stie la ce foloseste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

am fost si noi la plimabre, am ajuns obositi amandoi acasa...Dragos e in patut, doarme si eu imi fac curaj sa strang prin casa dar ma dor picioarele de cat am mers pe afara...

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Noi n-am reusit sa iesim afara azi...am avut iar shmotru in program.....Am spalat iar geamurile, ca se facusera terci in 2 saptamani, spalat, calcat si re-pus perdelele...de-astea. Mult praf mai este in Baragan, fratilor, ma rupe!

Mergi la inceput