Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

GABI, tu ce patisi mami? S-au lipit virusii de tine? Fetele sunt bine?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

aaaaaaa si mai vroiam sa spun ca sunt ffffffffff suparata pe sotul meu,aseara i-am facut propunerea ca daca tot mg in ro pt botez sa ramanem noi doi(eu si Lukasul)pt vreo luna in tara ca sa profite si bunicile si strabunicele de frUmusetea lui(cra,cra)si stiti ce mi-a raspuns...eu pot sa raman cat vreau dar baiatul.....NU;foarte urat din partea lui,pt asta nu o sa vb cu el 2saptam

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian

In sfarsit, suntem 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Fetelor, propun sa lasam subiectul "religie" la o parte. Sunt alte topicuri care sa dezbata problemele astea.
Unele din noi cred cu adevarat, altele s-au indepartat de biserica din diverse motive lumesti, altele cred "altfel". Poate avem filozofii diferite, confesiuni diferite...
Toleranta ar trebui sa fie cuvantul cheie.
-Daca eu cred trebuie sa fiu tolerant cu aproapele meu, nu sa-l oblig sa creada, vremea Inchizitiei a trecut.
-Daca eu nu cred, ce drept am sa rapesc credinta cuiva? Si vremea persecutiilor romane impotiva crestinilor a trecut.

Aici ne-am adunat sa ne plangem si sa ne laudam despre alt subiect: "Mama si copilul". Hai sa ne concentram pe zambete si gangureli in loc sa ne impiedicam in dispute.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Jasmin al meu sot e la fel. Pot sa ma duc sa o vad pe sora si tatal meu, dar fara baiat. Daca vor sa-l vada sa-si miste fundurile la bucuresti(ca si asa nu platesc trenul)
Noi botezul il facem pe 11 iunie odata cu nunta, asa ca nush care pe care ramane ultimul nebotezat.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mayane..eu cred ca un topic adevarat e tocmai asta unde se discuta despre orice.
suntem mamici, dar pe langa asta avem si o viata si multe intamplari in spate si multe de spus/impartasit. ideea e sa se poata discuta liber,fara suparari.

Jasmin
Este si el un proaspat tatic care tocmai a descoperit minunea..si nu vrea sa ii fie luata,vrea sa il vada cum creste,trebuie sa il intelegi si pe el. iar el sa nu uite totusi cine i-a facut aceasta minune si sa respecte ceea ce are.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

fetelor, cele care au leagane, bouncere de vanzare..pune-ti cateva poze (cred ca Mirela si Irina)..iar despre haine ar trebui sa incepem sa facem o listuta sa vedem cam pe unde ne incadram..parca 500 ron minim, nu?..oricum suntem multe si probabil o sa depasim suma..

sau propuneti voi cum sa facem?..
la multe lunite sarbatoritelor de azi!..azi e ziua fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce faceti fetelor ?
La multe lunite buburuzelor Elena, Maria Sofia, Alexia Maria si Catalina Ioana
simo bine ai revenit acasa.multumim pt cafea. wow, cami face 9 ani, ce mare este
Intr-adevar, bebelu mai treci pe la noi, suntem aici sa impartasim experientele noastre ca mamici si in legatura cu discutiile despre religie si preoti...sunt sigura ca nimeni nu a intentionat sa te supere, lumea doar si-a spus parerea.
mirela ai pm
Si al meu se uita la bec dar nu prea vorbeste cu el...cel mai mult vorbeste cu draperiile din living si cu nenea Leu....e un leu de plus care se incalzeste si i-l puneam pe burtica cand il durea...de atunci sunt buni prieteni.mai are niste cuburi colorate, la fel, nebunie, daca nu tipa la ele intr-una. dar se plictiseste repede, cam o ora dureaza toata treaba, a crescut si el mare si isi da seama ca alea nu ii raspund...vrea si el un dialog.
un fel de SZ ...v-am mai intrebat...ati vazut pe harta puseelor cerebrale ce dunga mare, neagra si neintrerupta este de pe la sapt 15 pana la 19 ? pe mine ma sperie ! mamele cu 2 copchii ... e vreun puseu nasol in perioada aia ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ROXX, patii pe dracu-n patru! IAR FAC FEBRA 39,5, iar ii dau sa suga cu paracetamoale, faringosepte, febra... Ioana si sotul sunt si ei virusati, am depasit orice record, Ioana cel putin, n-a fost racita atita in viata ei... Ilincuta deocamdata se tine tare... dar eu stiu... suntem raciti pe rind de 7 saptamini... Iar acum, ieri noapte, am adormit cu ea in brate pe perne si-am balit-o de numa... evident ca fe fatza...

JASMINE, evita asa discutii, brr! Oricum el are serviciu, deci nu poate sta cu puiul... asa ca tot cum vrei tu va fi.

pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MISSMJ, eu la Ioana n-am simtit niciun fel de puseu! A fost cuminte si extrazimbareata mereu... Si avea achizitii, oho, de se minuna lumea...

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Fetele care mergeti la dentist intrebati va rog dr cate masele se pot scoate o data.
eu am masele praf,TOATE..dupa ce am nascut s-au spart si alea pe care le mai aveam intregi..si in asa fel incat nu mai pot fi reparate.
eu le-as scoate toate si as pune altele..cand ma gandesc ca ma poate luea durerea innebunesc.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput