Prietene la bine si la greu - 116

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dana ma bucur ca totul este in regula cu David , ma pregateam sa-ti scriu despre experienta finutului meu cu oxiurii, care nu s-a incheiat inca, dar daca sunteti ok nu mai detaliez, nu este nimic placut. Despre starile de rau ce sa zic, ma culc cu gandul ca de maine va fi mai bine, dar pana acum nu s-a intamplat sa-mi fie mai bine si tot primesc "incurajari" ca este posibil sa ma tina pana spre 16 sapt. Acum mai grav este ca simt ca ma prabusesc psihic, dar ma gandesc ca plecam, o sa stau mai mult in curte la aer(daca si vremea va vrea) Vlad va fii pe mana mamei sub supravegherea mea, si sper ca pe cand ne intoarcem va fi mai bine.

mami de Vlad (29.10.2009) si 10+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.
Mi-am incarcat bateriile in week-end, acum deja sunt pe descarcate...Am petrecut frumos duminica, Zburlita face tot ce stie ea mai bine: danseaza. Se cocoata peste tot(spre disperarea lui buni), adora sa miroasa flori(doar panselutele), papa bine, nu renunta la biberonul cu lapte de la 3 noaptea, adoarme numai daca trage de par persoana care o culca, olita nu e prietena ei, deschide toate usile, inca este fan Gummy bear etc

Licuriciule, nu stiu ce sa zic cu Exomega..cand am ajuns vineri arata f bine...eu tot pupand-o (recunosc ca o cam albesc cu pupicurile) s-a accentuat roseata...o sa incerc sa o las mai moale cu

Many si eu am ramas cu uleiul de la mir...sotul l-a ochit si vroia sa-l faca o salata Noroc ca l-am avertizat. Mie mi-au spus ca trebuie folosit numai pt copil...dar cum masaj nu-i mai fac...cred ca e ok daca-l folosesti la candela. burtica.

Fug acasa.
Revin.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu stiam ca DT e la 12 saptamani(intre 11 si 14 dar preferabil la 12 )..eu nul-am facut pt ca nu ma interesa rezultatul oricum..
extra pt gravidutze

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Dana ma bucur ca totul este in regula cu David , ma pregateam sa-ti scriu despre experienta finutului meu cu oxiurii, care nu s-a incheiat inca, dar daca sunteti ok nu mai detaliez, nu este nimic placut. Despre starile de rau ce sa zic, ma culc cu gandul ca de maine va fi mai bine, dar pana acum nu s-a intamplat sa-mi fie mai bine si tot primesc "incurajari" ca este posibil sa ma tina pana spre 16 sapt. Acum mai grav este ca simt ca ma prabusesc psihic, dar ma gandesc ca plecam, o sa stau mai mult in curte la aer(daca si vremea va vrea) Vlad va fii pe mana mamei sub supravegherea mea, si sper ca pe cand ne intoarcem va fi mai bine.

Multumesc Doamne!

Many, iti tin pumnii sa nu te tina raul pana la 16 saptamani.

Daca ai chef sa imi povestesti despre experienta finului, pe mine ma intereseaza...analizele au iesit ok dar oxiurii sunt si am primit tratament ptr asta.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dana, finul meu este in calas I si banuim ca de la scoala a luat. Trec peste amanuntele de cum l-a descoperit ca are viermisori, cert este ca de cand a venit rezultatul toti 3 au intrat pe tratament, tratamentul il fac in trei etape, cu pauza 2 sapt.intre ele.
Insa igena este totul, lenjeria intima nu mai trebuie pusa in masina de spalat, dar nici spalata impreuna, asa ca ma-sa spala de mana pe rand la chiloti. A primit recomandarea sa fiarba cu decolorant lenjerie de pat, prosoape si lenjerie intima, a refuzat sa le fiarba asa cum i-a spus asistenta, ca nu are cazanel, ca nu totul este din bumbac si mai ales ca sunt colorate. Asa ca trebuie sa aveti grija si tu cu sotul.
Fina mea a mers la scoala sa vorbeasca cu asistenta de la cabinet, sa anunte de problema lor. Raspunsul asistentei a fost ca sa stea linistita ca 75-80% din copii au asa ceva. Acum ea este ingrozita, daca il trateaza si apoi ia iar?
A zapacit si copilul cu alimente recomandate ptr. oxiuri gen usturoi, seminte de dovleac crude etc.
Sper ca am fost coerenta

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Dana, finul meu este in calas I si banuim ca de la scoala a luat. Trec peste amanuntele de cum l-a descoperit ca are viermisori, cert este ca de cand a venit rezultatul toti 3 au intrat pe tratament, tratamentul il fac in trei etape, cu pauza 2 sapt.intre ele.
Insa igena este totul, lenjeria intima nu mai trebuie pusa in masina de spalat, dar nici spalata impreuna, asa ca ma-sa spala de mana pe rand la chiloti. A primit recomandarea sa fiarba cu decolorant lenjerie de pat, prosoape si lenjerie intima, a refuzat sa le fiarba asa cum i-a spus asistenta, ca nu are cazanel, ca nu totul este din bumbac si mai ales ca sunt colorate. Asa ca trebuie sa aveti grija si tu cu sotul.
Fina mea a mers la scoala sa vorbeasca cu asistenta de la cabinet, sa anunte de problema lor. Raspunsul asistentei a fost ca sa stea linistita ca 75-80% din copii au asa ceva. Acum ea este ingrozita, daca il trateaza si apoi ia iar?
A zapacit si copilul cu alimente recomandate ptr. oxiuri gen usturoi, seminte de dovleac crude etc.
Sper ca am fost coerenta

Multumesc Doamne!

Off, ce sa zic, la noi a fost mult mai degajat medicul. De fiert chiloteii nu este cazul la noi ca avem pampersi, m-a atentionat doar sa ma spal pe maini dupa ce il schimb, dar asta faceam oricum.
Sper sa scapam definitiv de ei.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare si de la cluj!!!

eu mi-s rupta de la atata smotru,plus ca puiul meu a dormit doar o ora azi (din motive de vecini tampiti-scuzati expresia,dar m-au scos din sarite al naibii)...dar,tot ma incumet sa zic doua vorbe...

Dozz uleiul de migdale il iau de la ceva magazin naturist,ca il au la volum mai mare (100ml); am vazut si la Plafar dar e doar la 10 ml si per total iese mai scump...cel pe care il folosesc eu e de la "Aboca"-ceva italienesc..

Dana ma bucur ca totul e in ordine si ca ati primit tratament..Doamne-ajuta sa scapati repede de "musafiri"

Licu imi pare rau de manuta chinuita a rechinasei ; cat a mai avut de suferit micuta zilele astea; sa iasa soarele pe straduta voastra!!!

many cred ca te-ai saturat sa tot auzi 'las ca mai e un pic si trece'..eu tin pumnii sa nu tina mai mult de 12 saptamani raul;

cam atat am retinut din ce-am citit...

aaa..magda imi pare nespus de rau ptr. accidentul casnic; multa sanatate si menajeaza mana cat poti(al meu a facut o entorsa la glezna dreapta pe care a trata-o cu indiferenta si acum tot sufera la schimbarile de vreme-s-a intamplat asta acu cativa ani buni)

-ici la toata lumea si spor in toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

eu n-apuc sa zic multe :( dar fac cap nou

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

hehe, cred si io Monis ca nu apuci sa zici mai multe, ca cine pleaca in croaziera?? Pt pe unde va preumblati cu vasu bre?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 20+ cu Iris Maria

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

117

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput