Prietene la bine si la greu - 116
Raspunsuri - Pagina 18
miany75 spune:
dana imi pare rau ca ati avut o noapte chinuita; asa facea si david acum cand a fost iritat la fundulet...tin pumnii sa aflati rezultatele cat mai repede sa stiti cu ce aveti de a face
Ancutza off,off..si voi?! doamne-ajuta sa fie ceva "soft" si sa va reveniti repejor!!!
monis cu riscul de a ma repeta zic ca, noi folosim cu succes uleiul de migdale alternativ cu galbenele ,in care mai adaug cateva picaturi de ulei de catina (asta pateaza al naibii de tare)...de prin toamna nu am mai avut probleme...acu vorba ta,vine vara cu alaiul ei,vedem daca face fata...distractie placuta in vacation!!!
Licu la voi cum se mai prezinta situatia?
P.S trimit PM..
gata..pauza..fug ca ma asteapta niste geamuri!!
magdaz_ina spune:
Sa va spun si eu din seria "asa-i romanul cand se veseleste - romanii au talent - filme cu prosti" (la alegere ): m-a apucat ordinea de Pasti si am strans patutul lui Rares ca sta nefolosit de destula vreme.
Cu o inteligenta debordanta am decis sa pun faimoasa saltea cu nuca de cocos pe sifonier (sa nu se indoaie ) iar pentru escaladare am folosit un scaun ce are brate ca de fotoliu.
Dupa reusita cu succes am decis (stiti, inteligenta debordanta ) sa cobor de pe scaunul cu pricina pe o latura ce avea brat, bineinteles, ca si cum acel brat nu ar fi existat. Bineinteles ca am experimentat ceea ce pateste Rares atunci cand cade din pat, de pe coltar, de pe canapea samd.
Rezultatul: ceva dureri dorsale si mana stanga (ce fericire pe mine ca nu dreapta ! ) mediu avariata.
Vestea buna: curatenia de Paste continua... tineti aproape !
ralu_seby spune:
Deci mor de nervi, am pierdut frumusete de mesaj.....si nu am acum timp sa o iau de la capat
laurairina13 spune:
Magda, eu astept sa zici ca ai terminat curatenia doar!
Dana, sper sa le dati de capat la miscatorii aia..
Many, tu cum te mai simti? ai plecat la ai tai deja?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 20+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Magda, eu astept sa zici ca ai terminat curatenia doar! |
Acum chiar ca am terminat-o ! Macar 2-3 zile pentru ca mana cu pricina este pe "pauza".
Dupa ce am terminat eu curatenia propusa azi , m-am speriat cand am vazut ca se invinetesc unghiile si degetele, pe langa ca ma durea tot mai tare si nu am mai putut sa o indrept din cot.
Nu e fractura, nici fisura dar pot spune cu adevarat ca prostia doare, nu gluma !
Mai rau e ca nu il mai pot lua pe Rares in brate.
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Sa va spun si eu din seria "asa-i romanul cand se veseleste - romanii au talent - filme cu prosti" (la alegere ): m-a apucat ordinea de Pasti si am strans patutul lui Rares ca sta nefolosit de destula vreme. Cu o inteligenta debordanta am decis sa pun faimoasa saltea cu nuca de cocos pe sifonier (sa nu se indoaie ) iar pentru escaladare am folosit un scaun ce are brate ca de fotoliu. Dupa reusita cu succes am decis (stiti, inteligenta debordanta ) sa cobor de pe scaunul cu pricina pe o latura ce avea brat, bineinteles, ca si cum acel brat nu ar fi existat. Bineinteles ca am experimentat ceea ce pateste Rares atunci cand cade din pat, de pe coltar, de pe canapea samd. Rezultatul: ceva dureri dorsale si mana stanga (ce fericire pe mine ca nu dreapta ! ) mediu avariata. Vestea buna: curatenia de Paste continua... tineti aproape ! |
am vrut si eu sa "aprob" mesajul tau, pt umor evident, iar nu pt intamplare () - ei bine, nu ma lasa...
magda, imi pare rau ca acum mai esti si cu mana ranita, dar asa cum ne-ai obisnuit, jos palaria pt atitudinea cu multi de +
dana, asa curioasa sunt de rezultatul de la dr - abia astept sa vedem ce spun cei de la laborator. pupam funduletul iritat si sa se faca repede bine!
miany, uleiul ala de migdale se ia de la plafar?
dana n. spune:
Am fost la pediatru...rezultatul analizei scaunului nu a sosit inca In schimb, dupa descrierea a ceea ce am vazut eu la funduletul lui, medicul a ajuns la concluzia ca este vorba despre oxiuri si am primit un siropel numit Pyrcon. Astazi i-am dat 6 ml si mai urmeaza o doza peste 2 saptamani.
L-am intrebat de unde sa fi facut David asa ceva. Raspunsul: fructe, legume nespalate sau daca s-a jucat in pamant. I-am explicat medicului ca nu doar s-a jucat ci a si mancat pamanat...
Asatzi am primit si o veste buna: s-a nascut viitoarea mea finuta! Mamica inca sufera, a facut cezariana si o doare tare ...si cat si-a dorit sa nasca natural, cat s-a pregatit ...dar micuta nu s-a intors. Botezul este planuit ptr luna august...sper sa nu am probleme si sa pot veni in tara.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 8+
grigore_tina spune:
Buna seara
Monis sa aveti parte de concediu placut.
Dana sper sa treaca repede problema lui David.Felicitari pentru finuta(p.s. mamica e tanti pe care a-ti cununat-o cand era gravidutza,nu?).
Geo se schimba pe zi ce trece.Azi a fost neascultator de dimineata (si de acum 2 zile tot asa era) iar dupa somnul de pranz am depistat un copil ascultator si tare iubitor si grijuliu.
Magda eu pentru dureri am o crema ieftina de la tis (reumatis se numeste).Eu in 3 zile am scapat de durerile cu care ma luptam de 3 luni -ma durea mana stanga tare iar medicii mi-au zis ca nu am nimic.Da-ti de 3 ori pe zi si vezi rezultatul.
Meniul de azi
-dimi:omleta (a fost cahh dupa 2 gurite),unt cu gem si un pahar de lapte vaca
-12.00: 2 chiftelute din piept de pui (coapte,nu prajite)+ o banana
-16.00:cartofi fierti
-19.00:iaurt cu musli + 4 grisine din faina integrala
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!