Prietene la bine si la greu - 116

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Felicitari si pentru mergareata Ana, dar si pt Rares care vad ca recupereaza bine si frumos!

Floricik, cum ii merge exoderma zburlitei?? Amalia a scapat de petele alea de dermatita ,abia abia se mai zareste cate o umbra de la ele, cat de curand va fi ca noua

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 20+ cu Iris Maria

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Hello fetele,

Magda, felicitari pentru bilant! Rares e un luptator!

Dozz, ce frumos ca ai prins momentul "desprinderii" delicatei Ana! Ai reusit sa iti canalizezi energia si pt tine si sot?

Dana.n, imi pare tare rau ca nici tu nu te simti prea bine si nici David-ochi-albastri..nu te ingrijora f tare, tratament pt paraziti intestinali exista, si va scapa repede de ei, mai ai putin si scapi si tu de greturi, cheer up!

Licu, hai hai, fugi de pe langa butoi, sa nu te prind ca-i dai tarcoale! Lasa ca nu e mandra asa plapanda cum crezi, incearca atunci cand poti sa mai furi 30 min si pt tine, despre mancat..eu cred ca se va da pe brazda. Nici nu-mi vine a crede ca ai 21 saptamani de sarcina

Di, esti un adevarat model de inspiratie, cred ca va tr sa ma organizez mai bine ca prea reusesti sa le faci pe toate si sa-ti pastrezi si doza de optimism!

Monis, m-am ingrozit cand am vazut pozicile cu funduletul lui Santi, imi inchipui cum tr sa il doara saracutul, vad si David al Danei.n e la fel de chinuit..E tare haios cum se cocota el pe scaun si cu ce viteza
Aaaa, mi-am mai amintit ceva, si Matei se uita printre picioare aplecat, "babele" spun ca cere un fratior/surioara.
Si despre munca...poate ca e mai bine un part-time, asa de reacomodare, eu am momente cand mor de dorul lui Matei si al sotului, si ma oftic tare ca nu mai am toata atentia pt ei..

Lyly, si Matei e fascinat de animale, de catei si pisici si de gainile si bibilicile vecinului de la tara, e asa placut sa-i vezi cat de sincer se bucura mititeii..

Noi inca continuam cu tzitzi, cu trezirile peste noapte, ne mai luptam cu cate o maseluta, chestii d-astea

Imi place de el ca intelege tot, isi strange jucariile in cos cand spun: "Ce-i cu dezordinea asta, hai sa strangem in cos jucariile sa doarma si ele!", intelege sa ia maturica/mopul sa faca curat, de fapt intelege tot..

E asa haios cand "se cearta" cu noi, cand ne raspunde pe limba lui si gesticuleaza si e convins de ceea ce spune
Se cocoata peste tot, se ascunde, vrea sa guste tot ce vede pe la noi prin farfurii...ieri la tara a udat tata gazonul si el imediat a tasnit de langa el si s-a bagat in pamantul ud pana la glezne, nici nu mai putea merge, l-am schimbat si inapoi la joaca!

Back to work acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Gabitza, am uitat sa zic ca de pe picassaul unde am cumparat eu sa te bizui sa iei doar ce are pe stoc adus in tara deja, caci daca faci comanda risti ca muulte din produse sa nu le gaseasca pe stoc, si sa tot astepti ...Eu am dat comanda de vreo 7 item-uri de la George(toate faine, una si una), din care doar un set de colanti l-a gasit pe stoc, restul ciuciu, si am asteptat vreo luna si pt ele. Am mai luat ce avea cumparate ea pe stoc in rest niste body-uri si bluzite la oferta.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 20+ cu Iris Maria

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Monis, tare mult imi plac filmuletele cu Iulian cel dulce; cu atat mai mult cu cat imi confirma ca Rares, asa mic-pitic cum este, are in multe privinte dezvoltarea corespunzatoare varstei: la dansat, la cocotat, la facut ordine in lucruri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Pup si eu fetele si bebelasii la amiaza!

Urez si eu cu intarziere la multi ani tuturor celor ce poarta nume de floare!

Felicitari mergaretilor Ana si Rares!!!! Bravo,puiuti scumpi,la mai mare!

Licu,tare te inteleg ca esti necajita.....si eu am tras rau de tot cu mancatul Annabellei pe timpul bolii,abia de mai papa 80-100ml de laptic la o masa.....Maraiala continua,vroia numai in brate(si,daca va amintiti,si eu eram rupta de gripa),somnul dereglat(deci am avut tot setul)
Nu stiu daca ai incercat,dar te-as sfatui sa blenduiesti bine totul si sa ii dai mai subtire(ca o supa-crema),dupa ce isi va reveni,va accepta mancarea ca inainte de boala.
Si acum,in perioada cat e bolnavioara si nu accepta mancarea, ai putea sa incerci o formula de lapte praf,ca sunt imbogatite cu vitamine,minerale si ce mai au ei nevoie(sper sa nu te superi ca ma bag,tu oricum faci cum crezi)

Dana,cred ca si tu esti la capatul puterilor si cu greturi,si cu David,saracutul....sper sa aflati repede ce tip de paraziti intestinali are,si sa scape de ei cat de curand.
Iritatiile,si de laea sper sa scapati repede.....

Magda,felicitari pt progrese
Inca o data iti spun ca ma bucur foarte mult ca ia in greutate!!!
Si da,este dezvoltat perfect normal,ceea ce inseamna ca organismul lui este puternic si are o mama care il ingrijeste foarte bine!
Iarina ce mai face?

Monis,superbe pozele din Gradina japoneza, ce fain se distreaza Iuli!!!
Am vazut pozele cu funduletul lui,mi s-a strans inima Sper sa ii treaca si lui repede....
Au plecat ai tai,sau mai ai ajutoare putin?

Ralu,si Annabelle sta asa,ii place la nebunie,si pe noi ne amuza foarte tare! Mai intoarce si capul sa vada in diferite directii
Stiu si eu vorba din batrani,doar ca noi....nu cred ca ii vom oferi aceasta placere Imi pare rau pt ea,dar nu cred ca ma bag la bb2.
Cred ca e super simpatic Matei cum va cearta(a mea nu ne cearta,doar explica,da din maini,arata diferite obiecte...a,si "citeste")

Astazi am fost si i-am facut pasaport(am avut procura de la daddy facuta la ambasada),il vom lua pe 2 Mai,exact in ziua in care ajunge daddy!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua si de la noi!!!

se pare ca ne inscriem si noi in "clubul iritatilor"...am experimentat si noi cel mai urat eritem fesier de pana acum...David a avut si el funduletul cu inele a la Santi...a plans bietu' cum rar a plans in viata lui...acum e aproape bine cu mici exceptii....noua cred ca ni se trage de la niste suc de portocale+ o mancarica mai "aita" cum se zice pe aici prin Ardeal...

Monis pozitii de astea ciudate mai ia si david; asa cum zicea Ralu (parca),babele spun ca asteapta un fratior sau o surioara.. ;vizavi de job,sper sa gasesti solutia cea mai convenabila

Magda,Dozz felicitari ptr.mergaciosi!!!

Dana imi pare rau ca v-ati pricopsit cu "vietati" ; multa sanatate!!!

legat de olita,si eu sunt de parere ca nu forma conteaza ...important e micutul sa fie pregatit; Francoise Dolto spune ca fetele capata controlul sfincterelor mult mai repede decat baiietii(in jur de 18 luni),pe cand la baieti treaba sta putin altfel..adica,la acestia exista o legatura stransa intre functia genitala a penisului si cea de evacuare a excrementelor..daca aceasta legatura este perturbata pot sa apara probleme ulterioare...daca cel mic este pus mai devreme pe olita decat e cazul, acesta nu isi satisface o nevoie ci satisface mai degraba o dorinta mamei (aceea de a fi curat)...cam asta am inteles eu din ce zice ea...sper sa fi fost destul de coerenta in explicatii,ca sunt cu ochii si urechile ciulite,ca puiul trebuie sa se trezeasca din moment in moment..

sa aveti o saptamana frumoasa!!!

poate mai revin pe seara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lumi, surioara Iarina a inceput sa aiba si preocupari de domnisoara: sa deseneze, picteze, sa scrie cifre... Ea e de fel foarte copilaroasa, in contradictie cu dezvoltarea fizica, care depaseste varsta ei. Asta e un avantaj pentru fratiorul Rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Tocmai am sunat la pediatru si inca nu venise rezultatul analizei. Mai incerc maine.

Eu am fost astazi la control. Bebe are 19 mm. Analizele mele au iesit toate perfect ...nu stiu ce sa mai zic, ca eu slabita ma simt...

Monis, am semnatura noua

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
Azi am stat mai mult pe afara.
Dana felicitari pentru micutul din burtica si analizele bune.Magda ma bucur ca a-ti ajuns la 9 kg.
Licurici vazut minunile de palarii.Body alea de 18-24 luni au 46 cm?
Lui Geo ii vin alea de 42-43 deci ii sunt mari alea de 46.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

dana felicitari ptr. rezultatele bune!!!

Mergi la inceput