Prietene la bine si la greu - 116
Raspunsuri - Pagina 10
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Monis din pacate si eu ma confrunt cu un funduletz rosu, mai exact doar extremitatile cercului sunt rosii (nu stiu daca pricepe cineva ce am zis) alterez sudocrem cu bepanthene, insa la noi nu pare sa-l deranjeze nimic |
eu stiu despre ce cerc este vorba. ala e si la Iulian prajit + pliurile dinspre interior . Rosu a mai fost si el, si cum zic si celelalte fete, nu l-a deranjat niciodata. Numai cine a patit ce am patit noi, stie ce vorbesc. SI sper sa nu mai afle nimeni altcineva.
Te pup mami
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
ionelamaria spune:
Lyly, posibil, eu folosesc mozilla si safari
Despre suzetala noi a renuntat singur in dec-ian( nu mai retin exact) cand o sapt a avut nasucul infundat si suzi nu mai era ok. Atunci a si disparut si cand a ravazut-o dupa un timp mi-a dat sa o pap eu.
Despre olita, la noi e instrument de joaca de prin oct. Acum se aseaza pe ea sa faca dar niciodata fara pamntalonei pe el. Daca il dezbrac se enerveaza , nu vrea pe olita si sub nicio forma nu face in ea. Pozitia sezand insa pare a-i conveni. La vara, cand o fi cald vom incerca sa-l lasam fara chilotel si , cum si acum se aseaza pe olita, poate va vrea si atunci si poate vom bifa un succes, daca nu..... gasim noi o solutie
Pe olita se aseaza de relativ putin timp( cateva sapt), pana acvum plangea tare daca incercam sa-l asez si renuntam repede sa nu il fac sa o respinga mai tare. Oricum, pt el olita e jucarie ca si matura, farasul sau carpele de praf
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+
laurairina13 spune:
Alexa, subscriu la ce a spus Lumi, branula are un capacel, se inchide si se bandajeaza bine tot cu pansament steril dupa fiecare injectie. Sincer prefer branula, decat sa o aud urland si chinuita de fiecare data cand ii administreaza antibiotic, antibiotic care ni l-a prelungit de la 3 la 5 zile, mai nou e si iritata in gat, sau rosu in gat, ce naiba o fi nu stiu..haraie si horcaie , de a spus pedi ca plamanii se aud ok, dar..sa nu fie o congestie pulmonara si de asta prelungeste tratamentul.
Oricum ar fi, sper sa scapam de toata febra si boala. Saptamana viitoare avem trimitere pt analize , dupa ce facem pauza de antibiotic. S-a cam ofticat dr fam ca am cerut, dar asta e, eu vreau sa vad cum stam.
Ma asteapta si pe mine recoltatul pipi-ului, sa vad cum naiba ma descurc, banuiesc ca pipi ala trebuie recoltat doar in dimineata in care ii luam analizele si la sange , nu??
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 19+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
miany75 spune:
salutare,salutare!!
ieri am disparut ca magarul in ceata si nu am mai apucat sa citesc rapunsurile voastre...va multumesc tuturor ptr.ele !!!
eu sunt un pic intoarsa pe dos...am fost in vizita la o prietena care a pierdut un ingeras ;am retrait din nou experienta mea din 2001..doamne,ce cruda e viata uneori!!!!
si acu sa schimb macazul:
Monis imi pare rau de funduletul lui Iuli; noi ne-am descurcat mereu cu Bepanthene cand au fost probleme ..chiar si acum ,cand a facut enterocolita si a avut fundicu varza a functionat... sa treaca repejor!!!
diana multumim de raspunsurile pertinente..as always..
Licu cum mai sunteti? ma bucur ca ati luat o decizie inteleapta...macar asa stiti sigur cum stati...si apropo de kg piticilor,nici david nu e un dolofan are vreo 10,5 (cred) si vreo 82-83 si pare tare slabut...dar cand vad cata energie are ,imi zic ca sigur e k...dr.de familie mi-a zis o data ca "i se pare anemic" ,pedi pe care o vizitam from time to time a zis ca "e f.bine"...deci,no comment...
despre branula..e adevarat ca e o cale de patrundere facila a germenilor in organism; dar riscurile exista si acasa si la spital..totul depinde cat de corect este utilizata...dezinfectie,schimbat la primele semne de flebita and so on..
revenind la problema cu dormitul , asa ma gandeam si eu sa ma sacrific cateva nopti sa dorm cu el...nasol e ca patutul lui are la capat o comoda ,care ar trebui luata jos sa devina pat de o persoana...si asta presupune o 'reconfigurare' a camerei,pe care nu ma simt in stare sa o fac acum ( taiat perdea-mi-e tare draga- sau schimbat ,impins birou pana sub geam,demontat comoda,schimbat saltea)...deci ,trebuie sa ma fac "covrig" sa incap alaturi sau sa dorm pe o saltea langa)
scuze ca v-am impuiat capul...
miany75 spune:
Licu nu cred ca neaparat obligatoriu, dar va scuteste de un drum daca reusiti in aceeasi zi..parerea mea..
dana n. spune:
Salutare!
Miany, si noi tot dependenti de suzeta...deocamdata nu ma agit, il mai las, ca imi prinde bine si mie
Lumi, jos palaria in fata lui Richard. Cred si eu ca sunetti mandre de el.
Monis, Many, Floricik, Lili, Lylyana, multumesc ptr raspunsuri...deci am sanse sa ma tina mai mult de primele 3 luni
Monis, de ieri suntem si noi in aceeasi situatie...carne vie la fundulet si ce mai plange saracutul cand il curat acolo. Noi am mers aseara la pediatru ptr ca nu este prima data cand se intampla, dimineata am dus si proba din scaun la medic(in ultima perioada are scaune dese si f urat mirositoare). Sunt sigura ca din pacate este mai mult decat o simpla iritatie. Saptamana viitoare avem raspunsul. Deocamdata am primit doua creme (una pe baza de antibiotic) si violet de gentiana.
Diana, aparatoare din aia ptr pat avem si noi. Cum David doarme cu noi in pat, dar la margine, este indispensabila. Am avut-o si in concediu cu noi.
Multumim de sfaturi.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
cristina_boc spune:
Va urez weekend placut, si va las o povestioara:
Noi am fost ieri la circ, unde Andrei a fost foarte cuminte si interesat in special de elefanti.
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
cristina_boc spune:
Dupa ce i-am facut un scandal sotului, ca eu nu ma duc cu copilul la circ, am venit de acolo foarte incantata. Andrei a fost foarte cuminte si interesat de ce se intampla in jur, desi era muzica destul de tare si foarte multa lume. Spectacolul a durat si vreo 2 ore.
Nu aveam voie sa fac poze asa ca am facut vreo cinci poze, asa fara blitz, cat sa am o amintire de la primul circ al copilului. Puteam sa fac cu aparatul lor, si ma costa 20 lei poza.
L-am dat pe ponei, si a fost foarte incantat , facand o tura de arena. Cred ca ar fi vrut si cu camila.
Va , si ma duc sa fac bagaje. Plecam, cand si unde inca nu stiu.
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui cristina_boc Va urez weekend placut, si va las o povestioara: Noi am fost ieri la circ, unde Andrei a fost foarte cuminte si interesat in special de elefanti. Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009 POZE |
foarte tare!
floricik spune:
citat din mesajul lui lumi_calin Floricik reintalnire frumu. Cred ca abia asteptati sa vine sfarsitul saptamanii. |
Daaaa
Acus plecam. Nu mai am rabdare.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009