Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***319***
Raspunsuri - Pagina 14
inapreda spune:
Floric, noi am folosit picaturi pentru oki in nas; nu mai stiu de care
Noua ne-a spus doctoritza -aia "buna", nu Ficatzeaua- ca orice picaturi pentru oki sint bune si pentru nas dar n-am verificat daca e asa ![]()
Sint mindra tare de "pis-pis"-ul nora-mii 
Completeaza la marele fic "miaaaaaaaaau"-ul lui Ian ![]()
Am uitat restul; sint obo' tare si tre' sa merg la o zi de nastere; revin la noapte. Puuuuup.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Amu` citesc mai pe sarite ca nu am timp ![]()

So, a venit sotiorul acasa iar Stefan a fost super-incantat, l-a calarit toata seara, a ras de s-a prapadit, era foarte fericit, tzopaia intr-una in jurul lui de ziceai ca i-am dat alcool ...
Ne pregatim sa plecam luni spre vizitele de rigoare, asa ca voi lipsi catea zile...
Pup si "LA MULTI ANI!!" sarbatoritilor 

Floric spune:
Scriu repede cat am net.
Multumesc pentru informatii. Macar ati mai auzit si voi despre oferta asta @ochi in nas@. I-am facut si azi dimi si in seara asta si vad ca nu a mai avut reactii urate.
LA MUTLI ANI SARBATORITILOR

DAVID
BRISULINA 
In sfarsit, Vladimir a ajuns in clasa I. NBu asa ai spus Bianca , ca Vlasi isi va spune numele in clasa I? Mai tii minte?
Ori e clar ca e aer de dezolvoltare a vocabularului pe la ghiocei ca si Rares m-a surprins azi...pana acum ii spunea verisorului lui "OO"...astazi cand i/am spus cine a venit la noi a sarit cat colo si a strigat tare "Onut". Si de atunci numai ONut striga prin casa. Cel mai tare m-a distrat caci ii spuneam pe silabe sa repete dupa mine "I-O-NUT" Si sti ce a iesit..."I-nut-O"![]()
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
mireal spune:
La Multi Ani David si Bris!La Multi Ani Micsunica frumusica, am vazut pozele de la petrecere.L-am vazut si pe Luca si pe Adela
, pe Rares acum cateva zile
.Mi-a placut de Ada si de Ilinca cum isi pacalesc mamicile.Noi avem bronsolita, ne tratam cu aerosoli, sper sa ne treaca si sa nu mai facem.Problema e ca nu mai vrea sa stea la aerosoli,ii facem cu greu, sper sa se reobisnuiasca pana maine.Azi a plecat soacra si maine vine tata ca e in vacanta.Eu sunt obosita, inca nu m-am reacomodat complet cu munca, dimineata si seara facem totul impreuna cu Theo.Legat de desene si noi ne uitam,a inceput sa ceara si el.Mai nou ne uitam la Chicken Run.Astept sa se incalzeasca si sa stam pe afara mai mult.
simonapro spune:
La multi ani fericiti!
DAVID 
BRISEIS 
Mamicilor: multe
si 
Eu sunt franta, am profitat de faptul ca am fost libera si am prestat la curatenie.
Dar maine recuperez cu relax si plimbari.
Am vazut pozele cu micsunica Andreea, tare mi-au placut
noapte buna!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
La multi ani celor ce-si serbeaza azi onomastica!
O duminica minunata va doresc!

all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
bebe_shtrumf spune:
La multi ani Aidan Victor, David si Briseis
terminaram curatenia, asteptam copilul sa se intoarca in casa parinteasca, a avut week-end de petrecere la verisori
..deci minunat.
incercai cozonacei dupa metoda "nestat langa ei si lasat la crescut 12 ore", sa vedem ce-o sa iasa.
azi preg scrumbii la gratar cu mamaliga si muuuuuuuulta lamaie.![]()
ah si d-leor sau d-relor, ghiocei sau nu
Floricilor
Floric
, si cine mai are nume de floare, sa-i fie viata ca o floare.
la noi este cumnatul, "sisin"=florin, si narcis pe deasupra, cata mireasma pfiuuuuu![]()
deci dau cafeaua, tare neagra si nedlce ca dulce este prajiturika.
pupeeeeeeeee

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Hmmm... deci daca vreau ca bebe 2 sa fie baietzel, sa fiu mai obedienta? ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |

-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Neata. Ma ajutati si pe mine cu o info, va rog? Vreau sa cumpar pentru ziua Evei culori de pictat pe fata. Am cautat in Carrefour si nu am gasit. Oare in Real sunt? Mai aveti vreuna cutia sa imi dati eventual si firma, pls? Am vazut toate pozele cu ghioceii nostri primavarateci, sunt atat de frumoase! Proaspete in minte am fotografiile Anei de Pisik cu Gazii mik ![]() Am descarcat si eu ceva poze, dar nu am reusit inca sa le incarc nicaieri. Va pupam, un weekend minunat! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
culori creioane folosim cerate mai mult, insa pana la rupe..
pt fatza eu zic sa te uiti bine la data si dc foloseste numai copilul e mai bine, stiu o prietena ca a ajuns cu fetita mai tz la un party, se pictasera toti copiii si de la transp sau nu stiu a facut o alergie de numa numa a stat copilul cu branula 4 zile.(patroana nu mai stia pe unde sa scoata camasa ca din atatea petreceri n-a patit niciodata niciun copil nimika, si fetita s emai pictase si acolo, si la mac si in buc in alte parti...
)nu mi se par de incredere, cel putin pana in pragul de 3 ani(eu sunt cu pragurile

-25.02.2009

fericita de