Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***319***
Raspunsuri - Pagina 12
Floric spune:
Cu riscul de a nu fi bagata in seama, ma incapatanez si intreb:
Ati folosit vreodata Betabioptal IN NAS pentru copii???????? Dr pe langa Humex decongestionant mi-a recomandat si aceste picaturi cu specificatia ca desi ele sunt pt ochi se folosesc la copii si pt nas. I-am administrat de 3 ori pana acum si reactia este aceeasi... Pt scurt timp este adormit, molesit sau chiar adoarme imediat cum a fost ieri la pranz. Am citit pe prospect pe toate partile. Dar daca este sol oftalmo nu scrie nimic despre reactiile la copii daca i se adm in nas.
Nici netul asta nu ma ajuta. Imi pica la 5 min. cate 5 ore.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Ilinca_M. spune:
Sorry, Floric, noi n-am folosit pentru nas decat ser fiziologic si protargol; sa-ti zic drept nici n-am auzit pe cineva la club de bionustiucum, ca ma gandesc ca as fi retinut.
Kea, io n-am avut curaj sa ma vopsesc da' shuvitze tot mi-am facut de 2 ori, ca cica daca nu atinge pielea capului e ok; in sufletu' meu simteam ca sunt precautii exagerate, dar chiar nu vroiam sa risc nimic
.
Tufete, sa va zic ce victorie am repurtat (nu radeeeti!): dupa ce cu obstinatie ma contrazicea de fiecare data ca pisica e tot "ham!" ieri am vazut-o, in timp ce rasfoia cartea, ca pune degetul pe pisica si zice:"pis pis!" Dar nu mie-mi zicea, ci ei insesi, cand am intrebat:"ce-i acolo?" s-a uitat dispretuitor la mine si a dat pagina:))).
Dar azi dimineata mi-a facut concesia si cu degetelul pe poza pisicii a zis cu gura pana la urechi:"pis pis!"
Ce poezii cap-coada, ce glume...pis-pis!!:))))))))))
anamariame spune:
Neata. Ma ajutati si pe mine cu o info, va rog? Vreau sa cumpar pentru ziua Evei culori de pictat pe fata. Am cautat in Carrefour si nu am gasit. Oare in Real sunt? Mai aveti vreuna cutia sa imi dati eventual si firma, pls? Am vazut toate pozele cu ghioceii nostri primavarateci, sunt atat de frumoase! Proaspete in minte am fotografiile Anei de Pisik cu Gazii mik
Am descarcat si eu ceva poze, dar nu am reusit inca sa le incarc nicaieri. Va pupam, un weekend minunat!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Neata. Ma ajutati si pe mine cu o info, va rog? Vreau sa cumpar pentru ziua Evei culori de pictat pe fata. Am cautat in Carrefour si nu am gasit. Oare in Real sunt? Mai aveti vreuna cutia sa imi dati eventual si firma, pls? Am vazut toate pozele cu ghioceii nostri primavarateci, sunt atat de frumoase! Proaspete in minte am fotografiile Anei de Pisik cu Gazii mik ![]() Am descarcat si eu ceva poze, dar nu am reusit inca sa le incarc nicaieri. Va pupam, un weekend minunat! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Incearca la librariile clasice. Stiu ca cineva a luat de acolo (in B ucuresti) dar nu mai stiu firma.
Sa va zic cum il cheama pe Vladimir? Isi spune Dodo- Vandini (Theodor Vladimir):))
Ilinca_M. spune:
Dodo Vandini- un nume impunator si cu rezonantze misterioase!![]()
Eu pana acum nu i-am luat Sophiei nici carioca, nici creioane colorate, nici plastilina...ma gandeam ba ca e prea mica, ba ca-s pline de chimicale...presupun ca sunt si marci "safe": ceva recomandari? Ce sa-i iau, ce sa scrie pe ele, unde sa caut?![]()
Anaan spune:
La multi ani, David-iepurasul! Sa ai o viata minunata, plina de bucurii si surprize frumoase!!! Olga, felicitari, mamico, pentru copilul tau cel grozav! Va
cu drag pe toti!( adica si pe Chiti, si pe Cristi!)

Anaan spune:
Eu am fost la examen, care a fost apa de ploaie, destul ca mi-a ruinat planurile de party in capitala cu fetele
. Oricum, distractie frumoasa de tot, pici si gagici!
Edit: ..si tati, ca doar merita si ei sa fie luati in calcul!
adrisimo28 spune:
La multi ani Briseis!!!
La multi ani David!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
simplyana_m spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 La multi ani Briseis!!!![]() La multi ani David!!!![]() Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
La multi ani, si de la noi!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Floric, n-am folosit picaturi de care zici tu, dar si noi am primit picaturi de ochi pt nas. Adica atunci cand a avut Luca muci, l-am trimis pe tac-so cu flaconul de OphtamesoneN (expirat) la farmacie si aia i-a dat Tobradex picaturi, ca cica ar fi cam tot aia...acuma nu stiu daca farmacista s-a gandit ca trebe pt ochi sau cat de bine s-a exprimat Mimi...si nici nu l-am folosit. Asa ca...nu stiu ce sa zic...
http://www.lucamic.blogspot.com/