probleme neurologice

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

eu am niste pastilute de magneziu dar in compozitie cu Ca..cred ca nu are nimic nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

eu am niste pastilute de magneziu dar in compozitie cu Ca..cred ca nu are nimic nu?

nu, sunt excelente. Incearca sa le iei seara cum am zis si vezi cum te simti.
eu mananc o banana seara si iau o pastila de Ca si Mg cand vreau sa dorm bine.
o sa vezi ca cu cat te vei odihni mai bine noaptea cu atat vei fi mai calma si functionala ziua.

celelalte vitamine e bine sa le iei in prima parte a zilei, luate prea tarziu iti dau energie seara si pot crea insomnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Oana, vitaminele te vor ajuta, ce-i drept, in oarecare masura, dar cel mai mult tie iti trebuie sa DORMI!

Vorbeste cu sotul tau sau cheama unul din bunici sa stea macar o noapte la voi, si fugi de acasa, sau retrage-te intr-o camera unde sa nu te deranjeze nimeni, si incearca sa dormi macar o noapte! Eu de curind am fugit la hotel pentru o noapte, nu glumesc. Pur si simplu i-am zis sotului, azi plec de acasa pentru ca vreau sa dorm. Si asa am facut.

Trebuie sa aplici si solutia asta, oricite vitamine ai lua nu esti perpetuum mobile. D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sibip

Oana, vitaminele te vor ajuta, ce-i drept, in oarecare masura, dar cel mai mult tie iti trebuie sa DORMI!

Vorbeste cu sotul tau sau cheama unul din bunici sa stea macar o noapte la voi, si fugi de acasa, sau retrage-te intr-o camera unde sa nu te deranjeze nimeni, si incearca sa dormi macar o noapte! Eu de curind am fugit la hotel pentru o noapte, nu glumesc. Pur si simplu i-am zis sotului, azi plec de acasa pentru ca vreau sa dorm. Si asa am facut.

Trebuie sa aplici si solutia asta, oricite vitamine ai lua nu esti perpetuum mobile. D

... alaptez ...bunicii plecati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

si eu alaptez. Dar o noapte a rezistat sotul cu biberonul. Dimineata i-am facut o cafeluta :) Trebuie sa vada si "ei" cu este sa nu dormi noptile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

oana cum mai esti ?
sa iti traiasca copilasi si tie si la restul fetelor
cum stai cu oboseala psihica ?
ati iesit undeva cu copii ? si daca pentru o zi e vara ,e frumos e pacat sa nu va bucurati de vremea petrecuta impreuna .
ce titlul urat nu are ce cauta neurologia in probl. tale
iti doresc foarte multa putere si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Oana85, in primul rand vreau sa stii ca te apreciez si te respect ff mult pt cele 3 comori ale tale..Toate mamele care au mai mult de 1 copil le consider "eroine"...Acum vreo 3 saptamani deschisesem un subiect asemanator in care ma plangeam ca nu mai fac fata si sunt ff stresata si nervoasa..asta in conditiile in care am doar 1 bucata copil...deci nici nu vreau sa ma gandesc daca ar fi 3 cred ca as muri...nu stiu ce sfat sa iti dau..pt ca eu inca n-am gasit solutia..astept sa treaca timpul si sa creasca odorul si pe urma poate ma mai linistesc si eu..intre timp imi zic zilnic ca NU MAI VREAU COPII!!!!

JuliaSM ti-a dat nuste sfaturi super, ma inclin in fata voastra...
Nici pe mine nu ma ajuta nimeni..Doar sotu sta seara cu el..il hraneste noaptea, se joaca cu el cand ajunge de la munca..dar e ff putin timp pt ca lucreaza ff mult pt bunastarea familiei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82
deci nici nu vreau sa ma gandesc daca ar fi 3 cred ca as muri...nu stiu ce sfat sa iti dau..pt ca eu inca n-am gasit solutia..astept sa treaca timpul si sa creasca odorul si pe urma poate ma mai linistesc si eu..intre timp imi zic zilnic ca NU MAI VREAU COPII!!!!

Este luni, o zi insorita si calda de vara .
Pentru mine ziua de luni este mereu un nou inceput si ma straduiesc sa fiu calma, vesela si optimista.
Azi n-am mai reusit sa-mi mentin starea de bine.
Citesc INEPTII si pe cuvantul meu ca-mi vine sa-mi dau palme, sa ma trezesc.
Mai femeie, cum poti face asemenea afirmatii???
Dumnezeule, dar pe tine parca te-ar fi fortat cineva sa nasti???!!!
Ce-ati face voi, VAICARETZELE (sunteti, din pacate, muuulte), daca odrasla voastra ar fi cu probleme? Cu unele adevarate, de sanatate??? I-ati duce la centrul de plasament si i-ati abandona, sau ce?

De mult nu m-am mai enervat atat de tare.
Deschideti zeci sute mii de subiecte absolut stupide, cereti dar nu primiti sfaturi, va dati importante de nu mai aveti aer...
Se poate asa ceva? Nu aveti si voi simtul masurii, o jena macar?
Intrati la COPII CU NEVOI SPECIALE, cititi si poate ca veti intelege ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro

Pentru mine ziua de luni este mereu un nou inceput si ma straduiesc sa fiu calma, vesela si optimista.

Poate e totusi prea cald? Sau mai bine cauta in interiorul tau motivele pentru care nu ai o stare de bine. Singura libertate la care nu se poate atenta in niciun fel este aceea de a simti orice simti. Este foarte bine ca oana este in contact cu ceea ce simte si nu se culpabilizeaza pentru ca simte ca ii este greu. Motivele pentru care incerci tu sa o culpabilizezi nu au nicio legatura cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

[size=1]

Citat:
citat din mesajul lui accept92

[quote]citat din mesajul lui asteryaro

Poate e totusi prea cald? Sau mai bine cauta in interiorul tau motivele pentru care nu ai o stare de bine. Singura libertate la care nu se poate atenta in niciun fel este aceea de a simti orice simti. Este foarte bine ca oana este in contact cu ceea ce simte si nu se culpabilizeaza pentru ca simte ca ii este greu. Motivele pentru care incerci tu sa o culpabilizezi nu au nicio legatura cu ea.

Ironia ta nu este nici macar fina , desi vad ca te-ai straduit.
Nu, nu este deloc prea cald, daca cumva sugerezi ceea ce cred eu .

Mergi la inceput