ce fel de apa folositi?

ce fel de apa folositi? | Autor: oanap85

Link direct la acest mesaj

buna am multe intrebari de pus...

in primul rand vreau sa va intreb ce fel de apa folositi ? am incercat sa fierb apa de robinet dar ramane mult calcar pe oala... eu folosesc atat de baut cat , pt cereale ...apa la bidon de 5l "la izvor",prima "etc scrie ca e microbiologic pur insa dar dupa ce incalzesc de mai multe ori ramane pe ibric calcar...e buna pt copii aceasta apa ? ma intreb de ce mai dau bani pe apa cand vad ca nu e nici o dioferenta intre cea care o cumpar se cea de robinet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Microbiologic pur inseamna ca nu are bacterii si alti crocozauri, dar minerale are, scrie si pe eticheta. Apa de care spui tu este apa minerala plata si nu se fierbe, se foloseste ca atare.

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Bucovina, de cele mai multe ori. Nefiarta, ca atare.

Edit: apa de la robinet, NICIODATA nu am folosit.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

apa de robinet o fierb nu cea plata cea plata doar o incalzesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

noi folosim Izvorul Alb de la Dorna...de multa vreme...atat pt noi cat si pt copii...asta e indicata atat pt bebei, cat si pt restul familiei, pt ca are ph-ul cel mai potrivit, 7.89.

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Am tot testat apa plata de la diverse firme..unele la fiert lasau pe recipientul in care fierbea mult calcar, altele care nu lasau calcar, dupa cateva ore de la fierbere facea un del de "scame" ...De departe cea mai buna apa folosita can de cand avea baiatul 1 luna este Bilbor, suntem ff multumiti de calitate si de "claritate"..dar de fiecare data o fierb si o racesc..si baiatul are aproape 11 luni, dar am sa mai fierb apa macar pana la 2 ani...Si in nici un caz nu i-as da apa de la robinet pe care nici noi n-o folosim decat la spalat pt ca uneori are rugina si e plina de calcar..asa ca oricum tot apa plata ramane baza pt gatit si baut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

AQUA CARPATICA,PERENA si/sau HERCULANE deoarece au cel mai scazut continut de Na : 0,75 ml/L, 1,7 ml/L,respectiv 0,78 ml/L.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

BORSEC...daca nu gasesc,DornaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dorna sau borsec.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

oana, nu mai folosi apa imbuteliata la bidon de 5 l, este cel mai ieftin sortiment si de obicei este extrasa din puturi forate la mare adancime, ba chiar au aparut speculatii ca ar fi apa de la robinet, imbuteliata. asadar nu este apa pura de izvor. e prea ieftina pentru a fi asa.

cele care aveti obiceiul de a fierbe apa plata pentru a prepara hrana bebelusilor (lapte praf, cereale) : NU mai procedati asa, deoarece prin fierbere apa se evapora, creste concentratia de minerale din apa si puneti in pericol rinichii copilasilor. aceasta este explicatia pentru acele urme de calcar/scame ramase in vas in urma fierberii, sunt de fapt minerale in concentratie marita .

atata timp cat pe eticheta scrie "microbiologic pur" si "potrivita pentru prepararea hranei bebelusilor", nu este nevoie sa fierbeti acea apa plata. din cate stiam eu, dorna izvorul alb si izvorul minunilor au aceste inscriptii pe eticheta, poate mai sunt si altele, nu stiu.

eu am folosit mult timp dorna izvorul alb, pana si-a facut aparitia pe piata perenna premier. mult timp aceasta marca nu a avut nici-o reclama sau mod de promovare in mass-media, singura recomandare care i-a facut loc pe piata a fost atestarea faptului ca se apropie in proportie de peste 90-95% de compozitia faimoasei ape Evian. atestarea a fost facuta la un laborator din strainatate, daca imi amintesc eu bine aceasta apa a primit si un premiu pentru excelenta, acum un an sau doi. o simpla cautare pe google va va da mai multe informatii privind aceasta apa. in plus, pe eticheta acestei ape este mentionat si un mic continut de fluor, ceea ce aduce un beneficiu pentru dantura celor care o consuma. se stie foarte bine ca in alte tari se adauga fluor in apa de baut, in cantitati strict reglementate si verificate. de asemenea, in oltenia exista cateva zone in care apa din panza freatica are un anumit continut de fluor, lucru ce se reflecta perfect in lipsa problemelor cu dantura la populatia care locuieste in acele zone. acest lucru mi-a fost confirmat si de stomatologul meu, care participa foarte des la tot felul de congrese si seminarii in domeniu, deci este o persoana informata.

despre bilbor pot sa spun ca mi-a placut reclama de la tv, dar am inceput sa am mari dubii privind puritatea si compozitia in momentul in care cei de la pro tv au difuzat reportajul privind defrisarile salbatice si haotice din padurile tarii. in localitatea bilbor aproape ca nu mai este urma de padure, peste tot sunt culmi golase, exploatari forestiere, etc. asa ca nu cred ca in acea zona calitatea apei este atat de buna precum s-ar presupune.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi folosim apa de la robinet. E foarte ok si n-am avut niciodata probleme. In alta ordine de idei, apa plata nu se fierbe, care e ideea cu fiertul ca pe mine ma apuca piticii pe creier cand aud?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput