Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

SALUTARE

uffff greu ie sa faci 3 lucruri odata: sa scriu la calc. sa o tin pe pitik in brate si sa vb si cu Ale cateodata ca daca nu se supara ca pe ea nu o bag in seama

MARI de cafea si felicitari Vladut pt. cuv mama filmulete inca nu am vazut dar dupa ce culc bebelina ma uit si la ele

Just-me frumos filmuletul ma facut sa pt. ca m-am regasit eu pe mine si abia acum dupa 1 an de cand tatal meu nu mai e printre noi realizez ca in ultima lui sapt din viata faceam si eu asa cu el ca si cum scrie acolo si ca am facut totul pt. el sa ii alin durerea

DE3 zile la noi tot ploua simt ca incep sa o iau raznaaaa vreau afaraaaaa

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi.

Eu sunt tare trista, mi-am imbolnavit pisicul. A luat raceala de la mine, azi noapte febra, nu am dormit deloc niciuna, azi dimineata am fost la medic, ne-a dat Ospamox antibiotic, Eurespal pt tuse si Vibrocin pt nas. Abia respira, nu ma lasa sa-i pun nimic in nas sau sa o aspir si trebuie sa o tin si plange, plange. Cu greu o consolez. Acum iar are febra, 39,1. I-am dat antibioticul, i-am pus un paracetamol supozitor si astept sa se linisteasca. E tare rau cu un copil asa mic si bolnavior.

Am ferit-o de cea mare cat a fost racita si tot a fost, de taica-su si a luat de la mine . Mi-e tare mila de ea si ea doar plange si iar plange. Are rosul in gat, la plamani a ascultat-o si e ok. Sper sa ne facem bine repede.

Va

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

ORAMONA, Da Doamne sa treaca repede raceala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

-am bolnavioara. Vezi ca este un forum : Leacuri babesti, foarte interesant

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

oramona - of draga de ea...sa se faca repede bine. Daca e pe antibiotic o sa mai aiba febra doar putin.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Oramona sa treaca repede raceala,ie ft. greu cu iei asa de mici sa fie raciti ei nu stiu cum sa respire pe gurita daca ii infundat nasucul

Mai fetele ati terminat curatenia de paste eu nu am nici un chef sa fac mi-am sters sambata geamurile am mai facut cate ceva prin dulapuri si atat nu mai am chef de nimik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Daca are febra trebuie imbracata mai subtire, nu? Si in camera nu foarte cald 20-21 g?

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

daca are peste 6 luni, ii poti face o baie scurta in care apa sa aiba la inceput 37 grade. Vei raci apa progresiv astfel incat in 4-5 minute sa ajunga la 35.
temperatura camerei nu trebuie sa fie mai mare de 18-20 grade, iar hainutele usoare si subtiri.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani sarbatoritilor!
Mari, Adelina foarte frumoase pozele!
Multa sanatate bolnaviorilor!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

Oramona sa treaca repede raceala,ie ft. greu cu iei asa de mici sa fie raciti ei nu stiu cum sa respire pe gurita daca ii infundat nasucul

Mai fetele ati terminat curatenia de paste eu nu am nici un chef sa fac mi-am sters sambata geamurile am mai facut cate ceva prin dulapuri si atat nu mai am chef de nimik

Cami mami de Alexia-Ramona(27.01.2006) si de Carina-Maria(10.10.10)

POZE

NUUUUU, dar daca reusesc sa duc covorul la spalat, pot spune ca e ca si facuta!!! Geamuri am doar 2(3 ochiuri) si nu e greu sa le spal, praful il sterg aproape zilnic, iar jaluzeaua de la bucatarie o inlocuiesc asa ca nu am prea multe de facut. Desi de vreo 3 zile tot vreau sa bag hainele groase (geci si plovere) in saci de aceia care se videaza...si doar vreau, ca de facut...poate cand rezolv cu covorul

Mergi la inceput