Gabitza asa suntem si noi...pur si simplu nu mai sti in cine sa te increzi.
Nu am fost luni la exudat si sa va spun si de ce...am vorbit si cu nasa noastra si ii dau decasep mai avem doua zile fara asta...ca 10 pastile ii dau si dupaia sa repetam exudatul. In zisa lu nasa , Teodora noastra dupa dr. de familie si la vara viitoare are tot scarlatina
mai face si haz de necaz dar asa e...ce sa mai facem...eu cred ca s-a speriat si doctorita noastra ca am avut caz in gradinita...mai speriata am fost eu...dar trebuie sa iti explice cineva ca altfel...o luam razna cum am fost eu...eram pe nicaieri...nu mai stiam ce sa cred...nu mai stiam ce sa ii dau...dupa cine sa ma mai iau...acum m-am luat dupa pediatra de la spital pentru ca totusi i-a facut consultatie din cap pana in picioare si refacem exudatul dupaia.
Multumesc oricum pentru raspunsuri 
Si mie mi s-a parut mult sa ii dau antibiotic dupa antibiotic...de fapt na...asa ne-a zis si dr. de la pediatrie...vedem ce va fi...pana atunci SANATATE MULTA VOUA SI PITICILOR 

Am uitat sa va spun ca ne-a zis ca sa o pun sa faca gargara cu sare sau bicarbonat...cel mai bine cu sare.
Teodora face gargara cu bicarbonat dar a zis ca sarea e prea gretoasa dar m-am trezit acum cu ea ca pune degetul in sare si isi pun direct pe amigdale
eu zic ca e bine si asa, cred...