Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(223)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Laura, ce mai fac fetele? Poate mai ai timp sa treci pe-aici. Eu studiez intens de-atunci, sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helouu .. Am intrat numai sa va salut.. Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

va multumesc pentru comentarii la poze
Unde sunteti ma?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

va multumesc pentru comentarii la poze
Unde sunteti ma?

poze si filmulete
povestea nasterii

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

ne-am speriat de pozele tale ... hihi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

ne-am speriat de peste ..Am glumit ... foarte frumoase poze ..le-am vazut si pe facebook :)

Si multumesc ca ma vezi ca pe o doamna ("madam")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Gata de azi sunt la cura asa ca sunt nervoasa
Anca

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca minunata domnisorica ta!! mult succes la cura!!

neata

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Helouu .. Am intrat numai sa va salut.. Pusi

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008

Buna sa va fie inima dragelor!!!
Iaca si eu m-am gandit brusc si dintr-o data sa va salut... Dupa atata amar de vreme (mai bine de un an) in care m-am pierdut in spatiu si timp si n-am reusit sa mai intru pe DC... ("spatiul" in care m-am pierdut intre timp e un satuc departe de zgomotosul Bucuresti, la vreo 15 km de Rm Valcea...)

Observ cu incantare ca sunt o multime de mamici pt a 2-a oara...
Si cum ma aflu in ingrata ipostaza de tanara somera nu-mi imaginam ca o sa ma alatur prea curand mamicilor de bb nr 2... (sa dea DD sa decurga totul ok...!)
Cu toate insistentele fierbinti ale sotului pt un frate/sora pt bulgaras Vladut ajuns la venerabila varsta de 3,5 ani, eu mi-am mentinut tare si sus punctul de vedere: si eu imi doresc foarte mult... insa mai asteptam un anisor sa ma reangajez, sa treaca episodul "somajul"...

Numai ca socoteala din targ nu s-a potrivit cu folia de pilule... ori mi-a inlocuit vreo pilula cu zaharina , ori o fi luat dumnealui vreuna si eu am avut impresia ca mi-am luat pilula pe ziua cu pricina si am stat linistita vazand folia cu pilula in cauza marcata ...
Sau mai degraba cred ca a fost altceva la mijloc: cred s-a rugat cu atata spor la DD sa faca o minune incat sa protectia in cauza sa nu aiba nici un efect.... incat se pare ca DD (probabil exsperat de indelunga si repetitiva rugaminte) i-a indeplinit-o...

Si cum vestitii "musafiri" trebuia sa apara ieri... azi l-am rugat mai mult in gluma/joaca sa ia un test sa vedem ce anume ii intarzie... Aproape ca a perforat tavanul cu capul vazand a doua liniuta pe test: chiuia, radea si plangea in acelasi timp...
Am fost la un pas de lesin de emotie vazand si eu pe test aceleasi 2 linii...
Nu ma intelegeti gresit: imi doream si eu un al 2-lea bebe... dar ma gandeam ca e prea repejor... fiind in somaj gandeam ca o sa fie dificil... ma gandeam sa mai asteptam sa gasesc un nou serviciu si apoi dupa ce mai trecea un timp o sa fie ok sa raman insarcinata...

Oh, doamne, ma simt atat de confuza si zapacita... inca sunt sub socul surprizei: de cand am aflat am luuungi momente cand ma cuprinde o imensa bucurie (chiar imi era doar de odiseea celor 40 de saptamani cand te cuprind cele mai inaltatoare sentimente si te simti cea mai importanta faptura: ca doar contribui la creerea unei Vieti! imi aminteam cu duiosie de momentele unice ale alaptatului... si de momentele cand se linistea doar auzindu-mi cantecul si tinandu-l strans la piept avand colici ), cat si ingrijorare (trebuie sa merg urgent la medic sa fie totul ok) dar nu-mi pot reprima nici gandurile razlete: "cum o sa ne descurcam... va fi f. greu doar cu salariul lui..."

Imi dadusera lacrimile de prea multe emotii adunate lalolalta...
Insa intre timp mi-a mai venit inima la loc: m-am documentat pe Net si am aflat ca avand continuitate la plata asigurarilor 12 luni anterior somajului, voi putea beneficia de acea insignifianta dar utila indemnizatie (somajul urmand sa fie suspendat cu cateva CM pt a nu-l depasi pana la momentul nasterii).

Hai ca v-am zapacit cu vorbaria mea

Mergi la inceput