cumparaturi online
Vreau sa cumpar un frigider cu doua usi Beko DEN477MWD, culoare bej sidefat.
L-am gasit la Domo la 2,220 RON dar alb. Pe ideall.ro e mult mai ieftin ,cu transport 1,950, si pe magazinieftin.ro tot cam pe acolo si are culoarea pe care o vreau.
Diferenta e de 270 de RON, dar casa mea e goala la capitolul ''produse de bagat in priza'', si daca la fiecare produs economisesc 100-150 de RON ajung la o suma importanta.
Aceeasi situatie e si in cazul televizorului, masinii de spalat- mai ieftine la magazine online.
Tot pe net am gasit scaune pentru sufragerie si bucatarie.
Voi ce parere aveti despre magazinele de mobila/electronice/electrocasnice - online ?
Gabi
Raspunsuri
adra_bell spune:
eu am cumparat un PC de la un magazin online. Nu au fost niciun fel de probleme. De la un alt magazin am cumparat un GPS, nu mai stiu ce bube avea, dar nu prea mergea. L-au schimbat, mi-au dat altul, fara sa caraie nimic
bazar
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
dicirstea spune:
Si eu am cumparat electrocasnice on-line in toata casa.
Vezi ca poti si negocia daca iei mai multe produse.
Preturi mai bune am gasit la ideall.ro, dar ei fac reduceri numai daca iei de 8000 pe un bon, mi -au parut cam obraznici pentru criza asta si m-am reorientat.
Trebuie sa ai si rabdare sa cauti, dar apoi daca gasesti o firma cu preturi bune trebuie sa cauti si firma respectiva daca e serioasa.
Singura buba cu produsele achizitionate on-line, e ca nu le poti testa, incerca, vizualiza inainte. Multe site-uri nu ofera informatii corecte si complete, multi habar nu au ce vand.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
g@bi spune:
Multumesc pentru raspunsuri !
Saptamana viitoare ajung acasa si o sa incep sa ma distrez cu cumparaturiel .
O sa merg pana la urma pe varianta online si sper sa fie totul ok.
Va doresc numai bine.
Gabi
Serialbastre spune:
Si noi am luat electrocasnice (plita, cuptor, hota) online, de la Saturn. Erau modelele dorite si-n magazin, dar asa au fost mai ieftine. Si ni le-au livrat tot la magazinul lor. Am economisit astfel cam 10%.
Spor la cumparaturi!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
ralucis spune:
Cred ca toate electrocasnicele mari si mici din casa le-am luat de la magazinele on-line, poti intra pe price punct ro sau shopmania punct ro sa compari preturile si sa te decizi. Mi s-a parut si oferta mai mare pe on-line decat in magazinele reale, plus ca e mai comod, le livreaza acasa, au garantia aferenta, tot ce vrei. Eventual poti vedea produsul, daca il gasesti, intr-un magazin real si sa il comanzi de pe on-line, daca e mai ieftin.
absoluta spune:
si eu am cumparat aparatura electrocasnica de la casa tot online.
nu am avut probleme. sa nu mai spun ca sora mea a cumparat online un radiocasetofon auto si a castigat si o vacanta in egipt acum 3 ani.
savescua spune:
electronice si electrocasnice imi iau de obicei de la eMAG, bineinteles din magazinul online. au preturi destul de bune si sunt foarte seriosi.
Pasiona de moda.
MElise spune:
Noi aproape tot ce tine de computer luam online, de la EMag. Si aparatul foto tot de la ei l-am luat si a fost totul ok, au respectat termenul de livrare si tot ce tine de garantie. Sora mea a luat de la ei un aparat foto care a avut nu stiu ce problema si i l-au schimbat...
MElise
miri2007 spune:
Si noi am luat de pe on-line elecrocasnice. Bine nu ne-am riscat cu nume necunsocute ci doar cu nume mari (adica care sunt cunoscuti si ca magazine fizice).
Am platit chiar si cu cardul la ei, fiind nume cu rezonanta nu am avut frica sa-mi dau datele de card. In alt caz cred totusi ca as alege plata ramburs.
Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui g@bi Pe ideall.ro e mult mai ieftin ,cu transport 1,950, |
De la ideall am luat si noi frigi - sunt foarte ok. De asemenea am luat de pe cumperitot.ro alte electrocasnice mari si am fost f multumiti - prompti si produsele impecabile. Prin comparatie, am cumparat o masina de spalat rufe din Cora si a trebuit sa o schimbam in cateva zile ca se scurgea apa pe la trapa...
Mi se pare ca ai 10 zile de retur la cumparaturile online.