As vrea sa pot merge mai departe.Se mai poate ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Citat:
citat

barbatul in mod sigur are nevoie de perversiune, diversitate "hai s-o facem pe tavan "

Interesanta viziune asupra barbatilor

Pentru raspunsul doamnei Luna1 am numai

UC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZIZOU

WOW cred ca e visul multor barbati.

Serios? Ai vreo statistica, vreun studiu?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui orange2000

el intradevar vrea ca eu sa fiu sotzie in acte si o buna gospodina ,mama ptr copilul nostru si...atat.

Concret: el ce ofera pentru cererea lui?
Sa spunem ca esti de acord cu conditiile lui. Ramaneti intr-o familie de forma, "pentru copil". Care este aportul lui (de orice natura) la aceasta familie?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

orange cati ani are copilul?Fetita mea are 2 ani si 9 luni se de la 3 luni a dormit singura la ea in camera pana la 2 ani cand a inceput sa doarma cu mine....Dupa 6 luni am simtit ca ma instrainez de sotul meu si am hotarat sa o culcam din nou singura in camera ei.A plans foarte mult prima noapte dar acum se duce singura la culcare.Merita sa incerci sa culci copilul singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

E perfect adevarat ce spunea cineva mai sus ca din fotoliul tau comod de acasa, fara sa fii socat si direct implicat, tinzi sa spui "eu niciodata nu as accepta, mai bine divorteaza etc". Cred ca poate fi util daca-l lasi , orange2000,pe al tau sot sa se mai linisteasca, sau sa discutati linistit si sa vezi el in ce masura e dispus sa participe la treburile gospodaresti si la cresterea copilului in conditiile in care veti trai amandoi "separat,dar impreuna".O perioada, ma gandesc. Depinde si tu cat si pana unde esti dispusa sa tolerezi. Ideea lui de libertate nu se potriveste cu viata intr-o familie, spunei-o. Din pacate cred ca ai gresit dormind cu copilul tot timpul. Nu mi se pare firesc sa-l lasi singur in dormitor. Copilul cati ani are?
Nici eu nu m-as grabi sa divortez asa usor,chiar daca as afla ca ma inseala. Nu m-as grabi daca el ar fi neschimbat cu mine si cu copiii, daca nu ne-ar lipsi nimic, daca ar continua sa fie ca si pana atunci. As incerca sa trec peste infidelitate,(daca as afla de ea) care poate fi doar o aventura, si mi-as vedea de viata mea. Nu pleci asa usor dintr-o casnicie. Dar daca ar veni cu povesti ca sotul lui Orange2000, nu stiu cat as putea sa indur, orice dragoste as avea pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui ZIZOU

WOW cred ca e visul multor barbati.

Serios? Ai vreo statistica, vreun studiu?

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus te-ai aprins prea repede. Nu am zis tuturor barbatilor ci am spus multor barbati. Si in special al barbatilor care joaca la doua porti.

Mergi la inceput