Felicitari madabout2003, dianalaura!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Bella, astia sunt hormonii de sarcina

Nu ma bag si eu acum acolo ca musca, dar exista o vopsea super buna pe piata fara amoniac, care o recomanda la coafor pt burtici si eu am folosit-o si tare multumita sunt: Inoa e de la Loreal.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Bella, astia sunt hormonii de sarcina

Nu ma bag si eu acum acolo ca musca, dar exista o vopsea super buna pe piata fara amoniac, care o recomanda la coafor pt burtici si eu am folosit-o si tare multumita sunt: Inoa e de la Loreal.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

gabi eu stiu(ma rog si nici nu ma vopsesc da stiu ) eu mi-am spus punctul de vedere in ideea ca poate ajut pe cineva. nu stiu frate nu vb si eu chiar asa de la mine putere da sincer daca iei in seama tot ce srie pe net balaceanca scrie pe tine.
vrei sa stiic e mi-a zis dr meu cand l-am asaltat cu intrebari de genu aoleu ce crema de cor sa fol si alte idiotenii. bai ana te credeam o pers open mind si asa mi-a inchis gura.

bai fetelor sunt sigura ca voi stiti ca gravidenia este o stare nu o boala

e posibil sa mi se traga si de la hormoniii de gravida da ncii chiar asaoricum m-am lecuit imi tin parerile pt mine

oricum v-am vis eu la inceput cand am aflat ca sunt gravi ca eu de voi nu ma pot desparti

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:

e posibil sa mi se traga si de la hormoniii de gravida da ncii chiar asaoricum m-am lecuit imi tin parerile pt mine

sa vezi dupa nastere ce urla hormoniisi treci de la ras la plans

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

bebelu abia astept...sper sa fiu ok ca eu sunt de fel o pers tare si cam deloc panicoasa.
deja l-am "instruit" pe al meu si i-am zis iubi cand vine bebe noi suntem o echipa si cum zic eu asa e bine radea saracu cu hohote ca stie ce nebuna are la usa. eu am niste idei fixe de mama mama.

apropo fetelor eu si sotul suntem siguri ca o sa avem fetita
sa vezi ce fitzoasa fac din ea

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:

Citat:

bebelu abia astept...sper sa fiu ok ca eu sunt de fel o pers tare si cam deloc panicoasa.
deja l-am "instruit" pe al meu si i-am zis iubi cand vine bebe noi suntem o echipa si cum zic eu asa e bine radea saracu cu hohote ca stie ce nebuna are la usa. eu am niste idei fixe de mama mama.

samburelul meu

de unde stii,beluta?daca ai doar 2 luni?
e ceva instinctiv,asa e?

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bella, nu trebuie sa o iei personal
am citit si eu discutia voastra de la odisee
e drept si hormonii sunt de vina dar din cate am auzit la odisee sunt si fete cu bebelusi nascuti cu malformatii si apoi au murit, malformatii din cauze necunoscute
eu am trecut prin doua avorturi spontane in luna mica si am facut o depresie de toata frumusetea, dar sa ajungi sa porti copilul 9 luni in pantece si apoi cand il nasti sa iti spuna dr ca nu va supravietuii datorita unor malformatii necunoscute....e fara cuvinte
iti dai seama ca la sarcinile ulterioare o sa stai in puf

eu nu vreau sa te supar deloc, eu stiu ca tu ai suflet bun si ti-ai spus punctul de vedere sau ai vrut sa ajuti
eu vreau doar sa te calmezi si sa nu pui la suflet ce au zis pt ca daca au fost mai dure in cuvinte au facut-o pt ca au trecut prin prea multe incercari, oricat ar incerca siferinta si frica exista

gandeste-te la lia noastra prin cate a trecut, e normal sa fie mult mai atenta

eu una cred ca multe substante din zilele noastre dauneaza sanatatii
poate nu la toata lumea dar unele persoane cu predispozitie pot fi foarte afectate
nu am incredere delocccc in cosmetice, nici in cele mai scumpe, poti da milioane pe ele, tot nocive sunt in timpul sarcinii, contin multe substante si oricat de testate ar fi nu o sa iti zica nimeni niciodata ca nu sunt bune
ei se lauda cu tot felul de vitamine si minerale dar adevarul nu o sa-l aflam niciodata ca asta ar insemna falimentul lor
si daca sunt aprobate de ministerul sanatatii, cate magarii nu se fac si acolo, mite si relatii
in schimb cercetarile se fac si am incredere in ele, din pacate nu toate rezultatele ajung si la noi pt ca sunt multe interese la mijloc, dar eu chiar iau in calcul cercetarile stiintifice

si bella, draguta mea, eu momentan trec printr-un colaps financiar si sincer nu imi permit sa dau nici 2 lei pe cosmetice asa ca stau nemachiata sau cand este cazul (la o nunta ceva) le folosesc pe alea vechi, printre care sigur sunt si expiraturi.....
toate vrem sa fim frumoase si aranjate dar nu toate ne si permitem lucrul asta si cu toate astea sotul ma iubeste fara limite si e mandru cu mine

si sa nu ma mai lungesc, eu sunt convinsa ca sotul tau te va placea enorm si te va iubii cel putin la fel de tare si daca nu te machezi
pt ei noi contam, sufletul si fiinta noastra, nu conteaza ce avem pe noi sau cum aratam
stii vorba aia "esti frumoasa pentru ca te iubesc ci nu te iubesc pentru ca esti frumoasa"

eu te pup si incearca sa te linistesti ca bebe e suparat pe tine daca il agiti atat
sper ca nu te-ai supii pe mine, voiam doar sa te linistesc

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

da sarah pur si simplu simt ca o sa am fata. daca pana acum sustineam sus si tare ca e baiat(da doara sa pt ca asta vroiam) acum ceva din mine nu ma mai lasa nici sa ma gandesc la baiat
plus ca daca o mai iau si dupa semne m-am latit un pic in bazin...nu am burtica tuguiata. ca sa nu mai zic ca deja se vede o umbra de burtica care nu e de la mancare
si e o burticuta jos mai lata nu e tuguiata stiu ca astea nu sunt semne neaparat da daca o iau si genetic noi nu prea avem cum sa facem primul bebe baiat

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

monique hia ca mi-ai dat o veste buna. crede-ma ca nu imi palce sa merg cu masina atat de mult deloc...e al meu sot mai are tendinta sa bage viteza da il mai ponderez

hai ca m-am enervat.... mi-am dat si eu cu parerea la odisee despre un subiect si mi-am furat-o. eu stiam ca forumul este un loc unde poti sa vb liber si sa iti spui punctul de vedere

samburelul meu

pai ce ti-au zis la odisee?
Tot la noi iti place mai mult la barfa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:

da sarah pur si simplu simt ca o sa am fata. daca pana acum sustineam sus si tare ca e baiat(da doara sa pt ca asta vroiam) acum ceva din mine nu ma mai lasa nici sa ma gandesc la baiat
plus ca daca o mai iau si dupa semne m-am latit un pic in bazin...nu am burtica tuguiata. ca sa nu mai zic ca deja se vede o umbra de burtica care nu e de la mancare
si e o burticuta jos mai lata nu e tuguiata stiu ca astea nu sunt semne neaparat da daca o iau si genetic noi nu prea avem cum sa facem primul bebe baiat

samburelul meu

bella,si eu mi-as dori o fara enorm,enorm!cred ca bebelinul meu daca va fi fetita va trimit prin posta de mancat si de baut pe saturate la fiecare!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

samburelul meu

hahahhaha
Hai c-ai fost simpatica
m-am distrat
asa o sa-i zic si eu alui meu

Mergi la inceput