Felicitari madabout2003, dianalaura!!!
Raspunsuri - Pagina 7
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Fetelor, cu cateva postari in urma ziceam ca daca nu vin uratii azi, maine dimineata imi fac test. Dar pentru ca m-a apucat asa o greata, in drum spre munca mi-am cumparat un test (Surececk). Si bineinteles ca daca am test nu ma abtin sa nu il fac, l-am facut acum la munca. Fetelor, SE VEDE SI A DOUA LINIUTA!!! Destul de pala, dar e acolo! Tot iau testul si ma uit la el si nu imi vine sa cred. Scrie pe test sa se repete la 48 de ore daca linia de test este neclara. de clara e clara, doar ca e pala. Am asa emotii....mai ales ca dupa ce ai patit tu lorena...Va dati seama ca stau ca pe ace pana maine cand oi repeta testul. diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com Torturi |
Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Felicitari mamica 2 de confirmare de Aprilieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 moni ![]() baga un test ![]() poate ne dai o veste buna si o sa avem 3 gravidutze la titlu nu e obligatoriu sa iti vina daca nu te mai dor sanii eu ti-am zis ce se zice in articolele de specialitate dar nu e o regula ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore acum am teste sa-mi pun si-n cap
dar mi-e fricaaaaaaaaa
si oricum.....am senzatiile de ciclu

e prea devreme sa fac test

camcris spune:
ai reusit dianalaura

felicitari dianalaura

sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara la temen cu un bb cuminte, frumos si papacios

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
bellasamoyed spune:
DIANA FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+8
samburelul meu
camcris spune:
| citat din mesajul lui bellasamoyed DIANA FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8samburelul meu |
cum te mai simti?
ai luat ceva din ce ti-am recomandat noi?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
cum te mai simti? ai luat ceva din ce ti-am recomandat noi? ![]() ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
nu ca nu ma lasat sotul
am luat in schimb oscilo, si inca niste tampenii homeopate.azi m-am trezit mult mai ok. ma rtog ieri am si bagat ceaiuri la greu.
sper sa fie totul ok. oricum maine la 1 am programare la dr. sa il vedem iar pe bebe si o sa vb cu el sa vad ce imi da ca maine dupa dr. plecam la piatra neamt
...am un chef de ma doare da ce sa facem asta e.Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+8samburelul meu
ancadragoman spune:
paracetamol simplu poti sa iei,sa nu fie sinus
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman paracetamol simplu poti sa iei,sa nu fie sinus ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
o sa vb si eu intai cu dr meu sa vad daca imi da voie si ce imi zice despre el
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+8samburelul meu

ajuta-ma sa devin o
sanatos si la termen