Felicitari madabout2003, dianalaura!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

(5) Cele 12 luni prevazute la alin. (1) pot fi constituite integral si din perioadele īn care persoanele s-au aflat īn una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
m) frecventeaza, fara īntrerupere, cursurile de zi ale īnvatamāntului preuniversitar sau, dupa caz,universitar si postuniversitar la nivelul studiilor universitare de masterat, organizat potrivit legii, īn tara sau īntr-un alt stat membru al Uniunii Europene, īntr-un domeniu recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu exceptia situatiei de īntrerupere a cursurilor din
motive medicale;
ART. 4
(1) Īn calculul celor 12 luni prevazute la art. 2 alin. (1) se includ si fractiunile de luna īn care s-au realizat venituri supuse mpozitului, precum si cele īn care solicitantii s-au aflat īn situatiile prevazute la art. 2 alin. (5) si (6), considerate luna īntreaga.
(2) Prin fractiune de luna se īntelege efectuarea a cel putin jumatate din zilele lucratoare din acea luna īn care persoana īndreptatita a realizat venituri supuse impozitului ori s-a aflat īn una sau mai multe dintre situatiile prevazute la art. 2 alin. (5) si (6).
(3) Prin exceptie, se accepta ca de cel mult 3 ori fractiunea de luna sa fie constituita dintr-un numar mai mic de zile lucratoare decāt cel prevazut la alin. (2).
(4) Īn situatia īn care nasterea copilului se produce īnainte de termen, perioada prevazuta la art. 2 alin. (1) se diminueaza cu perioada cuprinsa īntre data nasterii copilului si data prezumata a nasterii, certificata de medicul de specialitate.

Am selectat un pic din ordonanta 111/2010. Ideea e sa aveti lucrat 12 luni, chiar daca nu sunt luni intregi, ati vazut ca se accepta si fractiuni de luna. De exemplu eu am avut cu Stefan 12 luni lucrate la 2 angajatori, si 2 luni care nu au fost intregi, dar tot mi s-a aprobat dosarul pt indemnizatie.
Si lorena, intreaba si tu, la directia pentru protectia familiei, acolo cred ca se depun dosarele pentru indemnizatie, si vezi ce zic de faptul ca esti masterand la zi, dar dupa cum interpretez eu legea ar trebui sa iti dea.

diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimineata gagici!
Care-i tonusul pe-aici?

va astept la cafeluta, aburinda si calduta

m-am tampit observ...
dar n-are nimic, imi trece

bat campiile cu versuri

ccare cum mai sunteti?
ia sa ma apuc de citit de ieri seara , sa vad ce s-a mai petrecut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

moni

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mi-am facut un test de sarcina dar e negativ
ai citit mai in spate?
am stranutat mai devreme si am simtit gust de sange in gura
cred ca e gust similar cu fierul nu?
ciudat totusi...
ai idee?

De vreo 2-3 sapt de cand a inceput si stranutul asta si cu urechile mele infundate si cu presiune am inceput sa simt si eu un gust metalic.Dar doar dupa ce beau apa.Am schimbat vreo 4 marci de apa dar degeaba...e la fel..

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Neata fetelor!!!O zi frumoasa va doresc
dianalaura multumesc de cafelutza .Abia astept sa vad si eu doua liniute la bebe 2.Sotul mi-a zis deja...vezi ca esti insarcinata,am "lucrat" foarte bine luna asta .Sper sa se prinda repede desi asta e doar a doua luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Buna dimineata fete dragi!
Multumesc de cafea!
Sa aveti o zi frumoasa!

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Buna dimineata!

Uffff...ce vreme urata! numai buna de stat in pat la caldurica. Dar ne opresc gazele pentru lucrari...deci nu va mai fi caldurica.

http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png

Mergi la inceput

mi-a povestiti o doamna ca fata ei, care are un baietel, la sarcina avea simptomul de raceala: stare febrila

Nu stia ca asa se manifesta si la primul copil n-a luat medicamente ca nu s-a nimerit, n-a ajuns sa ia, a uitat...ceva similar

si dupa primul baietel, la a doua sarcina, a facut intrerupere pentru ca tot asa avea stare febrila, gen raceala, si a luat pastile, dupa care, nevenindu-i ciclul, s-a dus la doctor

si a trebuit sa intrerupa sarcina....ca luase ceva naspa pt. bebe si asa i-a recomandat doctorul

deci....ca sa stiti, apropos de ce a scris si Lili
sa nu va pripiti nici daca aveti senzatia ca va ia raceala
poate fi doar un simptom de sarcina...

ciudat mai e organismul uman...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

moni

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mi-am facut un test de sarcina dar e negativ
ai citit mai in spate?
am stranutat mai devreme si am simtit gust de sange in gura
cred ca e gust similar cu fierul nu?
ciudat totusi...
ai idee?

De vreo 2-3 sapt de cand a inceput si stranutul asta si cu urechile mele infundate si cu presiune am inceput sa simt si eu un gust metalic.Dar doar dupa ce beau apa.Am schimbat vreo 4 marci de apa dar degeaba...e la fel..

si urechi infundate am si eu de cateva zile, seara....
nush' de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

CAPITOL NOU

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput