Gravidute peste 35 de ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara spune:

bun venit oana! sarcina usoara si un flacau sanatos si frumos!
am citit la odiseea “noastra” ca ai facut BVC – eu nu am avut curajul! felicitari pentru rezultate, acum ai intr-adevar liniste pana la capat!

andra - am citit pe net despre Genetic Lab, multumesc pentru sugestie. am decis sa merg la ei pentru TT. si eu am incredere in eco, la cea pentru DT era totul ok. dar cei de la Medsana nu au tinut cont de masuratori (TN sau prezenta osului nasal), adica nu au facut “test combinat”! chiar azi (coincidenta) o colega mi-a spus ca in 2009 a facut TT la GeneticLab si i-au dat risc de varsta 1/112 – avea 40 de ani! eu cu 2 ani mai “mica” am primit de la Medsana risc mai mare de varsta ?! offff...
mi-a placut cum suna: “vei avea un copil nu doar sanatos ci si frumos si inteligent” o sa-mi fac un banner mare si o sa-l am in fiecare zi e perete, sa-mi “scoata” ochii

krissy – suna intresant testul Quad, nu stiu daca aici in RO se face insa asa ceva. intr-adevar, sunt DOAR teste statistice, ofera doar o probabilitate. din pacate, nu exista “no risk”! pentru aproape nimic!
aaaaa, care “mai tanara”!?! – felicitari pentru rezultatele bune!

bun venit miris! te primim cu bratele deschise pe “ultima suta” si in masura in care poti sa mai arunci un ochi pe aici, sa mai ne dai cate un sfat, o incurajare – multumim!
cu cine ai facut amniocenteza?
ai ales nastere naturala sau cezariana?

multumim pentru urari mirela!
te sarutam si speram ca, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom tine in brate cei mai frumosi bebei din lume!
sanatate si sa auzim numai vesti bune aici!

14+
mioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Sa ma laud si eu atunci...

Azi schimb prefixul (40) si tot azi schimb si prefixul la saptamani - 30. DPN - 23.06.2011, posibil 25.06.

Am facut doar dublul test la Medlife, a avut un rezultat de asa natura (1:1737) ca doctorita a zis ca n-are sens s-o mai chinuiesc pe bebelina.

Sarcina: ideala. Fara greturi, fara pofte, doar mai obosita (logic !) si permanent inghiontita de "fotbalista"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

La multi ani, Dana! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de un sfarsit de sarcina frumos si un bebe sanatos si mancacios! Esti la primul copil? Felictari si numai bine!

Mioara, poate poti incepe o listuta la inceputul thread-ului deschis de tine, cu nume, varsta si DPN, vad ca incet-incet se formeaza un grupulet. Deci eu sunt Cristina, 37 ani, DPN 18.08.11.

Toate cele bune,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 22+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

La multi ani, Dana! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o sarcina usoara!

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

La multi ani, Dana si felicitari!

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 12+ cu

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Multumesc tuturor pentru urari. Multa sanatate si sarcini usoare tuturor, din ce-am citit pe aici si prin alte locuri din pacate se poate muuult mai rau...

Da, e primul bebe, obtinut natural si fara prea mari eforturi (daca tinem cont ca in timpul asta incercam sa construim si o casa...), bebelina a venit cam la momentul cand ne-am mutat in casa noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Salutare fetele!
Eu sunt, inca, o aspiranta la titlul de viitoare mamica, am 38 ani impliniti si ma bucur sa vad ca mai sunt si alte femei care au curajul unei sarcini dupa 35 ani. Va doresc sarcini usoare, nasteri usoare si copii sanatosi, frumosi si inteligenti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara spune:

iata ca am reusit sa realizez o "listuta" - sper sa va placa, multumesc pentru sugestie Krissy
daca sunt modificari (unele le-am estimat eu!) va rog sa imi spuneti!
multumim pentru slogan andra!

la multi ani dana! si bun venit printre noi! felicitari pentru sarcina "ideala" cum ii spui tu intr-adevar bebele pare sa vina intr-un moment ales perfect!
ne spui te rugam ce este?
bravo, ai un rezultat foarte bun la TT!

la mine pare bebe sa fie "suspect" de baietel, inca nu e sigur, mai vedem dupa Sf Pasti, daca o sa vrea sa ne mai arate
dar pare pana acum un grupulet de baietei!

buna venit cixinica! ne bucuram ca esti o aspiranta optimista la titlul de mamica - asa am fost si eu, deci se poate! Multumim pentru urari si te asteptam in "listuta" buticilor cat mai curand! pana atunci, ramai printre noi - stii cum se spune ai grija ca se ia!

weekend placut

15+
mioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cixinica, bine ai venit si sa ai o sarcina minunata!

Asa, asa, sloganul e pozitiv si sub sau peste 35 de ani, avem nevoie de mesaje pozitive, oricum in perioada sarcinii toate avem tendinta de a o lua razna, de a ne face griji nejustificate si nu apucam sa ne bucuram de sarcina. Care poate fi ultima. La mine prima sarcina a venit foarte greu si dupa un avort spontan, in plus au fost niste probleme si mi-am facut atatea griji ca n-am apucat sa ma bucur mai deloc. Mi-am zis ca daca voi mai avea vreun copil am sa profit din plin

Pentru listuta, daca se va putea, primul meu copil e fetita si o cheama Eva

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Bine v-am regasit, burtici! Cum va mai simtiti? :)
La mine, DPN e 2 iunie.
Mioara, ma intrebai de amnio. Recoltarea am facut-o la Spitalul Jud. Ilfov (fost Sf. C-tin si Elena), si pentru ca era 22 decembrie, deci aproape Craciunul, geneticiana lor intrase in concediu si nu s-a putut lucra tot la ei lichidul, asa ca doctorul a lucrat cu geneticlab. Nu am facut testul fish, ca nu ma interesa, am lucrat doar cariotipul, cu rezultatul complet in 2 saptamani. Multumim lui D-zeu ca totul a fost bine, deoarece am stat cu o mare teama de rezultat. Recunosc, mi-a(ne-a) fost teama si sa ma(ne) bucur(am) de bebelina din burtica, pana la aflarea rezultatului.
Va doresc o zi frumoasa, maine.

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 33+

Mergi la inceput