Pufuleti de Ian-Feb 2010(14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata...nu este cafea? Pai ...haideti la o cafea fierbinte si aromata!

Mire, Dece.....multumesc pentru aprecieri.
Alexutzza...super tare metoda voastra de papa....trebuie sa incerc si eu cu iris, ca ma dispera!
Ale1212xa...sper ca Dragos nu a mai facut febra, si ati reusit sa dormiti azi-noapte!

O zi frumoasa, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...o cafea fierbinte pt somnoase

jiji a avut o trezire la 2 si ceva...si de atunci...nik...noi dormim cu usa la camera lui deschisa...dimi ta-su o inchide...sa aiba liniste....si l-am intreat daca a aruncat un ochi la el..ca de..io nu suntobisnuita cu 1 trezire....si...m-am uitat io..n-a patit nik...doar doarme..

azi e zi de munca so....

n-am avut mult de recuperat...

ana...cand o sa fie momentul o sa-l intarci...prb ink nu a sosit...

mire...multa bafta cu mara...

vecina...m,ai usor cu spritul...

s-a trezit

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata si mersi de cafea, sorina!

aseara a fost mai bine, a adormit singur la 10, s-a trezit o data la 3, adormit in brate, trezit apoi la 6, aceeasi manevra. la 7 era fresh! uite cum trecu o noapte fara tztz!!! se poate si la noi! sa vad ce urmeaza diseara.

alexia, sper ca ati avut o noapte buna, fara febra!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Bag si eu repede o cafea Sorina si ma duc sa ma cert cu geamurile... mama ce murdare suuuunt

sa aveti o zi frumoasa

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

sorina, dece multumesc de cafea...rapid bag si eu una ca e Dragos in picioare deja

multumesc fetele de ganduri...a dormit neintors baiatul meu azi noapte, pana si AB de la 11 i l-am dat mai mult prin somn...sugea la seringa aia ca din biberon...s-a mai marait el peste noapte, a mai tusit dar nu s-a sculat, doar eu pe langa el sa vad cum e...
il mai las oleaca si apoi ma duc sa il desfund la nas...sa vezi iar uretele...

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!!!!!!!!

imi pare rau sa aud de pufi bolnavi...........

ruxita???nimic?????????????????

spor la lucru dece.............

nyny la sters geamuri.........

la noi e ploaie si urat............

la noi treziri fara numar............
nasol..........

o zi buna va doresc!
ma duc ca bate in usa.............

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 7+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Am spalat geamurile de la balcon, si atat. Pai ce poti sa faci cu un copil urlacios. Cred ca era mai bine daca era Mara acasa. Se mai jucau impreuna, dar cum ea e la gradi...

Ma si gandeam in timp ce le spalam... mama poate fac vreo acrobatie... bine ca stau la et 1...

Povestea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

sorina, dece multzam de coffe, mai merge inca una, pe langa cele 2 ale voastre....am avut o noapte franjuri...
Offf maselele...
Si eu nu-s obisnuita, dece mama nu stiu cum ai rezistat...
Yannis de la 2 luni jumate dormea de la 11 la 5 jumate, apoi de la 11 la 6, de la 11 la 7...de la 10 la 7 si tot asa pana a ajuns de pe la 8 luni sa doarma de la 9 jumate-10 pana la 8jumate-9....deci trai nenica...

Aseara am vazut Harry Potter 7 si deci ne-am culcat pe la 1 fara 10
la 1 si un sfert uaaa uaaaa

Acum nici nu stiu de ce plange ca acu 2 zile l-am decalotat complet (eu acasa, tragand) si banui eu ca il poate ustura si putzulica, dar poate fi si maseaua care iese

Asa ca il iau, ii schimb pampersu printre urlete, il dau cu crema sa nu il usture instrumentul, bag niste plimbari si maraieli cu el in brate...in 20-30 de min era la loc la nani

Dar pe la 4 si 20 s-a trezit, vroia numa in brate, plimbat prin casa in brate, cum incercam sa il pun in pat, sau sa ne culcam impreuna pe canapea : UAAAAA....

nici macar cu el in brate sa stau si eu jos, nimic...
dupa ce mi-a rupt salele vro ora si ceva am zis ca nu mai merge, l-am pus in scaunul de masa in centuri sa ii dau Panadol....mai mult pe bluza decat in gura, dar pan la urma a luat ceva, apoi da-i cu plans, i-a iesit si sange din gura (avea un hematom la masea), l-am dat si cu gel la dinti, ne-am jucat un pic sa ii treaca supararea....pe la 7 a adormit la loc de la 4:20 iar la 9, trezirea offff
grele maselele
Macar a iesit un coltz din ea....

Dece nu-i momentu bun sa o las mai usor cu spritzu

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Nyny, intre masa de 5 si 8.30, da-i cina. Formata din legume sau gris cu lapte, sau budinca de paste si branza la cuptor.
Nu mananca mult, mananca normal, doar ca lui ii e foame seara. Pt ca, indiferent de biscuiti si pufuleti, el a mancat ultima data la pranz. Iaurtul eu nu il consider masa, ci doar gustare.
Eu ii dau lui Dani la 7.30, max 8, cereale. Adica alea de la Milupa cu apa sau Nestle cu lapte. Sau din cele insirate mai sus. Nu stiu exact ca si cantitate, dar o jumate de castronel tot mananca. Si apoi LP de culcare, fara cereale. Daca e sa socotesc, Dani mananca la masa de 7.30 mai mult de 4 cupe de cereale.
Incearca sa modifici nitel programul....poate are rezultate.
Voi nu mancati seara? Da-i din ce mancati voi...

Eu m-am gandit ca daca ii dau iaurtul cu 3-4 biscuiti in el ii tine de foame. Sa vad cum fac sa-i dau cumva iaurtul gol eventual intre mese si sa-i dau la masa de la ora 17 mancare mai consistenta adica ce ii dau si la pranz. Ce mancam noi nu prea am cum sa-i dau, pentru ca noi mancam mai mult prostii seara...

El la ora 20.30 mananca 4 linguri de om mare(nu masuri) cu varf de cereale. Iese o pasta groasa care i-o dau cu lingurita. Asa, ca o paralela... eu cred ca daca as manca portia lui, nu mi-ar mai trebui nimic pana a doua zi la pranz, dar asta este alta discutie.

Povestea lui David

Asa ii dau si eu seara, eu intelesesem de la tine ca ii dai 4 masuri de cereale in biberonul de LP.
Nu stiu ce sa zic, daca mananca cerealele alea cu lingurita, nu ar trebui sa ii mai fie foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

V-am citit zilnic in diagonala. Treaba multa si probleme.
Am vazut ca overall sunteti ok. Sper sa putem reveni cu noutati. Am incercat sa pun niste poze cu trusa de curatenie cu care ne-am innoit dar n-am reusit. Mai incerc.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Din aia trebuie sa ii iau eu lui Dani, pentru ca nu se joaca decat cu mopul, matura, galeata si aspiratorul....evident alea mari si murdare. Si urlete pe masura cand incercam sa i le luam.
Ma gandeam sa ii iau un set din asta, dar nu stiu daca nu cumva il va abandona rapid in favoarea celor mari.

Mergi la inceput