Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (426)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Felicitari pentru veste Christinico! Sa fiti sanatoase amandoua! Ai grija cu glicemia!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

si cum maine nu cred sa am vreme de calculator..

La multi ani tuturor floricelelor!

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Ieri am gasit in gradina prima papadie. Am rupt-o si le-am aratat copiilor cum sa sufle in ea. Au fost incantati, mai ales Daniel. 3 minute mai taziu, rupe baiatul o lalea din gradinita si sufla ca disperatul in ea. Pt ca petalele nu au inceput sa zboare, i-a www.flickr.com/photos/21231089@N02/5619875346/in/photostream" target="_blank">cerut ajutorul si Elizei .

dragul de el!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna fetelor. Am stat ceva si m-am gandit daca ar fi corect sa scriu aici. V-as ruga sa aruncati o privire aici , cand aveti cateva minutele libere. Pe mine m-a impresionat povestea micutului.
Decideti voi daca poate fi ajutat si imi cer scuze daca cineva se va supara.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna, fete dragi, scriu cu Irina in brate, asa ca s-ar putea ca mesajul meu sa fie cam dezlanat .
Noi suntem bine acum, marti merg cu fetele la control ( atunci am gasit programare la dr care le-a vazut la viroza asta ) si probabil de miercuri o trimit pe Maria la gradinita. A stat 3 saptamani acasa tura asta .
ramonaiani, ce dulce e Daniel ! Mi-a facut placere sa-i revad pe amandoi . Despre 'reteta'ta pt slabit ce sa zic... jos palaria
Erina, unde ai gasit pantofi Hokide ? Si mie imi place firma si Maria are nevoie urgent de ceva de incaltat pt vremea asta ( si de o geaca, de altfel )
carpatina, cand pleaca bunica ? Pupam trandafirasul

Eu abia azi dimineata am aflat ca saptamana viitoare este Pastele, aveam impresia ca-i peste 2 saptamani

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Buna fetelor. Am stat ceva si m-am gandit daca ar fi corect sa scriu aici. V-as ruga sa aruncati o privire aici , cand aveti cateva minutele libere. Pe mine m-a impresionat povestea micutului.
Decideti voi daca poate fi ajutat si imi cer scuze daca cineva se va supara.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Valentina \, nu ai de ce sa iti ceri scuze. Foarte bine ai facut ca ai postat. Acum putin timp posta cineva despre Andrei si bine a facut. Am regretat ca Andries nu a anuntat campania la care a participat ea. Eu intru rar la generale sau umanitare.

In aceasi nota, de pe 1 aprilie se aduna donatii in hainute, carti si jucarii la BSC.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Buna, fete dragi, scriu cu Irina in brate, asa ca s-ar putea ca mesajul meu sa fie cam dezlanat .
Noi suntem bine acum, marti merg cu fetele la control ( atunci am gasit programare la dr care le-a vazut la viroza asta ) si probabil de miercuri o trimit pe Maria la gradinita. A stat 3 saptamani acasa tura asta .
ramonaiani, ce dulce e Daniel ! Mi-a facut placere sa-i revad pe amandoi . Despre 'reteta'ta pt slabit ce sa zic... jos palaria
Erina, unde ai gasit pantofi Hokide ? Si mie imi place firma si Maria are nevoie urgent de ceva de incaltat pt vremea asta ( si de o geaca, de altfel )
carpatina, cand pleaca bunica ? Pupam trandafirasul

Eu abia azi dimineata am aflat ca saptamana viitoare este Pastele, aveam impresia ca-i peste 2 saptamani

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Luiza, am raspuns la mesaje pe FB.Sper ca toata lumea super, va bucurati de week-end.

Daria a fost azi la film, eu m-am plimbat si am cuprata o carte iar acum o citesc cu nesat.

Annisia erai azi in AFI?

Roxana detii o geanta galbena..mi s-a parut ca te zaresc zilele trecute!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Erina, am geanta galbena, da, insa nu cred ca eram eu decat daca vezi la mii de kilometri distanta. Maine sunt acasa si povestesc mai multe.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

LA MULTI ANI FLORI MAI MICI SI MAI MARI!!!! Sa aveti o primavara minunata!

Multi pupici de la noi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR!

Mergi la inceput