tuseste si vomita
am o fetita de 2 ani si 2 luni si de vreo saptamana seara dupa ce mananca la culcare bea un biberon de lapte,dupa care vomita.Tin sa mentionez ca este si racita,ii curge nasu si tuseste.Aceste probleme le avem numai seara la culcare,dupa ce mananca tuseste pana vomita.Ce as putea sa-i dau? am crezut ca ar putea fi de la rosu in gat ,dar ea mananca nu are nici un fell de problema. Help ,me!
Raspunsuri
Ramona2006 spune:
Tusea este productiva?
Si fii-mea vomita mereu cind avea tuse cu flegma, nu ai ce face, asa o elimina. Am fost cu ea si la dr pe vremea aia si mi-a spus ca in afara sa-i dau Mucolit (mai fluidizeaza secretiile) nu am ce face.
Eu in perioada cind tusea nu ii dadeam seara inainte de culcare lapte in plus aveam mereu linga pat prosoape ca ma cam saturasem sa schimb asternuturile. Pe urma cind a mai crescut mergea singura la baie sa-si "vomite" flegma.
Poti intreba si dr ce sa faci, asta ca sa fii tu linistita.
Sanatate multa!
Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/
lisssa_ana spune:
pe noi ne-a ajutat pt tuse siropul din muguri de brad.
Sanatate multa!
Mama de Ana si
27+
Fashion
oana_lex82 spune:
Prospan e un sirop de tuse natural, pe baza de extract de iedera..e ff bun, eu am dat la baiat la 8 luni si i-a fost ff bine, si-a revenit dupa a doua doza administrata..Sunt ff multumita ca l-am descoperit..mi l-a recomandat pediatrul..Eu zic ca indiferent ce i-ai da ar fi bine sa consulti si un pediatru! Multa sanatate fetitei!
eimotto spune:
Cand copilul meu mic fiind (pana intr-un an) a facut bronsiolite/pneumonie, mi s-a spus ca e foarte important sa ii dau de mancare putin (cantitate mica) si eventual mai des. Asta deoarece la o cantitate mai mare stomacul se dilata, apasa pe plamani, nu mai respira bine si incepe sa tuseasca. La noi mergea asta uneori (ca at. cand era in criza de wheezing cred ca puteam sa ii dai si o lingurita si o varsa si pe aia).
alex_andra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iongabryela am o fetita de 2 ani si 2 luni si de vreo saptamana seara dupa ce mananca la culcare bea un biberon de lapte,dupa care vomita.Tin sa mentionez ca este si racita,ii curge nasu si tuseste.Aceste probleme le avem numai seara la culcare,dupa ce mananca tuseste pana vomita.Ce as putea sa-i dau? am crezut ca ar putea fi de la rosu in gat ,dar ea mananca nu are nici un fell de problema. Help ,me! |
Fetita mea tusea pana vomita, seara, dupa laptic, atunci cand avea mucozitati puternice si-i ramaneau in gat si nu le putea inghiti.
Vomita tot, mancarea de peste zi, laptic, muci.
Cred ca trebuie sa tratezi problema mucilor, sa nu mai fie asa vascosi.
Alex@Sara spune:
Foarte foarte bun pentru fluidificarea secretiilor este Sinupret-ul.Noua ne da pediatrul mereu cand copilasii sunt incarcati de mucozitati si functioneaza intotdeauna.Dar oricum eu nu as da niciun medicament,oricat de naturist,pana nu as consulta si medicul copilului.Poate sa mai aiba si altceva,sau ce ii dai tu de la tine putere sa nu fie suficient si sa se agraveze.
sanatate multa 
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
shoping... https://picasaweb.google.com/gluminita