Buna,
Poate cineva sa-mi recomande o clinica/firma care se ocupa cu asa ceva si la care ati apelat si sunteti multumiti?
multumesc anticipat,
Andries
Adicatelea se poate si din dintisorii de lapte ? Nu stiam, credeam ca am pierdut trenul asta la nastere si imi parea rau.
Cum se face ? Sunt si eu curioasa .
Vad ca sunt clinica de chirurgie estetica, nu am gasit nimic special despre celule stem.
Andries
Am auzit si eu.
Astept cu interes recomandari.
Oana mami de
Mara 11.08.2004 si
12+ cu 
Noi
Acum citeva luni m-a interesat si pe mine subiectul si am cautat pe google clinici stomatologice in Romania care recolteaza celule stem din dintii de lapte. Stiu ca am gasit o astfel de clinica dar nu mai stiu cum se numea. Insa, in acelasi timp, pe un post TV (cred ca pe Realitatea) am vazut un material despre o clinica care se pare ca facea astfel de proceduri fara a fi avizata de Ministerul Sanatatii. Era un interviu si cu managerul clinicii care dadea din colt in colt cum ca ei si-au depus documentele si asteapta avizarea din partea ministerului dar la momentul acela ofereau astfel de servicii fara autorizatie. Oricum, mie mi-a sunat a inselatorie si am renuntat la idee. Poate intre timp s-au mai schimbat lucrurile.
Suna-i, eu am vorbit anul trecut cu medicul estetician de-acolo, care mi-a spus atunci ca fac si asa ceva.