recoltat si pastrat celule stem din dinti de lapte

recoltat si pastrat celule stem din dinti de lapte | Autor: Andries

Link direct la acest mesaj

Buna,

Poate cineva sa-mi recomande o clinica/firma care se ocupa cu asa ceva si la care ati apelat si sunteti multumiti?

multumesc anticipat,

Andries

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Adicatelea se poate si din dintisorii de lapte ? Nu stiam, credeam ca am pierdut trenul asta la nastere si imi parea rau.

Cum se face ? Sunt si eu curioasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Eu stiam de o clinica din Cluj, www.q-clinic.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Vad ca sunt clinica de chirurgie estetica, nu am gasit nimic special despre celule stem.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Am auzit si eu.

Astept cu interes recomandari.

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 12+ cu

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyante spune:

Acum citeva luni m-a interesat si pe mine subiectul si am cautat pe google clinici stomatologice in Romania care recolteaza celule stem din dintii de lapte. Stiu ca am gasit o astfel de clinica dar nu mai stiu cum se numea. Insa, in acelasi timp, pe un post TV (cred ca pe Realitatea) am vazut un material despre o clinica care se pare ca facea astfel de proceduri fara a fi avizata de Ministerul Sanatatii. Era un interviu si cu managerul clinicii care dadea din colt in colt cum ca ei si-au depus documentele si asteapta avizarea din partea ministerului dar la momentul acela ofereau astfel de servicii fara autorizatie. Oricum, mie mi-a sunat a inselatorie si am renuntat la idee. Poate intre timp s-au mai schimbat lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Suna-i, eu am vorbit anul trecut cu medicul estetician de-acolo, care mi-a spus atunci ca fac si asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Daca aflati ceva sunt si eu interesata, daca puteti sa imi spuneti si un pret..

Mergi la inceput