Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!
Raspunsuri - Pagina 4
magdaz_ina spune:
Aschiutza, multumim mult!
Am rezolvat cu traducerea, o mamica de la voi si de la noi m-a ajutat !
rares - living on the edge
magdaz_ina spune:
Pentru cei care au nevoie de informatii privind indemnizatia de insotitor pentru copilul cu handicap grav am pus aici o precizare importanta.
rares - clipe in spirala norocului
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Kashai legea-n Romania ! rares - clipe in spirala norocului |
Imi pare rau
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
problemele de viata si moarte ale functionarilor publici
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina problemele de viata si moarte ale functionarilor publici rares - clipe in spirala norocului |
Vorba lu'Badea,care nu e in gratiile mele,dar are dreptate:Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
Rabdare Magdule!..si tutun
*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Vorba lu'Badea,care nu e in gratiile mele,dar are dreptate:Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! Rabdare Magdule!..si tutun |
Si pe urma... rabdare !
magdaz_ina spune:
Avem, in sfarsit, concluzia finala privind indemnizatia de insotitor (postarea a 10-a).
My_Lady0091 spune:
Magdule...felicitari...ti-am spus eu...cu tine,prin intuneric, intotdeauna se vede lumina!!!!!!!!Uraaaaaaaaaaa pentru victorie!!!!!
*Blackmoon Lady 19+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Magdule...felicitari...ti-am spus eu...cu tine,prin intuneric, intotdeauna se vede lumina!!!!!!!!Uraaaaaaaaaaa pentru victorie!!!!! |
Lady,