Scaun masina - ma ajutati?

Scaun masina - ma ajutati? | Autor: BoboMom

Link direct la acest mesaj

Buna,

Eu si fiul meu (1 an si 5 luni) ne pregatim sa venim in Romania pentru aproape doua luni si am nevoie de un scaun de masina. Il vor cumpara ai mei, dar as vrea sa stiu cam ce scaune sunt ok acolo. Scaunul pe care il are el aici (Graco Nautilus) la voi e peste 1000 RON, ceea ce mi se pare strigator la cer. E mai mult decat dublu fata de pretul de la noi. Asa ca m-ar interesa un scaun suficient de bun, dar mai ieftin de 1000 RON. Nu vreau sa-l cumpar second hand, ci nou. As vrea un scaun care sa fie bun de la 9 la 36 kg, sa-l avem pt urmatoarele vizite acolo.

Merci mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Noi am avut pt grupa 1 de la "Primii Pasi" iar acum avem de la "Bertoni". Ambele respecta standardele impuse de siguranta. Cand le-am cumparat nu ne-am uitat la pret, am cautat sa fie sigure. Si simt ca si copilul este in siguranta in ele. Le-am folosit extrem de mult, noi mergand cu masina foarte des si in afara tarii. Au husele detasabile, lavabile.

Eu ti-as recomanda sa te orientezi si catre aceste doua marci de scaune. Ca si pret sunt intre 150 - 400 lei, depinde de unde le cumpara ai tai. Eu as zice sa mearga in hipermarket-uri gen Carrefour, Cora, sau mai ales in Auchan. Acolo sunt preturi mult mai mici decat in magazinele pt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Merci mult, Claudia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

9-36kg noi avem Inglesina Mille Miglia

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
9-36kg noi avem Inglesina Mille Migliablogasteptandu-l pe Filip (august 2011)The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
si noi avem acest scaunDianaD & Alexandru 12 04 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Noi avem un Britax Evolva 1-2-3 adus din Anglia! Ne-a costat 750 ron+ transportul..

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput