Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 13
Victo spune:
cristina, de la 21 la 9 jumate a dormit
de necrezut!
inca nu ma pot bucura, iti dai seama. ajung sa ma rog macar o noapte ca asta pe luna sa am si eu, nu la 9 luni ![]()
da ma tot gandesc care o fi cauza..o fi terminat de iesit dintele nr. 2..sau mancarea de aseara- i-am data prima data lapte (humana) cu gris si un pic de magiun asa la final, ca se plictisise
bambo..da ce voinic ai tu acolo!
ioi..mihai e cu muci de 3 saptamani! acum a mai si ragusit! ii mai dau cd imi aduc aminte niste coryzalia si homeogene.
ma gandeam ca a ramas fara voce si nu l-am auzit strigand.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
sorina, cum l-ai intarcat??????????
stiti ca eram eu pusa pe intarcat, da nu m-am apucat ![]()
crisitna, daca iti zic cat dormea stefan..se culca pe la 18..il trezeam eu pe la 9-10 sa ii fac baie, ii mai dadeam un bibe si se culca inapoi pana dimineata..

a marait vreo 3-4 nopti cate 10-15 minute probabil de la dinti/masele mai urate.in rest somn de voie!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Bv Matei, bv Mihai ![]() Oana, Cris2010, poate voua nu va iese iaurtul pt ca il puneti pe CALCULATOR Acum serios, eu urmez exact pasii din retea lui crissy, dar cred ca e f important laptele dulce, eu folosesc Dorna UHT 3.5 Si a mea continua sa ma uimeasca cu greutatea, oare mananca prea mult??? E drept ca a inceput de cateva zile sa manance cam cat ai vostri 100-150 (uneori 200 ), asta din ochi ca nu cantaresc.In aproape o saptamana a luat aproape 200g!!! Probabil recupereaza mititica mea (de la 5 la 7 luni a luat 600g) ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
si eu tot Dorna Bio UHT de 3,5% grasime
asa deci zici sa nu il mai pun pe calculator
hai ca azi fac o tura sa vedem cum iese...si eu tot dupa reteta lui crissy
bravo si voua pentru cat papati si ca v-ati ingrasat putin

Matei - luna a 9-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui coteasca![]() Crispro, Oanna, multumesc![]() ![]() Si parca tot as mai avea o intrebare: stiti cumva daca la copil se plateste bilet de avion????? In mod normal n-ar trebui sa platesti ca il tii in brate, dar nu stiu ce sa zic. ![]() Corina, fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
nu se plateste...dar trebuie verificat la compania cu care vei zbura ...la lowcost e o taxa, cel putin asa am vazut la wizzair
Matei - luna a 9-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
| citat din mesajul lui Victo ha ha..oana, fiecare cu ce-l doare. cam tot pe acolo e si mihai al meu cu greutatea. Matei doarme toata noaptea sau se mai trezeste sa pape? Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
de la 4,5 luni doarme de seara de la 19,30-20,00 pana dimineata la 7

chiar radeam cu Marius ca daca se intampla ceva si incepe sa se trezeasca noaptea iar o sa ne simtim ca si cand ne-ar fi lovit trenul
Matei - luna a 9-a
Noi 2
lauri_ca spune:
![]() Sebastian si Felix![]() Cristian Alexandru![]() Eric Nicholas![]() Raducu![]() Anastasia![]() Otilia Ioana![]() |
La multe lunite si de la noi!
Ma bucur sa aud ca dorm mai bine delfinasii, dar la noi nu e cazul. Am avut o noapte horor, multe multe treziri cu tipete si plans incontinuu fara consolare. Nu stiam ce sa-i mai fac ce se chinuia saracuta. Oare de la dinti sa fie? Voi ati patit asa ? Noi la primii 2 dintisori in afara de ceva nervisori n-am avut altceva, dar azi noapte sigur o durea ceva foarte tare ca prea tipa. Spre dimineata i-am dat nurofen si a dormit pana la 10, i-a mai calmat putin durerea.
Pt. copilasii mai mari care racesc la gradi, eu i-am dat lui Radu cate 1 tub de oscilo pe saptamana din luna sept. pana in aprilie cat a fost la gradi., f.eficient pt. preventie.
baby78 spune:
Sebastian si Felix
Cristian Alexandru
Eric Nicholas
Raducu
Anastasia
Otilia Ioana
La multi ani sanatosi, fericiti si norocosi! 

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
Diana_Eva spune:
Coteasca - Bilet bebelus - cand cumparam biletele din Austria (austrian airlines) - 7 euro, cand cumparam biletele din Romania (tot austrian airlines) - 45 sau 49 euro.
De ce? Nici eu nu imi explic. Tot cu acelasi copil zburam
.
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
ooana spune:
| citat din mesajul lui Diana_Eva Coteasca - Bilet bebelus - cand cumparam biletele din Austria (austrian airlines) - 7 euro, cand cumparam biletele din Romania (tot austrian airlines) - 45 sau 49 euro. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
da asa e la noi

ia sa zic si eu, am luat bilete Budapesta-NY 450 euro
pe cand Buc-NY 600 euro

si exemplele pot continua

noi acum in Turcia nu platim pentru Matei nimic nici la avion nici la hotel... doar viza
Matei - luna a 9-a
Noi 2
Anne45 spune:
Ziua buna si de la noi 

LA MULTE LUNITE TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI !!-SA CRESTETI MARI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRII!!

Dupa o noapte obositoare -nu stiu daca era din cauza dintisorilor sau il deranja ghipsuletul -ne reincarcam bateriile -facem plimbari lungi, aerul ne face bine -vremea este foarte frumoasa , vreme de vara nu de primavara.
Cel putin la capitolul mancare stam bine -mananca tot ceea ce-i dau , fara sa-mi faca nazuri .
Ma gandeam sa-i iau de la Chicco o jucarie 3 in 1 - masinuta , balansoar si chestia care impinge -nu stiu cum sa-i spun , acum ca a crescut mare ma gandesc sa-i cumpar ceva cat de cat adaptat la varsta . Are si ferma animalelor de la Clementoni , cu doua roti care se impinge -asta il ajuta sa se sprijine si sa paseasca .
Voi ce ati mai cumparat bebelusilor ?
Pupam mamicile si delfinasii!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

), asta din ochi ca nu cantaresc.
de