Aspirante optimiste >20 ani (668)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna fetele. Ce faceti?
Lorena ma bucur ca esti mai bine astazi, ca am citit ce ai scris aseara si te inteleg ca si eu mai patesc asa cateodata dar nu avem ce face decat sa mergem mai departe.
Eu ieri am facut smotru si aseara eram franta, m-am uitat un pic la romanii au talent dar am adormit, astazi la biserica si de acum la somnic.
Am vazut ca vorbeati de anti oare daca si eu am luat ar trebui sa imi fac analizele de trombofilie, e posibil sa am si eu aceasta boala? Va rog sa imi spune-ti ce parere aveti ca maine ma prezint la domnul doctor si as vrea sa stiu ce sa mai vorbesc cu el.
Alina nici eu nu te sfatuiesc sa iei anti ca si eu am luat si inaite de a lua am ramas insarcinata si am pierdut si aveam menstra la timp iar acum de un an si ceva nu raman, am dereglari si chisturi. Daca te duci la medic homeopat tine-te de ce iti da ca sunt foarte bune.Eu abia astept maine sa vad daca mai am chistul sau daca s-a micsorat ca am luat tot naturiste si homeopate.
Fetele va rog cine stie un hotel bun in tara sau in ungaria cu spa ieftin va rog puteti sa imi spune-ti si mie ca vreau sa ma gandesc la ceva pentru concediul de anul asta si nu gasesc nimic convenabil.

Mihaela ce ti-a dat medicul homeopat, si cat ai tinut tratamentul de la el? Si unde se gasesc medicamente homeopate? Ai vazut ceva schimbari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
Fetele va rog cine stie un hotel bun in tara sau in ungaria cu spa ieftin va rog puteti sa imi spune-ti si mie ca vreau sa ma gandesc la ceva pentru concediul de anul asta si nu gasesc nimic convenabil.

Incearca Sovata, poate vii si cu bebe de acolo.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

CAPITOL NOU

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput