Aspirante optimiste >20 ani (668)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Kitty sunt ziua 38 daca era eu cred ca se vedea ceva cat de mic pe acolo

oi avea si eu endometrioza cu asa endometru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

draguta..nu stiu ce sa zic...oricum dupa duphaston trebuie sa vina...daca e sarcina nu mai vine...si endometrioza n-are legatura cu grosimea endometrului din uter.

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Seara buna fetelor

Lore, Kitty, Draguta si toate care aveti o stare urata .....vreau sa va spun sincer si din tot sufletul ca Dumnezeu va va ajuta sa treceti peste probleme cu multa rugaciune, aveti incredere in El fetelor ca va rezerva ceva bun.

Sa stiti ca si eu am destul de multe probleme de sanatate, desi sunt f tanara si uitati ca pana la urma am un sufletel in burtica....deci se poate! Eu ma rog in fiecare seara la Dumnezeu sa ma ajute sa le duc pe picioare si ii multumesc ca am decat atat.
Imi amintesc ca acum 7 ani cand am descoperit virusul B plangeam pana la epuizare, aveam doar 20 de ani....pana cand m- a vazut dr. ( ca am stat internata vreo 10 zile) si mi-a zis ca eu ajut organismul sa se degradeze in felul acesta insa cel mai important este ca mi- a zis ca daca nu incetez cu plansul, ma va duce in saloanele celor infectati cu HIV , sa vad ce inseamna suferinta adevarata, ce inseamna sa nu mai ai sperante. In acel moment m-am cutremurat si mi-am dat seama ca de fapt sunt o norocoasa ca nu am ceva mai grav.
Fruntea sus fetelor, nu va lasati doborate de boli, infruntati-le!

Ca sa fie treaba, treaba, am mai adaugat o boala in palmares....trombofilie...la fel, m-a luat plansul prin spital cand am aflat.....imi era de ajuns ce aveam, credeti-ma! Dar apoi i-am multumit lui Dumnezeu si voua celor care ati afisat analizele pe prima pagina, ca am aflat la timp si nu mi-am pierdut bebele care stiti si voi ca l-am asteptat ceva timp.

Azi am avut si eu o zi proasta, ba chiar am plans, pt ca nu am mai reusit sa-mi gasesc injectia pe care tr sa o fac in burtica pt trombofilie, de fapt nu gasesc gramajul prescris de dr. U . Mai am injectii pana marti decat...asa ca sapt viitoare ma voi prezenta din nou la Fundeni.
De cateva zile ma simt ciudat de bine...chiar ma plangeam la odisee ca mi-e teama ca bebita nu e bine...dar incerc sa fiu optimistabtotusi, sa ma gandesc ca ma va ajuta Sfanta Fecioara Maria, al carui acatist il citesc sin fiecare seara si il voi citi toata sarcina....ma linisteste f mult.
Oricum luni am programare la eco sa imi vad puiutul

Imi pare rau sa vad tristete aici, tin la voi f mult si va doresc din tot sufletul meu sa reusiti sa va tineti toate puiutii in brate.

Va imbratisez cu drag!
multi de molipsire

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 6+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Draguta eu te sfatuiesc sa faci un beta, ca sa vezi exact daca esti gravi sau nu.
E posibil sa nu se vada la eco daca e micuta sarcina.

Iti zic sa faci beta, ca daca iei duphaston cateva zile, dupa care intrerupi, in cazul in care e sarcina, nu e recomandat sa intrerupi brusc...existand posibilitatea unui avort spontan.
Asa am citit pe net, daca nu e asa si spun prostii, imi cer scuze.

Oricum, paza buna, trece primejdia rea.
sper ca nu te supi pe mine

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Walkiria ai grija de tine si de si stiu ca te gandesti la noi, ai fost multa vreme impreuna aici cu noi si stii ce inseamna

asa m-am gandit si eu, in ultima zi de duph am sa fac beta sa nu-l intrerub brusc daca e ceva dar totusi ar fi avut 6 sapt daca era si macar un punctulet sau o simptoma, eu cred ca stresul si-a pus amprenta si ca e doar o dereglare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna fetele,
Pai ce faceti? Se poaate asa suparare?
Nu-i frumos!!!!!!!
Hai, putere, ca trecem noi si peste astea. Stiu ca e greu cu boli, cu dereglari cu porcarii, dar daca ne distrugem si speranta...
Si eu ma apropii de ziua50...si mai am eu alte prostii, dar asta e viata, numai una avem.
Hai, curaj!
Va pup!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Draguta, dar de ce nu dai fuguta luni sa iti faci? In felul asta elimini si stresul.

Dar spune-mi te rog, tu au luat ceva naturiste luna asta...ca eu parca asa imi amintesc...daca nu e asa scuze, neuronul e si el gravid

Daca ai luat e posibil fie sa fi ovulat tarziu si sa fie sarcina micuta fie sa te dereglat intr-adevar.
Sa stii ca depinde si de ecograf si de medic f mult sa vada o sarcina atat de micuta.

Gaby, mie mi-a venit chiar si la 54 de zile, apoi ma mentineam pe la 41, 42.... Si tot a reusit bebe sa se prinda..asa ca nu iti pierde speranta.

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

walkiria luna asta nu am luat absolut nimic, graful mi-a aratat ovulatie in ziua 12 dupa care s-a schimbat in ziua 34

Mergi la inceput

gaby, tot la mare esti?

Mergi la inceput

Poate pui graficul sa il vedem si noi.

Fruntea sus, gaseste puterea de a merge mai departe in rugaciune.
Stiu f bine cat e de greu, dar sa stii ca nu depinde numai de noi sa se intample lucrurile bune, ai incredere in Dumnezeu

Ma bag la somnic asa ca va urez noapte buna tuturor!

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput