Buburuze de 2009 (12) **

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatza! La noi e foarte naspa, ploua intr-una de azi noapte si tot asa va fi si zilele urmatoare. Rares e mai bine parca, oricum azi de la 11 avem programnare la dr sa vedem ce zice de haraitul lui. Despre nepotelul meu pot sa va spun ca e stabil slava Domnului, nu i s-a agravat situatia, dimpotriva i-a crescut saturatia si a putut fi hranit cu laptic de la mama, bine cu lingurita ca de alaptat nici gand, i s-au facut analize si azi asteapta raspunsul sa vada cand il opereaza.
Ema inca tot mucosi suntem dar sper sa scapam pana la sfarsitul saptamanii... ce tare-i Darius, mama ma prapadesc de ras
Mady mama ce e la tine acolo, sper sa termini curand cu toate...normal ca te tin la curent
Mady offf iese maseaua de minte? stiu ca doare rau...si auzi lasa depresia aia la altcineva ca u e de tine
Alynta multumesc
Gata ma pregatesc sa merg sa trezesc oiciul dar mai vreau sa va zic ca am intalnit o mamica aici pe forum care are si ea probleme cu baietelul ei, din cauza neglijentei dr a ramas cu hemipareza su trebuie sa faca lunar tratamente va las linkul cu cazul lui http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162924 Fetelor care intrati la bazar si stiti poate o ajutati si pe ea sa intre cu cazul la bazar ca eu nu stiu ce sfat sa-i dau. Va multumesc si va pe toate si absentele sa apara de urgenta ca nu se mai accepta...Ema ce pazesti? ia baga-le la cotizat Revin dupa ce vin cu piciu de la dr

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!

beau o cafea mica cu voi...

cris, ala era tot subiectul uite, ca sa te edifici, iti las linkul cu subiectele http://mate.info.ro/UploadedMaterials/Mate.Info.Ro.1620%20SUBIECTE%20Concurs%20ARHIMEDE%2009.04.2011%20Clasele%20II-IV.pdf . nu e prima masea de minte, de fapt e ultima... de aia ziceam ca mi-a venit toata mintea .

lavinia, eu nu ma bag la cazul acela pt. ca a trimis niste lucruri necorespunzatoare cu descrierea si a intrat in vizor in sensul negativ. sorry...

andreea, ntz, ntz... doar ai facut prezenta? nu-i corect... te-ai bagat pe la bazar? io mi-am luat tuica pt. paste .

ieri a venit preotul sa-i spovedeasca pe copiii de la scoala. nu stiu ce invata astia la religie, dar a mintit alex intr-o veselie. "mergi la biserica duminica?" - daaaaa, "iti minti parintii?"- nuuuuu etc. cand l-am auzit pe alex ce debita l-am intrebat daca stie ce-i aia spovedanie. nope, nu stia... asa ca m-a intrebat tare inocent: nu mai vine si la anul? ca eu n-am stiut...

la toate fetele lipsa...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gatea1980 spune:

buna sunt mihaela mama baietelului cu hemipareza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Neata' la pranz si de la noi.

Nu am terminat inca curatenia, dar pot sa zic ca am terminat bucataria de duminica. Pana acum am tot calcat de azi diminetata si acum ma pun sa le bag la locul lor (multe s-au mai strans)
Sper ca maine sau cel tarziu joi sa termin si apoi am timp mai mult SPER
Nu am avut timp sa citesc, dar am intrat sa nu ma dati disparuta
pt fiecare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

buna dimineata.sunt mamica lui mihita darius cu hemipareza

Mergi la inceput

tare as fio bucuroasa daca m-ati fi ajutat in legatura cu mihaita darius.a fost un copil dorit dar din pacate a fost o problema mna nastere.eu sunt din campina dar am nascut in bucuresti la giulesti ptr. a fi mai in siguranta ca,in campina mi-a spus ca nu are embrion si sa-l dau afara.la bucuresti mergeam luna de luna la control si nanalize la zi.la nastere a luat nota 9 iar dupa 2 zile l-am gasit la reanimale.eu m-am dus sa-l alaptez si nu mai era in patut.am zis ca innebunesc..... si asistentele foarte linistite mi-au zis ca e la reanimale..... nu mai gaseam usa de la reanimale.
nu stiu nici in ziua de azi ce i-au facut ori l-au scapat ori el fiind prea mare de 4.050 nascandu-l natural sa fi fost o problema....ca l-au tras cu vid extractor de cap.cand am vazut ce scrie pe rmn-ul lui facut la cap am zis ca se prabuseste lumea.
piciorusul si manuta dreapta le tine f. incordate si nu le poate folosi.
in legatura cu produsele de pe bazar.lustra aceea ptr. copii am trimis-o intacta nu stiu ce s-a intamplat pe drum iar covorasul ptr. copii l-am primit cadou.deaceea le-am descris asa/
astept raspuns de la voi. daca ati mai auzit de vreun copil cu o astfel de problema de sanatate si daca se poate recupera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna gagici
baiiiii unde e siminaaaa????? siminooooooooooo ...mi-a venit asaaaa
cris broasca de ginere e afara, sa-i inghete figurile si limba....tare mult mai trancane, frateeee, te xapaceste de cap, eu is deja tehute. fata, vremea asta s-a tinut ca raia de mine....ca eu in bagaje nu am pus-o...nici nu am cu ce sa ma imbrac, pe bune....un sg pluover am la mine si ala nu e gros
mady mintoasa...si al meu are crize din astea in care imi vine sa .....brrrrr, cred ca toti au, eu il ignor, pana acu ma ratzoiam la el (cap sec)...vad ca ignore are mai mult succes. al meu era sa se duca cu capul in cada mai inainte.....se apleca el sa-si ia jucariile...ca are o boala, cim ajunge in baie cum arunca cate ceva in cada...tre sa incui baia
lavi sa se faca piciul bine cat mai repede si multa putere si sanatate nepotelului
mai vin eu azi, sper
va pupacesc

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Eu sunt suparata, duminica Vladut s-a lovit la gurita intr-un scaun si si-a spart buza, nu rau, insa aseara am constatat ca si-a ciobit si un dinte Acum trebuie sa ajung la un dentist cu el, dar nu stiu niciunul care sa se ocupe de copii asa de mici, off...
Peste asta mi s-a tricat si masina, aseara, ca nu eram destul de suparata

In rest, toate bune, toata saptamana trecuta a fost plecat sotul la un targ in Germania, ne-a fost asa dor de el, dar acum ne-am reunit. Nu stiu, dar prost suntem obisnuiti, sa le facem pe toate impreuna, iar daca lipseste unul din noi parca nu mai merg lucrurile asa cum trebuie... I-a cumparat lui Vladut o moto de la BMW, este innebunit dupa ea, din pacate este cam mare de el, este pt 3-5 ani, dar este ambitios, se uraca pe ea si o impinge cu varfurile picioarelor , are o grija de ea, ii da sa manance, o spala, ii baga motorina

Va pup, sper ca sunteti bine, nu am mai apucat sa citesc, trece timpul asa cu o viteza...incerc sa revin

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Fi-mea haleste cu spor o bucata de mamaliga cu lapte care era pusa pe blatul de la bufet pentru Dojo si face satisfacuta nevoie mare "miam-miam"

andreea normal ca avem cafeluta,chiar si nes
lavi nici la noi nu e prea fain timpul,dar macar pana la ora asta nu a plouat.
mady fata,alea sunt probleme de clasa II -a??eu credeam ca-s mai potrivute pentru gimnaziu..ce problema bucilor mele e asta cu bunicutele si tot neamul lor?..Inseamana ca inca mai pot spera sa-mi vina mintea la cap sau sa se acope gaura din acoperis ca a doua masea inca nu mi-a iesit.Nu pot decat sa spun BRAVO ALEX ..si popa ce pusca mea cauta la scoala sa spovedeasca/impartaseasca copii?daca printre ei sunt si de alta religie ce face??ii ia pe toti la gramada?
sori hai ca ai tras mai mult de 3 randuri,acasa ca azi e okSpor la treaba sa termini mai repedeb]
ema imprumuta si tu o geaca de la cumnata/mama mai groasuta si scoate piticul la plimbare ca daca mai prinde la apa e clar ca o sa va mutati la mare ca o sa vrea sa fie scafandru
ana offf,chiar nu stiu pe nimeni,mai ales acolo in bucuresti la voi.Eu zic sa intru pe net si sa cauti cabinete de stomatologie,iei numarul de telefon de la cateva si suni si intrebi.Nasol si cu masina si fix acuma cand e mai mare nevoie de ea..dar ma bucur ca vladut are o asa masina bengoasacred ca e tare scump cum are el grija de ea

ma tot strofoc de catva minute buna sa tasrtez mai repede ca sectorista mi-a rupt nasul in cateva parti bune..puuuuuuuuuuu...miroase groaznic si ea nu vrea schimbata,ci doar sa-si dragaleasca un catel de plus care schelalaie cand ii apesi pe picioruse

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Mady, am vazut ca te-ai luptat pentru tuica. Eu am luat saptamanile trecute cate ceva, abia azi le-am platit. De uitat ma uit mereu pe acolo dar cam trebuie sa pun frana, ca altfel cad in prapastie.
Chetuieli mari, venituri mici .... mama ei de viata!
Sanatosi sa fim!
Ma uitam pe problemele alea ... ca idee nu-s rele, dezvolta gandirea impotriva curentului de memorare, dar usoare nu-s.

Cris, ms pentru cafea!

Anna, imi pare tare rau de dintisorul lui Vladut. Si-mi place cum faceti totul in familie, si la noi e la fel.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput