Buburuze de 2009 (12) **

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

La multi ani tuturor ce poarta numele de Flori sa fiti sanatosi si bucurosi mereu, la multi ani Rareselul meu sa-mi cresti mare si sanatos si mami si tati te iubesc mult!
Va las din partea noastra.
Va doresc o duminica placuta si sa petreceti cu drag!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Rares!

Mergi la inceput

Philip multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor

Hai ca intru si eu putin acum de flori sa urez la multi ani celor care azi isi serbeaza numele .
In special La multi ani draga Rares Florin

Noi suntem ok, Anna cu colici, Stefi tot mai scumpa, eu cu dureri dar mai putine si cu somnul in urma rau ..dar trecem peste Cum v-a spus si Ema am fost pe la doctori, ca deh m-am abonat la ei si cica durerile ar fi de la muschi ca mi-au taiat unele terminati nervoase pe acolo(ca zoana aceea e si putin amortita)se vor reface in timp sau injectii cu cortozon ca sa le dea un soc , iar in uter cica ar mai fi ceva..dimensiuni de 1,5 cm pe aproape 3 cm..dar nu stie ce...A zis ca momentan uterul e inca marit si sa il mai lasam vreo 3 sapt sa vedem daca nu cumva e un rest de placenta care se va elimina singura..ca cica sunt 2 posibilitati..un rest de placenta care a crescut pe peretele uterului si nu s-a putut elimina prin chiuretaj sau vreun corp strain...oricum daca acea chestie care a ramas la caldurica nu se elimina singura, exista o metoda de interventie care poate scoate acea chestie..oricum nu prea placuta ..in fine is satula de plimbari pe la medici...
Anna a crescut, ca-i papacioasa, a depasit greutatea cu care s-a nascut Stefi, a inceput sa isi bage degetelul in gurita (spre surprinderea noastra) si musca tare..am sfarcurile terminate, dar mergem inainte Are colici de obicei incep noaptea, ceea ce-i nasol ptr mine dar nu avem ce face...
Stefi e o scumpica, putin geloasa, sa nu zic mai mult, incapatanata pe zi ce trece, neascultatoare, dar tot printesa lu mami ramane sau cum ii zice tati, buzduganu'.

Gata ca-i concert in casa .. va pup pe toate si imi e dor de voi

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

intru cu o veste proasta....bebe Lucas, de pretty e inger, de asnoapte

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Neata'

Cris te penalizez, unde-i cafeluta?
Merg sa-mi preg un capucino si daca vreti va dau si voua.
Picky of mama prin cate ai mai trecut si inca mai treci. Iti doresc din suflet insanatosire grabnica si scumpa Anna sa scape rpd de colici
Lavinia sa-ti traiasca Florinelul mami, sa fie sanatos si sa va bucurati de el. Nepotelul cum mai e, mai ai vreo veste?
Ema am citit si eu ce i s-a intamplat lui Pretty , tare rau imi pare pt acel ingeras
Noi ieri am stat toata ziua afara la aer (am fost la gratar), la pranz a dormit 1.5h, iar seara la 21.20 a cazut la datorie. L-am gasit adormit in PATIU MAE (asa spune el la patul nostru-patul mare).
va pup si ne auzim mai tarziu

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaa..dorm pe mine

dar e musai sa ne trezim cu ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

ema valeuuuuu ce ia o pauzare..unde o gasise fara asa "buna"?Lasa fata ca poate nu o mai ploua ca si eu m-a saturat de timpul asta asa urat..cu ce e mai lauzi?
lavi cum ati sarbatorit ieri pe raresul?
picky ne era dor de tinecred ca totusi sunt resturi de placenta,am o prietena care fix la fel a patit acum 2 ani,dar s-a dus sa o curete si cu un tratament a eliminat singura in decurs de cateva zileImi lipsesc nazdravaniile pucai si vrea sa o vad si pe Anna.
ema nu am intrat la praline deloc,dar m-am ingrozit cand am citit,stiu ca era prematur ,nu?
sori sunt pe aicea fatadoar ca inca dorm pe mineIeri am stat toat ziua afara si parca sunt mai ceva ca kinderii astia mici,ca aerul m- demolat si pe mine.Ha ha ce tare cred ca era demolat de-a binelea de a cazut el la doatorie in patul mare

Am vorbit ieri cu elena(nicuratze),si e prinsa cu o gramada de treaba si probleme,dar va pupa pe toate fara exceptie.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Urez si eu cu intarziere la multi ani ptr toti cei care iei si-au serbat ziua numelui si in special ptr Raresel!
Lavi-am citit despre nepotelul tau Andrei si ma bucur tare mult.Cum ati sarbatorit ieri?
Cris-ieri am fost in parcul piticilor si ma gandeam ca poate va vad pe acolo.......si noi ieri am stat numai afara iar aseara am cam cazut lati dar ce bine e ca s-a incalzit vremea si nu mai trebuie sa stam in casa......
Picky-ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai vesti despre voi-cred ca iti e tare greu........socrii au plecat?Vrem poze cu printesele cand ai un pic de timp.
Ema-hai ca s-a facut vreme frumoasa,nu?Ce mai face Darius?

Va pup pe toate!Ma apuc de treaba dar revin mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Neatza la amiaza si de la noi. Multumim de urari, ieri a fost bine, rares incantat de cadourile primite, pun si niste poze poate mai tarziu. A fost ok, a mai venit lumea si pe la noi ca de cand lucreaza sotul non stop prea putina lume mai vine pe la noi
Picky sper sa te refaci odata cat mai rapid si sa ne dai numai vesti bune. Pup printesele cu mare drag si la fel si pe tine
EMa am citit si eu imi pare atat de rau, dupa atata lupta
Sori multumim...nepotelul cand e bine cand nu, acum azi asteptam sa-l consulte o dr la plamani ca se aude ceva huruit iar de respirat singur inca nu poate, au incercat dar nu poate saracutul. Doamne ajuta sa se faca bine
Cris a fost foarte bine, dar voi cum ati petrecut?...si noi te pupam Elena
Simina
Fug ca azi am drumuri iar la banca sa le zic vre-o doua la astia ai mei cu internet bankingul lor si pana la posta. Va si mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata! V-am cules de pe pagina 2, pai se poate??!!!

Cris, daca dai o fuga pana la mine te servesc cu o felie mare, ca mai am. Daca nu vii, ai rabdare ca acus pun reteta si pozele pe blog.

Am fost de dimineata la plimbare, acum mandra doarme neintoarsa.

Pupici si o zi buna!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput