Buburuze de 2009 (12) **

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

astia sunt generatia in continua miscare. n-au stare deloc. acum bate din picior ca nu il las in bucatarie. deci, exact ce urasc mai mult... sa bata din picior si sa se tranteasca cu dosu' de pamant .

cris, are timp si de joaca. el isi face temele f.f. repede. in maximum o ora e gata cu temele. apoi se joaca pana seara. rar cand depasteste 2 ore, si asta pt. ca vrea sa le termine pe cele care au termen o saptamana. nu reusesc sa-l fac sa mai faca si suplimentar, dar azi am vorbit cu doamna si a zis ca-i va da dansa din culegere. mai ales ca de dupa vacanta nu vor mai face ora suplimentara de mate ca nu mai au concursuri pana la finalul anului, din ce stiu eu...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

tare as vrea si eu ca sa fie si miru asa rapida la teme si sa-i placa la scoaladeocamdata ma multumesc cu peretii mazgaliti ..zace simt artistic in ea

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Cris povestesti foarte explicit! Baietii sunt bine. Maria si-a bagat mofturele in funduletul ei gras! Toata lumea o pupa, o baga in seama si si-a luat nasul la purtare. Daca nu-i place o mancare rabda de foame si urla! Intr-o zi i-am facut 3 feluri si a mancat si ea pe-al 3-lea! Am zis ca asta ne pune "chelea" pe bat!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Gatea multa putere sa lupti pentru baietelul vostru!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Fetelor sunt asa de obosita, iar neghinita al meu ma ia la copchii ma ia de odihnica ca striga cat il tin plamanaii MAMIII PIIIIII
Asa ca execut comnanda si las totul balta. simt ca nu mai termin
alynta ce-ti mai face sotul si-a gasit ceva de lucru?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mey, da' lali unde e? ca tot vreau sa o intreb ceva de cateva zile si n-o vad pe aici?! trebuie sa cotizeze gras... sper ca e ok si nu ma trezesc ca fac vreo gluma proasta .

sorina, e in verva flacaul ca doar el n-a muncit...

alynta, las' ca vezi tu ce stiu fetele sa faca ! iti da bataie de cap de pe acuma?

picky, ce faci? ce fac jupanesele?

eu i-am zis laviniei ca o sa o ajutam sa reuseasca sa-si ajute nepotelul. in sensul ca o vom sustine la umanitare, inclusiv la bazar. eu una sunt dispusa sa pun produse pt. nepotelul ei. sunt sigura ca daca vrea careva sa dea produse ea le va prelua sau daca vrea sa puna la bazar o vor ajuta foarte mult. daca aveti intrebari legate de bazar va raspund cu cea mai mare placere, ca o adevarata veterana ce sunt .

da' fetele cele noi pe unde sunt? otilia, ninia... nu mai treceti pe la noi?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Fetele mele dragi am obtinut aprobarea pt cazul nepotelului meu Andrei, daca ne puteti ajuta o puteti face aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163018 Va multumesc din suflet pt sustinere

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Lavinia, Doamne ajuta sa fie bine nepotelul tau!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Sotul inca nu si-a gasit! Am depus multe CV-ri si...asteptam!
Lavinia cred ca va fi bine cu nepotelul! E greu, pt el, pt parinti, familie...

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sectorici e demolata si eu de abea astept sa o culc

alynta clar e nebunie la voi,dar cred ca e tare frumos totodata.Maine-poimaine vor lua baietii cu ei pe mariuca in club
sori dute fata la copii cu neghinita ca acus incepi munca si o sa-l duci la tara.Profita de timp ca asa repede trec zilele astea...
mady pai lali a anuntat ca pleaca la sora ei care e si ea graviduta si care din pacate are probleme cu greturi.Dar pana luni apare ea.
lavi ai tot sprijinul meu,iar daca se accepta cazul la bazar donez si eu
alynta tin pumnii sa gaseasca sotul de munca cat mai repede

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput