Prietene la bine si la greu - 115
Raspunsuri - Pagina 14
ralu_seby spune:
FELICITAAAAAARI!!!!!!!
Raluci, sa fiti sanatosi, iubiti si dragastosi peste poate!! Buei, si noi intentionam, dar pe la anu ca le-as face o nefacuta la serviciu
Danku, hai hai da din coate, alunga "vietuitoarea" si treci la exercitii
grigore_tina spune:
Ralu ma bucur ca si voi vreti bebe2.Oricum o sa fie aiurea la job cand vor afla de bb2.
Eu l-as vrea peste vreo 2 ani dar ne mai gandim.Poate incercam destinul.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Ralu ma bucur ca si voi vreti bebe2.Oricum o sa fie aiurea la job cand vor afla de bb2. Eu l-as vrea peste vreo 2 ani dar ne mai gandim.Poate incercam destinul. de George-Stefan (15.11.09) sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci! |
Asta cu incercatul destinului pe mine ma face sa rad
Io zic sa incerci.... ca apoi toate vin peste voi de la sine
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 11+
ralu_seby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Asta cu incercatul destinului pe mine ma face sa rad Io zic sa incerci.... ca apoi toate vin peste voi de la sine Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 11+ |
Ionela stieeeee!!!!
gabitza35 spune:
salutari,
Raluci ma bucur nespus de mult pt tine...Bubu va fi fratele cel mare
RamoC.. totul e ok la mine,sosit,preluat,montat...La voi?
Licu,asa diferente de pret mari? De unde comanzi tu?
Ralu_seby... ce bine ca ai mai gasit un strop de timp sa apari si pe forum, nu doar pe picassa.Multu de comenturi... Mateiul cand il mai vedem?
mami de gemenasi
poze
gabitza35 spune:
Raluci... sa mai tin un pic nevandut caruciorul de gemeni? Ori tu,ori colega mea cu BHCG de 633...una trebuie sa aiba gemeni si il primiti cadou impreuna cu toate gandurile de bine
(de tripleti nu am nika )
mami de gemenasi
poze
gabitza35 spune:
Si,doar ca fapt divers, la forumul de"gemeni..." la care mai activez,a aparut o noua viitoare mamica de gemeni,a facut FIV, are 9 sapt si probabil e colega de odisee cu Many si mai nou cu Raluci . Nimik neobisnuit,dar mie mi s-a parut un pic cand am aflat ca la eco de 6 sapt avea 2 perechi de gemeni,2intr-o placenta,2 in alta... A stat cu inima stransa pana la eco de 9 sapt(se punea problema de embrioreductie) dar pana la urma s-au "redus" singuri... acum au ramas "doar" 2... DPN 11.11, dar la gemeni e posibil sa se mai reduca
mami de gemenasi
poze
gabitza35 spune:
Si cum se pare ca ma dau singura pe forum(cealalta varianta sunt niste geamuri ce ma asteapta) vreau sa spun,desi nu credeam ca o voi spune vreodata, ca raceala asta a avut ,se pare,si parti bune.... Dragos a uitat ca la 7 era in picioare...acum cam doarme pana la 8.30-9. Sper sa nu uite odata cu trecerea mucilor
mami de gemenasi
poze
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 Si,doar ca fapt divers, la forumul de"gemeni..." la care mai activez,a aparut o noua viitoare mamica de gemeni,a facut FIV, are 9 sapt si probabil e colega de odisee cu Many si mai nou cu Raluci . Nimik neobisnuit,dar mie mi s-a parut un pic cand am aflat ca la eco de 6 sapt avea 2 perechi de gemeni,2intr-o placenta,2 in alta... A stat cu inima stransa pana la eco de 9 sapt(se punea problema de embrioreductie) dar pana la urma s-au "redus" singuri... acum au ramas "doar" 2... DPN 11.11, dar la gemeni e posibil sa se mai reduca mami de gemenasi poze |
Da este la odiseea de 'brumarei si craciunite", va avea gemeni identici. Bine ca a ales natura, ca altfel tare greu era. Avea programare in mai la o clinica din Austria ptr. embrioreductie
mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!