Prietene la bine si la greu - 115
Raspunsuri - Pagina 12
laurairina13 spune:
hihi, la Bubu a venit iepurila mai repede cu o surioara
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 19+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b aa sa nu uit, asta gasim noi prin Chiajna, daca vrea cineva sa-mi spuneti mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
neatza
felicitari din toata inima, sa ai o sarcina usoara , la termen si un bebe sanatos si frumos (asa ca Bubu)
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
raluci_b spune:
Multumim fetele's, minunate ca intotdeuna.
Licu nu am luat nimic pe motiv de alaptare, apropos de alaptare o pup tare tare pe Monis, sa va fie de bine excursia, vazut blog si filmuletze cu Iuli, mi-e dor de voi
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
dana n. spune:
Neata!
Feicitari Raluci! Ma bucur din suflet ptr voi Sa ai o sarcina usoara si un bebe perfect!
ps: cred ca vei fi colega cu mine si Many la odisee
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Ramonika spune:
raluci felicitari sarcina usoara
licu io nik, nici rushi, nici nik, asa ma enerveaza situatia asta, ca nu stiu ce se intampla cu corpul meu... insa nu ma mai grabesc. nici nu vreau sa intarc fata in speranta ca o sa raman gravi mai repede...
vestea buna e ca la serviciu se rezolva, adica postul pe care eram nu o sa mai existe, insa 100% imi dau altul, mai ales daca oi fi gravi, nu ma lasa ei pe dinafara. deci din punctul asta de vedere m-am mai linistit.
deci cand o fi sa vina bb2, o sa vina, nu e graba.
miany ai noroc ca ti-ai gasit telefonul. apropo de poze, al meu si-a pierdut asta vara telefonul pe care avea cateva poze cu Ruxi in prima ei zi de viata. alte poze n-avem cu ea in prima zi de viata si nici nu apucase sa le descarce de pe telefon. iar tel. respectiv nu si l-a mai recuperat, desi nu era mare scofala nici ala, asa ca...
cuscri sigur voi mai repeta experienta cu iesitul seara, vii si tu?
cat despre greturi, stii deja ca n-am avut nici una si am fetita, asa ca nu cred o iota din miturile astea cu sexul copilului in functie de greturi...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
laura - andreea spune:
Ce veste minunata draga Raluca! Ma bucur nespus pentru voi, iti doresc o sarcina cat mai usoara si sanatate pe toate planurile! - un buchet si pentru tati ca si el merita!
Merci frumos de raspunsuri, inseamna ca nu-i asa rau si nu ma mai car cu diverse dupa mine. Dankutza, venim pe 16, tu zi cam ce ai vrea, nu promit ca nu stiu cate se vor strange insa ceva tot strecor eu
Licupoate intri si tu nitel pe mess sa vb de o comanda!
Pupicei la toata lumea!
poze
grigore_tina spune:
Buna dimineata,
Va dau multa asa de dimineata.Poftiti la integrame si savurati.
Raluci felicitari.Tre' sa schimb semnatura.
Se inmultesc gravidutele si asa imi faceti dor de o burtica.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n!
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Ramonika cuscri sigur voi mai repeta experienta cu iesitul seara, vii si tu? cat despre greturi, stii deja ca n-am avut nici una si am fetita, asa ca nu cred o iota din miturile astea cu sexul copilului in functie de greturi... Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
Unde? cand? cum?
Nici eu nu cred in mituri, dar tot amuzant mi s-a parut
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 11+
Ramonika spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Unde? cand? cum? |
in general vineri si sambata seara de la 11 la 2, intr-un bar din Tudor. nu stiu cand mai merg sigur, insa poti merge si fara mine
mai multe detalii in particular.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz